Nivea Q10 Plus Kırışık Karşıtı Enerji Gündüz Kremi

Aralık 16, 2016 39 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Nivea Q10 Plus kırışık karşıtı enerji gündüz kreminden bahsedeceğim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Q10 plus gündüz kremi; koenzim q10 ve goji berry özü içeriyor. Kırışıklıkları görünür şekilde azaltmayı; ciltteki yorgunluk belirtilerini azaltıp daha sağlıklı ve dinlenmiş bir görünüm sağlamayı vaadediyor.
Coenzim Q10 ile ilgili genel bilgileri buradaki Sebamed göz kremi yorumlarım sırasında yazmıştım. Bu yüzden tekrarlamıyorum ancak, bu içeriğin 30 yaşından itibaren uygun olduğunu tekrarlayayım.
Düzenli kullanımla cildin coQ10 ve keratin seviyesini arttırmayı hedefleyen ve goji berry ile cilde anında canlılık katma iddiasındaki bu nemlendirici, Nivea kremlerinin parfümlü kokusuna sahip, açık pembe renkli bir krem... SPF 15 UVB koruması ve UVA koruması içeriyor. Fakat UVA koruması ile ilgili herhangi bir derecelendirme bilgisi yok. Bu nemlendiricinin özellikle yaz aylarında, tek başına güneşten korumayacağını ve mutlaka yanında destek olarak bir koruyucu kullanılması gerektiğini söylemeliyim. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Q10 plus gündüz kremini, yaz aylarında üzerine bir güneş koruması uygulayarak kullandım. Yaz aylarında, destek ürünlerle birlikte, nemlendirmesi beni idare etti. Cilde gerçekten güzel bir aydınlık veriyor, bunun en büyük sebebinin gliserin içermesi olduğunu düşünüyorum. 
Bu nemlendirici, makyaj altında da oldukça iyi duruyor. Az miktar kullandığımda cildimde ağırlık yapmıyor ve ıslak, yapış yapış bir his bırakmıyor. Kolay emiliyor, uyguladıktan sonra beklemek zorunda kalmıyorum. 
Nivea Q10 plus, havalar soğuduğunda, benim çok kuru cildime yeterli gelmedi. Ben de ürünü yarım bırakmak yerine, altına kuru yağ ya da ekstra nem veren başka bir ürün uygulayıp kullanmaya devam ettim, sonbahar başlangıcını da bu şekilde geçirip kalan çok az ürünü de bahar aylarında kullanmak üzere sakladım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Q10 Plus kırışıklık karşıtı enerji gündüz kremi; normal ciltliler ve az kuru ciltler için ideal olabilir. Cildiniz benimki gibi çok kuruysa, tek başına yeterli gelmeyecektir, muhakkak başka bir ürünle (serum gibi) desteklemeniz gerekir. Kullandığım süre boyunca cildimde kırışıklık olmadığı için, bu yöndeki etkisini gözlemleyemedim. Ürün, sebebini anlayamadığım şekilde octocrylene içeriyor; bu yüzden karma/yağlı ciltlilerin satın almadan önce tester denemelerini öneririm. 
Ürün, 50 ml bir kavonozda satılıyor. İçeriğinde parfüm ve iki çeşit paraben bulunduruyor. Kavonoz kapağı sağlam kapanıyor, seyahatlerde taşırken akma, dökülme sorunları yaşamadım. Kullanmadan önce hijyen açısından, ellerimi temizlemeye ya da bir spatula kullanmaya özen gösteriyorum.
Nivea Q10 Plus kırışıklık karşıtı enerji gündüz kremini bir çok kozmetik mağazasında ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz. Ben Migros indirimlerinden birinde satın almıştım. 

Sevgilerimle...

