Maybelline Shine Lipgloss - Luminous Latte

Mayıs 15, 2017 13 Comments A+ a-

Merhaba...

Sanıyorum ki, lipgloss seven çok az kişiden biriyim. Lipglosslar en sevdiğim makyaj malzemelerinden biri ve ben sık sık kullanıyorum. Bugün anlatacağım Maybelline Shine serisinin 105 numaralı Luminous Latte rengi, Bayan Kirpik Kübra'nın çekilişinde kazandığım paketten çıkmıştı.

Maybelline Luminous Latte

Lipglossları kullanmayı çok sevsem de, opak görünüm sağlayan glosslardan hoşlanmıyorum. Opak, ruj gibi görünen, parlak bir lipglossla; boyanmış ıslak efektli dudaklar açıkçası bana biraz itici geliyor.
Benim sevdiğim lipglosslar, hafif renkli ve transparan yapıda olanlar... Rujlarımın da üzerine uygulayabileceğim, çok hafif parlaklık veren, belli belirsiz de kullanabileceğim glossları tercih ediyorum.

Maybelline Luminous Latte

Maybelline Luminous Latte; tam benim sevdiğim gibi transparan yapıda, çok parlak olmayan bir lipgloss... Dudak rengine çok yakın bir rengi var. İçinde hem şeftalilik hem kahvelik barındıran, çok kullanışlı bulduğum bir renk... Hem nude rujlarımın üzerine hem de tek başına kullanıyorum. 

Maybelline Luminous Latte
Maybelline Luminous Latte

Nude rujların üzerine uyguladığımda, rujun rengini bir ton kadar değiştiriyor. Bu özelliği sayesinde, elimde olan ve kullanamadığım nude renkleri de kullanabiliyorum. Tek başınaysa, dudaklarıma çok hafif bir parlaklık veriyor ve doğal rengiyle neredeyse her makyaja yakışıyor. Hatta, makyaj yapmadığım günlerde bile beni kurtarıyor.

Maybelline Luminous Latte

Maybelline Shine lipgloss, Luminous Latte'nin şekerli bir kokusu var. Sürdüğümde yapış yapış bir his bırakmıyor, yapısı ince. Dudaklarımda ağırlık yapmıyor, bazı glosslarda olan o katman katman ürün sürmüş hissi olmuyor. Kalıcılığı, tahmin edebileceğiniz gibi, bir şey yiyip içmediğim süreyle sınırlı ancak; kendi kendine de kaybolmuyor


6,8 ml bir tüpte, sünger bir aplikatörü olan Maybelline Shine lipgloss, Luminous Latte; açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Ambalajının tek sevmediğim tarafı, ürünün kapakta çok fazla birikme yapması... Sürekli tüpün ağız kısmını temizlemek zorunda kalıyorum. 
Yapısını ve rengini çok beğendiğim ve bitirmek üzere olduğum Maybelline Luminous Latte'nin, elimdeki diğer lipglosslar azalınca diğer renklerine de bakabilirim. Bu ürünü ve tüm Maybelline ürünlerini Gratis, Rossmann gibi bir çok kozmetik markette bulabilirsiniz.

Sevgiler...

13 yorum:

  1. bu şekilde glossları ben de mat rujların üzerine hafifçe dokundurarak uygulamayı seviyorum Blanacım güle güle kullan :-))sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat rujların üzerinde harika oluyorlar İrem'cim :) Çok teşekkürler, sevgiler <3

      Sil
  2. Rengi çok naturelmiş.Artık yaz da geldi bu renkler çok kullanışlı olur

    YanıtlaSil
  3. Yaza yaza bizi de gloss-sever yaptın; artık biraz daha kalabalığız anlayacağın :))) Bu sezon özellikle benim gözüm de lipglosslara çok takılır oldu. Tamamen şeffaf olanları sevmesem de, bu yazıdaki Luminous Latte'nin sahip olduğu yarı transparan yapıdakileri ben de severek kullanıyorum. Bu yavrunun rengini de pek beğendim, güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutluyum valla Başak'cım, inkar edemeyeceğim :) Yaşasın gloss kardeşliği diyorum :D Şeffaf olanları ben rujların üzerinde kullanmayı seviyorum ama favorim kesinlikle yarı transparan olanlar. Bu yaz bol bol sürelim hep beraber :) Çok teşekkür ederim canım, öpüyorum kocaman <3

      Sil
  4. rengi çok güzel, iyi günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Blana'mm yaz aylarında neredeyse hep lipgloss kullanıyorum ve bu glosu gördüğüm an vuruldum. Not aldım mutlaka bakacağım, sana da çok yakışmış canım Blana'mmm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im glossları ben de en çok yazın seviyorum :) Bu renge de muhakkak bak derim, çok güzel :) Teşekkür ederim, öpücükler <3

      Sil
  6. Aslinda parlak seviyorum ama çok pratik olmuyor. Rengi çok güzelmis .

    YanıtlaSil