W7 Shade&Swap Fırça Temizleyici

Ekim 04, 2017 9 Comments A+ a-

Merhaba...

W7 ürünleri ülkemize geldiğinde, açıkçası hiç heveslenmemiştim. Ağustos ayında, alışveriş komasına girmeden önce de, ürünlerini incelemek hiç aklımda yoktu. Bugün bahsedeceğim W7 Shade&Swap fırça temizleyiciyi, online Eve Shop alışverişimde kargo bedava gelsin, diye sepetime eklemiştim ve hiç beklemediğim şekilde memnun kaldım.

W7 Fırça Temizleyici

W7 Shade&Swap fırça temizleyici pembe bir kavonozun içinde, siyah renkli, hafif sert ve gözenekli bir süngerden oluşuyor. İçerisinde herhangi bir ürün, kimyasal bir madde yok. Kuru fırçalarınızı süngere tampon hareketlerle hafifçe bastırarak temizliyorsunuz.

W7 Fırça Temizleyici

W7 fırça temizleyici, fırçaları su ve sabunla ya da alkollü sıvı fırça temizleyicilerle temizlediğimiz gibi hijyenik bir sonuç vermiyor. Makyaj yaparken, fırça değiştirmemize gerek kalmadan istediğimiz renkleri kullanabilmemizi sağlıyor. Bu sayede, çok amaçlı bir far fırçasıyla tüm göz makyajını tamamlamak mümkün oluyor. Aynı fırçayla koyu renk üründen açık renk ürüne pratik bir şekilde geçiş yapabiliyoruz.  Fırçadaki ürünü çok hızlı şekilde temizlediği için de, zaman kaybı yaşatmıyor. 


W7 Fırça Temizleyici

W7 Shade&Swap, benim için özellikle tatillerde tam bir kurtarıcı oldu. Tatillere yanında makyaj malzemesinden çok fırça taşıyan biri olarak; bu yaz beni bir sürü fırça taşımaktan kurtardı. Sabahları makyajımı yaparken de, sürekli makyaj masamda tutuyorum ve gerekli olduğunda kullanıyorum. Hep elimin altında olan ve gerçekten kullanışlı bulduğum bir ürün oldu. Kimyasal içermemesi de ayrı güzel...

W7 Fırça Temizleyici

W7 Shade&Swap fırça temizleyicinin içindeki süngerin bir tarafı iyice kirlenince, arka tarafını çevirerek kullanmaya devam edebiliyorum. Sünger yıkanabiliyor ve kuruduktan sonra da performansını yitirmiyor.


W7 Fırça Temizleyici

W7 fırça temizleyici, sadece toz ürünler kullandığınızda işe yarayan bir ürün... Krem ve likit ürünlerle kirlenmiş fırçalarda etkisiz; bunun dışında kavonozu yeterince geniş olduğundan allık ve pudra fırçalarımı da temizleyebiliyorum. Açıkçası bu ürün, umduğumdan çok daha başarılı çıktı, diyebilirim. 


W7 Fırça Temizleyici

W7 Shade&Swap fırça temizleyiciyi Eve Shoplardan ve Eve Shop online alışveriş sitesinden satın alabilirsiniz. 

9 yorum:

  1. Ya şimdi bir şey sorcam, içinde kimyasal veya herhangi bir ürün yoksa, fırçaları nasıl temizliyor? :) yani kağıt havluya silmek gibi bir şey ama sünger gözenekli olduğu için tozları daha iyi mi çekiyor? Aşırı hayat kurtarıcı gibi geldi de, ondan böyle ahiret sorusu soruyorum :D Güle güle kullan şekerim! Muhtemelen ben de alıciim!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, bence süngerin yapısından dolayı o temizleme işlemini yapıyor. Kuru kağıt havluya silmek gibi ama kağıt havluda fırçamda az da olsa renk kalırken, bunda hiç kalmıyor. Muhtemelen, sünger bayaca tırtıklı olduğu için bir çeşit statik elektrik etkisi oluşturup, toz ürünü kendine yapıştırıyor. Yani o yapıda bir sünger bulsak da, aynı şeyi yapacaktır bence. Baya hayat kurtarıcı gerçekten! Teşekkür ederim canım, öpüyorum çok! <3

      Sil
    2. Okidir anladım şimdi :) Ya alayım ben de bir indirim falan görünce; ya da Eve Shop'a denk gelirsem. Öperim!!!

      Sil
  2. bunu mağazada hep görüyorum ama performansını bilemediğim için alamamıştım.. iyi diyorsan deneyeyim günlük fırça temizliği için :-) sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben anlık performansından çok memnunum İrem'cim :) Çok sevgiler...

      Sil
  3. Tamam o zaman bende alayım bunu 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de memnun kalırsınız :) Sevgiler...

      Sil
  4. İlk okumaya başladığımda dedim ki su sabun olmadan temizlik mi olurmuş :) Ama okudukça gerçek amacını anladım bence çok pratik bir ürün deneyebilirim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlık temizlik için çok pratik ve kullanışlı geldi bana :) Sevgiler...

      Sil