Rimmel London Lasting Finish By Kate 03 Numara Ruj

Ekim 06, 2017 15 Comments A+ a-

Merhaba...

Rimmel London ruj formüllerini genelde beğendiğim bir marka... Açıkçası uzun süredir, ülkemizdeki satış noktasından alışveriş yapmadığım için, yenilerine sahip olabilir miyim, bilemiyorum ama elimdeki birkaç rujunu gerçekten severek kullandım, bazılarını da bitirdim. Bugün markanın elimde olan iki rujundan birini, Rimmel London Lasting Finish By Kate 03 numarayı anlatacağım.

Rimmel London Kate 03

Rimmel London Kate serisinin siyah ambalajlı olanlarının 03 numarası olan bu renk, aslında klasik bir "Blana rengi"... Kahve tabanlı bir nude... Günlük makyajımda en sık kullandığım tonlardan ve benim dudak rengimden bir-iki ton kadar koyu... Dolayısıyla, oldukça doğal ve abartısız bir duruyor; neredeyse her makyajıma kusursuzca uyum sağlayabiliyor. 

Rimmel London Kate 03

Rimmel London'ın Kate Moss işbirliğiyle piyasaya çıkardığı Lasting Finish By Kate serisi, oldukça geniş bir renk skalasına sahip... Nude tonlardan pembe ve kırmızılara kadar beğeninize uygun bir rengini bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla seride 18 renk var ama ülkemizde hepsini bulabiliyor muyuz, emin değilim. Bu rujlar; dudaklara yüksek yoğunlukta renk vermeyi ve içeriğindeki siyah elmas ile canlı bir ışıltı vermeyi vaadediyor. 8 saate kadar kalıcılık iddiası var. 

Rimmel London Kate 03
Rimmel London Kate 03

Serideki tüm renklere sahip olmadığımdan, yorumlarımı sadece elimdeki 03 numara üzerinden yapacak olursam; rujun 8 saat kalıcılığının olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Dudaklara sabitlenen bir formülü yok. Yapısı oldukça yumuşak ve dudaklarımı asla kurutmuyor. Uyguladığımda, lipbalm kullanmama gerek kalmayacak kadar konforlu bir yapısı var. Bu yapıya bağlı olarak da, kalıcılığı bir şeyler yiyip içene kadar devam ediyor. Bardağa bulaşıyor ve yemek yediğimde de mutlaka tazelemem gerekiyor. Dürüst olmam gerekirse, ben günlük olarak (koyu renk ruj tercih etmediğim sürece) kalıcı rujlardan hoşlanmıyorum; genellikle dudaklarımı kurutuyorlar ve tazelemek de sıkıntılı olabiliyor. Dolayısıyla Kate 03 numarayı gerçekten severek kullanıyorum, tazelemek de benim için hiç sorun olmuyor.

Rimmel London Kate 03

Rimmel London Kate 03 numara, tek katta tam rengini vererek, yüksek renk yoğunluğu vaadini karşılıyor. Kalın bir yapısı olmadığından ve tek katta opak görüntüyü aldığından dolayı, dudaklarımda ağırlık yapmıyor. Fakat, söylenildiği gibi parlak bir yapısı yok. Bu ruj mat değil, hafif ışıltılı fakat, bu ışıltısı klasik bir ruj kadar. Dudaklarınız elmas parlaklığında olmuyor yani, oldukça natürel görünüyor. Bendeki renk, dudak kusurlarımı belli etmiyor ve kuruluklara da yapışmıyor. 


Rimmel London Kate 03

Siyah bir ambalajda, üzerinde kırmızı renkli Kate imzası taşıyan bu rujlar, 4gr ürün içeriyor. Açıldıktan sonra 30 ay kullanım ömürleri var. İçerik listesi rujun ambalajında yazmıyor ki, bu durum ürünlerde en sevmediğim şey olabilir. Ambalaj üzerinde "bileşimi standdadır" bilgisi var, hangimiz ruj alırken standda içerik listesi arıyoruz, bilmiyorum. Ayrıca, içerik listelerini standlarda gören var mı, gerçekten? İnternet üzerinden bulduğum içerik listesine göre, bu rujlar bir çeşit paraben içeriyorlar. İçerik listesinin ilk sırasındaysa hint yağı var. Ürünün kapağı gayet iyi kapanıyor ve çantamda rahatlıkla taşıyabiliyorum. 

Rimmel London Kate 03

İki senedir kullandığım ve artık bitirmek üzere olduğum Rimmel London Lasting Finish By Kate 03 numara ruj ve tüm Rimmel London ürünleri oldukça uygun fiyatlara sahipler...

Sevgilerimle... 

15 yorum:

  1. Harika bir tonu var Blana gerçekten. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severek kullanıyorum İlknur'cum :) Çok teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  2. bu seriyi pek bir hevesle almıştım ama mat rujlara alışınca unuttum gitti :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hala en sık kullandığım ruj bu, sanırım :) Sevgiler İrem'cim :)

      Sil
  3. Dudakta duruşuna ve rengine bayıldım. Çok fazla ruj kullanmıyorum, buna rağmen ruju alacağım , renk tam bana göre :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfer'cim bence de bu renk günlük kullanım için çok ideal... Beğenmene çok sevindim. Sevgiler... <3

      Sil
  4. Bu rujların yapısını seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. renk çok güzelmiş çok yakışmış

    YanıtlaSil
  6. rengü ne güzel de ama ismi ne kadar havalı yaaa :)

    YanıtlaSil
  7. Ay cidden tam Blana rengi! Bu ruja çok elim gitmişti vaktiyle ama almamıştım... şimdi zati Watson'sa girmediğim için almıyorum ^_^ güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım ben alalı bayaca oluyor ve bu yaz neredeyse sadece bu ruju kullandım gibi bir şey. Artık Watsons'a ben de girmiyorum ama zamanında aldığım için de memnunum. Benzer tonları bulmamız da zaten zor değil neyse ki :) Çok teşekkür ederim, çok öperim <3

      Sil
  8. Çok güzel bir rujdur bu, her makyajla her ortama uyar. Kullanıp bitirmiştim ama joker bir ruj olduğu için tekrar alayım bari, elimde bulunsun. Sevgiler....

    YanıtlaSil