39 yorum:

  1. Blanacım ben böyle gliserin içeren kremleri en üste makyaj bazı olarak kullanıyorum bazen hem de alt zaten nemlendirici sürdüğüm için etkisini arttırıyor bence.. nivea'nın mavi kavanozlarda bir serisi vardı sanki yanlış da hatırlıyor olabilirim ama öyle bir şey kullanmıştım ben daha önce güzel yumuşaklık veren bir kremdi ama kırışıklık açısından pek fayda görememiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim şu an bana süper fikir vermiş oldun. Nemlendirici üzerine baz olarak kullanmak iyi fikir, bu krem zaten makyajı da güzel tutuyor. Açıkçası ben de, kırışıklık açısından bunların çok etkili olacaklarını sanmıyorum. Öpüyorum çok <3

      Sil
  2. Nivea'nın cilt bakım ürünleri sanırım en az ilgimi çeken ürünler... gerçi son zamanlarda içerikleri toparlamaya başladılar gibi ama... öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, dürüst olmam gerekirse bu nemlendirici o kadar çok övüldü ki, bir arkadaşım da güzel deyinde merakıma yenildim. Yoksa, Nivea cilt bakım ürünleriyle benim de aram yok. 50ml'lik kremi 6 ayda bir türlü bitiremememden de anlaşılıyordur sanırım. İçeriği de zaten sevimli değil. Kötüydü diyemem asla, ama çok bana göre değildi. Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  3. cildim çok kuru :/ yeterli gelmeyebilir o zaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı cilt tipinden dolayı, yazın serumlar ile destekleyip kullanabildim ancak şu aylarda serum ve yağ desteğiyle bile olmadı. Kalanı bahara sakladım. Sevgilerimle... :)

      Sil
  4. Blanacım goji berryi çok severim, sanırım bana uygun olmayan bir krem, nivea pek sevmiyorum ama bu amaçla bir ürün var elimde, fotosunu gönderirim sana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fenom, ben de içerik olarak Nivea'dan pek hoşlanmıyorum; bu tarz markalar içeriklerini biraz düzeltse harika olacak, çok çok ucuz da değiller sonuçta. Bekliyorum fotoğrafı o zaman :) Öpüyorum <3

      Sil
  5. Ellerine sağlık canım yaşımdan dolayı kırışılıkla ilgili ürünlere henüz yönelmiyorum ama yaş ilerleyince illa elim gidicek gibi :) bilgi için teşekkürler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gençlik gibisi yok Kübra'cım, tadını çıkar :) Ben teşekkür ederim <3

      Sil
  6. Q10 Plus serisinden bir gece kremi kullandım ama Nivea benim cildime iyi gelmedi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek bir ürünle bir marka hakkında genel kanıya varmak pek doğru değil bence ama Nivea içeriklerini biraz düzeltse çok iyi olacak. Ben de bu kadar paraben vs kullanmaya devam ederlerse tercih edeceğimi zannetmiyorum. Sevgiler...

      Sil
  7. Karma ciltli olarak, memnun kaldığım bir ürün. Kışlar hele ki Ocak ayına doğru yüzüm gep kurumaya başlar. Şimdilik yeterli geşse de bakalım birkaç hafta sonra da yetecek mi diye merak etmiyorum desem yalan olur. Makyaj altı içinde aynı şeyi düşünüyoruz. Güzel sabitliyor, ağırlık hissi vermiyor. Başak'ın dediği gibi içerik biraz daha düzelse ilgimi daha da çok çekecek marka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke, nemlendirme olarak belki sana daha iyi gelir, ben çok kuru ciltle havalar soğumaya başladığı an kreme devam edemedim. Makyaj altı bazı olarak cidden güzel bence de... Aslında bu markalar çok uygun fiyatlı da değiller bence, şu içerikleri neden düzeltmiyorlar bilemiyorum. Öpüyorum çok <3

      Sil
  8. bol parabenli içeriklerini değiştirirse nivea en sevdiğim markalar arasına girebilir belki, cilt bakımı olmasa da özellikle vücut bakım ürünlerini çok seviyorum çünkü <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de duşta vücut kremlerinin müptelasıyım ama onun da içeriği iyi değil. Bence de parabenden ve mineral yağdan vs vazgeçseler harika olacak <3

      Sil
  9. Q10 serisinin göz kremini kullanıyorum şu an, memnunu, bu ürünü denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu serini göz kremi beğeniliyor genellikle, çok duyuyorum :) Güle güle kullanın :) Sevgiler...

      Sil
  10. Blana'm Nivea'nın kremleri eskiden çok yağlı yağlıydı ya, bir türlü elim gitmiyor o yüzden :) Yalnız geçenlerde pembeli göz makyajı temizleyicisini denedim, gayet güzel çıktı. Gözlerimi de yakmadı. Ön yargımı ufaktan kırabilirim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm bunda da yağ var aslında ama krem yağlı his bırakmıyor. Biliyorum söylediğin yapıyı, ben de hiç sevmezdim. :) Pembeli temizleyiciyi ben görmedim galiba, dikkatlice bakayım raflara. :) Öpüyorum <3

      Sil
  11. Severek kullandığım bir krem bu canım benim.Kokusu,yapısı olsun günlük kullanımda elim sıklıkla gidiyor.Spatula olsaymış çok daha iyi olurmuş,alırken bende bu tip ürünleri zorlanıyorum,tırnaklarda uzun olunca,gerçi şimdi kısacık oldular ama :)) yinede genel anlamda severek kullandığım bir ürün,yazın çok güzel olmuş, ellerine sağlık can arkadaşım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goncam, ben de makyaj altında kullanmayı çok sevim, yazın bile ten makyajımı güzel tutuyordu. Fakat cildim çok kuru olunca kış aylarrında kullanamadım, çok az kaldı zaten ona da kısmetse baharda devam edeceğim. Kavanozdaki tüm kremler için ben artık spatula kullanıyorum. Keşke içerikleri de düzeltseler de rahat rahat kullansak... Teşekkür ederim canım arkadaşım benim <3

      Sil
  12. Tüm içeriğinin harikalığına!! rağmen Nivea Q10 klasik seri favori kremlerimdi. Özellikle göz çevremde çizgim çubuğum yoksa bu serinin eseridir. Zararlı içerik seviyor belki de benim cildim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehehe gelsin parabenler o zaman :) Senin sayende bu serinin göz kremini feci merak ediyorum :) Öpüyorum <3

      Sil
  13. Q10 serisinin selülit kremi var. Firma gönderisiyle denemiştim. Spor yapmadan bir krem portakal kabuğu görüntüsünü bu kadar silebilir. *.* O kremden sonra bu seriye ön yargım sıfır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önyargı zaten iyi bir şey değil Nisa'cım :) O krem de aklımda olsun :)

      Sil
  14. Nivea'nın cilt bakım ürünlerine de şans vermek lazım anlaşılan Blana'cım. Q10 hakkında zaten güzel yorumlar görüyordum bir süredir. Kolay ulaşabilir olması da cabası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seher'cim makyaj altında davranışı gerçekten çok iyi bu kremin... Göz kremini de seven çok yalnız :) Keşke bu kadar parabenli olmasaydı. Sevgilerimle... <3

      Sil
  15. Ausem, annen için daha temiz içerikli alternatifler buluruz bence :)

    YanıtlaSil
  16. niveanın kremleri başarılı oluyor genelde

    YanıtlaSil
  17. Ben kullanmistim ama hafif geldi bana.

    YanıtlaSil
  18. Nivea'nın birkaç nemlendirici kremini denemiştim ben de Blana'mmm kullandığım dönemde yeterli gelmişti. Emeğine sağlık canımın içi, öpüyorum çok <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serde gençlik var tabi Mary'im :D Ben de kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  19. Ben de bu markanın kokusuna hastayım :)

    YanıtlaSil
  20. Kırışıklıklar için olunca hemen yaşım dolayısıyla ilgimi çekti. Bilgilendirme için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. Bu ürünü almayı planlıyordum ama 30 yaş dedin vazgeçtim canım ^^

    YanıtlaSil
  22. Çok açıklayıcı olmuş yazı teşekkürler :)

    YanıtlaSil