Real Techniques Fırça Temizleyicisi

Mayıs 12, 2017 9 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Real Techiques Fırça Temizleyicisinden bahsedeceğim. Benim gibi makyaj yapmayı seviyorsanız ve bu konuya meraklıysanız, makyaj fırçalarıyla da tanışmışsınızdır. Makyaj yaparken fırça kullanmaya alışınca da, fırçaları temizlemek zorunluluk haline gelmiştir.
Makyajımı yaparken, ellerimi kullanmayı bırakalı uzun zaman oluyor. Hala, özellikle ten ürünleri için en iyi fırçanın parmaklarımız olduğunu düşünsem de, her seferinde makyaja ara verip el yıkamak hiç hoşuma gitmiyor. Makyaj fırçalarına karşı da ayrı bir merakım olduğunu ve sağlam sayılabilecek, gün geçtikçe de artan bir koleksiyonum olduğunu da itiraf etmeliyim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Makyaj süngerlerimi her kullanımdan sonra, makyaj fırçalarımı ise haftada bir kez mutlaka temizliyorum. Süngerlerin her kullanımda temizlenmesi gerektiğini, bir süngerin yıkanmadan üst üste kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Uzun süredir, makyaj fırçalarımı bebek şampuanlarıyla temizlerken, süngerlerim için ise beyaz kalıp sabun tercih ediyorum
Real Techniques, fırçalarını çok başarılı bulduğum, ulaşması kolay bir marka... Fırça temizleyici çıkardığında çok merak etmiş, yılbaşı indiriminde de yakalayınca hiç düşünmeden satın almıştım. 
Ürün, şeffaf bir jel kıvamında... Az az alarak kullanmak gerekiyor çünkü, az bir miktarla birden fazla fırçayı temizleyebiliyorum. Bu temizleyici, Mac'in ya da Bobbi Brown'ın fırça temizleyicileri gibi anlık temizlik sağlayan ve alkol içeren bir ürün değil... Anlık ve hızlı temizlik için değil, fırçaları yıkamak için kullanılıyor. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ben Sigma fırça temizleme aparatıma az miktarda ürün döküp, bebek şampuanıyla temizler gibi, dairesel hareketlerle fırçalarımı temizliyorum. Tüm makyaj malzemesi kalıntılarını başarılı bir şekilde temizliyor, krem ürünler buna dahil... Kullandığım jel iyice kirlenip, artık iş göremez duruma geldiğinde, fırça temizleyicimden akıtıp, yenileyerek devam ediyorum. 
Real Techniques Deep Cleansing Gel, hızlı ve etkili temizlik yapmamı sağlıyor. Alkol içeren ekspres temizleyicilerden tabi ki, daha çabuk temizlemiyor ancak, bebek şampuanıyla kıyasladığımda harcadığım süre ve suyun yarı yarıya azaldığını söyleyebilirim. Temizleme performansı için şöyle söyleyeyim, ben bebek şampuanıyla da fırçalarımı tamamen temizleyebiliyorum, bu bakımdan Real Techniques bana bir şey katmadı ama harcadığım zamanı kısalttı. 
Sünger temizlemek içinse, hala tercihim Beauty Blender'ın kendi temizleyicisi veya beyaz sabundan yana... Bir iki kez denediysem de, sünger yıkarken Real Techniques'in çok ekonomik olmadığını fark ettim. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Real Techniques Deep Cleansing Gel, bence çok gerekli bir ürün olmamakla birlikte, hızlıca fırça yıkamak için iyi bir temizleyici... Hele ki, benim gibi temizlik konusunda takıntılıysanız, yani o fırçaların beyaz kılları illa ki bembeyaz olacaksa, deneyebilirsiniz. Ben bebek şampuanıyla üç kez üst üste fırçalarımı yıkıyordum, bu jelle bir kez yıkıyorum. Fırçalarımın kıllarına zarar vermiyor, formlarını bozmuyor. 7 aydır da sürekli kullanıyorum, az miktarı yettiği için de ekonomik bir ürün. 
Plastik bir şişede, 200 ml olarak satılıyor. Şişesinin kilitli bir kapağı var, oldukça sağlam ve ambalajının yumuşaklığı da ürünü almak için ideal ayarda. Ben bitirmek üzere olduğum bu temizleyiciyi, iyi bir indirimde bulursam tekrar satın alabilirim. İndirimsiz olarak almayı ise, düşünmüyorum. O zamana kadar, bebek şampuanı da gayet istediğim sonucu veriyor. Real Techniques Fırça Temizleyicisi; Gratis, Migros gibi mağazalarda, çeşitli online satış sitelerinde satılıyor.

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. ben de uzun süre fırçalarımı bebe şampuanı ile yıkamıştım tabi öyle empoze ediliyordu o zaman ama beyaz sabun ya da normal bir kalıp sabun o kadar güzel ve kolay temizliyor ki hem fırçayı hem de süngeri üstelik gayet de ekonomik.. hatta beyaz sabun o sünger aparatı da gereksiz yaptı benim için .. kısa vadede anlık temizlik sağlayan ürünleri ise bol bol kullanıyorum günlük temizlik için çok işe yarıyorlar.. sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabundan fırça kıllarını sertleştirir mi düşüncesiyle uzak durmuştum ama mutlaka deneyeceğim İrem'cim :) Kısa vadede temizlik sağlayan ürünler günlük olarak çok işe yarıyorlar cidden. Çok sevgiler <3

      Sil
  2. Ben Nascita'nınkini kullanıyordum bir ara, ama performansını çok başarılı bulmadım. Real Techniques olan daha iyi gibi duruyor ona göre. Ben İpek Sabun'dan aldığım fırça temizleyiciyi kullanıyorum. Performansını da, temizlemesini de çok sevdim! Güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpek Sabun'un temizleyicisini ben de merak ediyorum Başak'cım. Bir ara deneyeceğim. Çok teşekkür ederim, kocaman öperim <3

      Sil
  3. Bu faydali bir ürün iste. Blanacim bu teman çok kullanisli olmus. Telefondan çok kolay yorum yaziliyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temayı kendim tekrar düzenledim Derya'cım, umarım bu şeklini de seversin. Bu haliyle kalmayı planlıyorum :) Sevgiler...

      Sil
  4. Zamandan tasarruf sağlıyorsa bakmalıyım Blana'mm çünkü fırça yıkamayı ertelemek için sürekli koleksiyona yeni fırça alıp uzunca bir süre yıkamıyorum ve tembelim bu konuda :D :D Emeğine sağlık canım Blana'mm öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mar'im benim yıkama süremi yarı yarıya azalttı neredeyse. Fırça temizlemeyi eğlenceli buluyorum ama birikince de yıka yıka bitmek bilmiyorlar :) Çok teşekkür ederim canım benim, öpüyorum <3

      Sil
  5. Uzun zamandır bebe şampuanıyla temizliyorum ben de fırçalarımı. Aslında bunları merak da etmiyor değilim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil