1 Ürün 2 Yorum: NYX Ultimate Palette - Warm Neutrals

Ağustos 21, 2017 15 Comments A+ a-

Bugün, 1 ürün 2 yorum yazılarımıza NYX’in efsane olan paletlerinden Ultimate –Warm Neutrals le devam ediyoruz. Bu paleti sevgili Blana’mın bloğunda sizlerle paylaşıyor olmak ise çok keyifli! Umarım siz de aynı şekilde keyif alırsınız… Blana’cığıma bloğunu bugün bana ayırdığı için teşekkür ediyorum!

NYX Ultimate far paletleri ilk çıktığında gözüm tabii ki kızıllardan oluşan Warm Neutrals’a takılmıştı. Stoğa girdiği anda tükenen ve aylarca da mağazaya/online’a gelmeyen ürün geçen sene Kasım ayında yeniden raflarda yerini alınca, arkadaşım sayesinde kavuşabildik.


NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals

Toplam 4 çeşidi bulunan NYX Ultimate paletlerin her biri 16 renkten oluşuyor. Warm Neutrals palet ise, şahsına münhasır kızıl/bakır/altın tonlara ve sedefliden mata, ışıltılıdan metaliğe farklı yapılara sahip. Bu anlamda da, inanılmaz kullanışlı bir palet olarak karşımıza çıkıyor ve daha ilk bakışmada “ününü hak ediyor” diyorsunuz. Farların yapıları orta yumuşaklıkta ve fazla tozutma yapmıyor. Pigmentasyon ise orta şekerli diyebiliriz. Mat renkler daha zayıfken, sedeflilerin bazıları epeyce patlıyor. Parmakla almak daha zor iken, fırçaya çok daha fazla ürün geliyor. Renkler birbirine çok rahat karışıyor ve çok rahat dağıtılıyorlar. Ben hep far bazı ile kullandığımdan kalıcılık konusunda çok yorum yapamıyorum.


NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals

Paletin ambalajı ufak, hiçbir lüks detayı olmayan; ama son derece sağlam kapanan plastik bir ambalaj. Aplikatör ya da aynası bulunmuyor.


NYX Warm Neutrals

Paletin ilk sırası açık tonlardan, baz ve/veya aydınlatma amaçlı kullanılacak renklerden oluşuyor. Pigmentasyonları zayıf-orta arası diyebiliriz; ama, zaten bu tonlardan çok renk vermesini beklemiyorum ben. İkinci sıra ise hem sıcak, hem de soğuk tonlu zarif renklerden oluşuyor. Mat olanlar geçiş renkleri olarak idealken; sedefli olan farın zarif somon ışıltısı göz kapağında harika duruyor.


NYX -Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals

Üçüncü sırayla birlikte pigmentasyon da artıyor. Sedefli altın ve sedefli bakır oldukça göz alıcı. Mat kızıllar ise gölge yapmak için ideal. Bu sıra paletin Urban Decay Naked Heat’e en çok benzetilen sırası sanırım. En alt sırada ise daha çok kahveler göze çarpıyor. Matlar yine geçiş ya da gölge rengi olarak kullanılabilir; sedeflilerin ise içinde altın ışıltıları olan acı kahvesi gölge için, antik altın rengi olanı ise tüm göz kapağı için uygun olacaktır.


NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals

Aşağıdaki makyajların ilk üçünü paleti ilk aldığımda yapıp çekmiştim. Sonuncu ise daha yeni. Açıkçası, kızıl ağırlıklı olmasına karşın pek çok farklı tonda makyaja olanak sağlayan bu paleti çok sevdim ve almış olduğum için de çok mutluyum!


NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals
NYX Warm Neutrals

9 ay sonra stoğa yeniden girmişken almak isterseniz, NYX Bağdat Caddesi mağazası ya da Online mağazadan (TIKTIK) ulaşabilirsiniz. Fiyatı ise 69,99 TL.


NYX Warm Neutrals

Bitirirken, Blana'cığıma ve onun tatlı okurlarına beni ağırladıkları için yeniden teşekkür ediyorum! Blana'nın bu paletle ilgili yorumları içinse sizleri benim bloguma davet ediyorum (TIKTIK).

Başak

Sevgili Başak'cığıma bugün blogumu güzelleştirdiği için ve beni de kendi blogunda ağırladığı için çok teşekkür ediyorum. Güzel dostluğumuzun ve ortak yazılarımızın seneler boyu sürmesini diliyorum. Umarım ortak yazılarımızdan siz de, en az bizim kadar keyif alıyorsunuzdur. 

Sevgilerimle...
Blana.

15 yorum:

  1. evet renkler harika özellikle 2 ve 3. sıralar tabi özellikle tam benim renklerim :-)) güle güle kullan Başakcım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İrem'cim! Kesinlikle 2 ve 3 favori sıralarım :)

      Sil
  2. Blana daha once bunun yazisini yazmis olabilir misin? Bende bu serinin cool naturals olani var. Acayip seviyorum ve bunu da o zaman not etmistim aklima.. sonra sanki senin yazina denk geldim diye hatirliyorum. Ve almaya niyetlendigimde stokta bulamamistim. Gercekten sahane bi palet. Mutlaka bakacagim 😍😍 ellerine cekimlerine saglik Basakcim. Cok sahane bir yazi olmus.😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır Esra'cım, yazmış olsam zaten ikinci kez yazmam da garip olurdu. :) İnstagramda paylaşmıştım, sanırım oradan aklında kaldı. Palet gerçekten çok güzel... Çok teşekkürler, sevgiler...

      Sil
    2. Esra çok teşekkürler, yazıyı beğenmene sevindim :) Sevgiler!

      Sil
  3. Ellehim makyajlara bayıldım bayıldım!
    Bu ara biraz Naked Heat'e taktım ama açıkçası formülasyonunu çok beğendim denediğimde 😍Sıcak paletler beni yaktı bu ara desem yanlış olmaz sanırım 😅
    Öperim kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş, hafta sonu foto çekemedim; ama, Heat vs Warm Neutrals karşılaştırması mutlaka yapacağım. Fakat Naked pigmentasyon olarak seviyeyi uzaya çıkarmış durumda; onu söyleyeyim :) Makyajları beğenmene de çook sevindim! Öptüm ki seni kocaman!

      Sil
  4. Ben ilk çıktığında basiretim bağlandı sanırım almadım alırım dedim ama biteceğini de biliyorum yetişirim gibi geldi yanılmışım. Şimdi gelir gelmez aldım ama daha kıyamadım
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  5. harika bir palet, yine harika bir yorum =) elinize sağlık Başak Hanımcım =) Blanam senin yorumunu okumaya da geliyorum şimdi =)

    YanıtlaSil
  6. Renkleri inanılmaz güzel ya :))

    YanıtlaSil
  7. renklerı cok hosmus ama benım gozum rustıc'de :) bu arada takıbe aldım bana da beklerım :)

    YanıtlaSil
  8. Ben sadece bu paletteki renklerle bir ömür boyu makyaj yapabilirim. Her rengini kullanabildiğim fazla palet yok çünkü.
    Performansı da başarılı görünüyor anlatılanlar ve fotoğraflara bakılırsa. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. Renkler harika, makyaj da aynı şekilde. Fiyatıyla performansı bana uyumlu geldi açıkçası. Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Renkleri gerçekten şahane ve tek palette bu kadar kullanışlı renklerin olması çok iyi bence :) Makyaja ayrıca tek kelimeyle bayıldım <3 Yine bir günaha gireceğim bu posttan sonra ama öncesinde Blana'nın yazısına ışınlanayımm :D Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil