Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel

Kasım 27, 2017 14 Comments A+ a-

Merhaba...

Sağlıklı bir cilde sahip olabilmek için en önemli adımın temizlik olduğunu düşünüyorum. Makyaj temizliği ile cilt temizliğinin ayrı şeyler olduğuna inandığım için de, her gün sabah ve akşam yüz temizleme jeli kulanıyorum. Bugün anlatacağım Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel, yaz başından beri kullandığım ve artık bitirmek üzere olduğum yüz temizleme jeli...

Moshos Garden yüz yıkama jeli

Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel; cildi yağdan arındırıp, cilde zarar vermeden temizlemeyi vaadediyor. Bunu yaparken de, içeriğindeki bitkisel özler sayesinde cildi kurutmamayı hedefliyor. Yeteri kadar jeli avucumuza alıp, yüzümüze dairesel hareketlerle uyguladıktan sonra durulamamız öneriliyor. Göz çevresinden uzak tutmamız gerekiyor. 

Moshos Garden yüz yıkama jeli

Ben, Moshos Garden yüz temizleme jelini yaz boyunca her sabah cilt temizliğimde kullandım. Bu sıralar da sabah-akşam kullanıyorum. Önerildiği gibi, nohut büyüklüğünde jeli avucuma sıkıp, nemli yüzüme nazikçe uyguladıktan sonra ılık suyla duruluyorum

Moshos Garden yüz yıkama jeli

Sarı renkli, akışkan kıvamdaki Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel, benim çok sevdiğim bir koku olan narenciye kokuyor. Narenciye kokuları bana, kendimi hep enerjik hissettirdiği ve bende mutluluk oluşturduğu, tazelenmişim gibi bir his bıraktığı için, bu jeli sabahları kullanmaya bayılıyorum. Kullanım ömrünün sonuna yaklaştığım için, akşam rutinime de dahil ettiğim Moshos Garden yüz temizleme jeli, vaadini gerçekleştirerek cildimi asla kurutmadan temizliyor. Sabahları, gece kremimin artıklarını; akşamları da makyaj temizleyicimin artıklarını yüzümden başarıyla arındırıyor. Çok kuru ciltli olduğum için, su genellikle cildimde aşırı gerginlik yaratırken; bu jelle birlikte cildim daha sakin oluyor ve cilt bakımıma başlayana kadarki süreyi rahat geçiriyorum.

Moshos Garden yüz yıkama jeli

Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel, yüz yıkama jelini göz çevresinden uzak tutmamız gerekiyor. Zaten, şişenin arkasında da firma bu konuda bizi uyarmış. Ben jeli bir kez yanlışlıkla gözüme kaçırdım ve sanırım içeriğindeki organik limonun da etkisiyle, gözlerim feci şekilde yandı. Bunun yanı sıra, gözümde yanma hariç bir hassasiyet oluşturmadı. Gözüme limon kaçtığında ne yaşadıysam, onu yaşadım. 

Moshos Garden yüz yıkama jeli

200 ml, plastik, şeffaf bir şişede satılan Moshos Garden yüz yıkama jeli; gliserin, hyaluronik asit, aloe vera, yeşil mandalina ve lime içeriyor. İçeriği bitkisel özler tamamen organik... SLS ve paraben içermiyor. SLS içermediğinden köpürmüyor ve bu benim için harika bir özellik. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü olan bu yüz temizleme jelinin çok az miktarı yettiği için, neredeyse 6 aydır kullanıyor olmamı da göz önünde bulundurursam, çok bereketli olduğunu söyleyebilirim. 

Moshos Garden yüz yıkama jeli

Moshos Garden bir Türk markası ve PETA sertifikaları var. Yani, hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar ve marka tamamen vegan. Organik içerikler kullanıyorlar. Moshos Garden Ultra Facial Wash Gel ve tüm Moshos Garden ürünlerini markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

14 yorum:

  1. jel iyiye benziyor ama markanın ürünleri ile genel olarak anlaşamadım o nedenle artık bir şey alıp denemeye korkuyorum.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  2. Kurutmadan temizmesi güzelmiş. Narenciye kokusunu cilt ürünlerinde seviyorum. Hassasiyette oluşturmadıysa senin hassas cildinde denemeye değer demektir.🙂 Ellerine sağlık canım benim❤😚

    YanıtlaSil
  3. İçerik şahaneymiş, cildini hiç kurutmaması da beni oldukça umutlandırdı 😍
    Şebeke suyu benim de cildimi mahvediyor; sabahları artık sadece göz pınarlarımı o suyla yıkıyorum. 🙄 Yüzümü de termal su ile yıkıyorum. Bebiş fazla maliyetli oldu ama cildim çok daha iyi uzun zamandır.
    Aklımda cerave var ama onu alamazsam bunu deneyebilirim, içerik olarak benzer maddeler var.
    Gerçi yazıda mayoz bölünmeyle çoğaldığını yazmamışsın, onu düzeltirsen sevinirim kdkdkdkdkd
    Öperim kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum bu markadan ne alsam içerik konusunda içim rahat kullanıyorum. Malesef şebeke suyumuzda çamaşır suyundan türü ağartıcıya her şey olduğundan cildimizi iyice mahvediyor. Ph durumu da ortada...
      Nazlı ve masraflı cildimize de selam ediyorum :D
      Cerave'yi bulamazsan buna gerçekten bakabilirsin, ben çok beğendim. Ama kalan bir kapak jeli bile bir hafta kullandım, bitmiyor :)) Yazıp insanları korkutmayayım dedim ehehehehe :D
      Ben de kocaman öpüyorum seni <3

      Sil
  4. hiç kullanmadım ve çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Bu markadan beni soğutan sahibine selam olsun; okudukça içim gidiyor :))) Güle güle kullan Blana'cım, öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım markanın içeriklerini ve ürünlerini çok seviyorum. Fakat, şu yorumunda yerden göğe haklısın. Özellikle sahibinin "blogger" seçimi gerçekten şahane, "şimdi reklamlar" dışında bir kelime etmeyen tiplerle gerçekten çok etkili oluyorlar :P
      Yine de, şunu eklemeden geçmemek istiyorum; markanın sahibine olan tepkini, markanın ürünlerini karalayarak göstermemen, buraya olumsuz bir yorum yazmaman senin ne kadar kaliteli ve harika bir insan olduğunun ispatı! Bu da, burada dursun, belki bir okuyan olur.
      Kocaman öpüyorum seni <3

      Sil
    2. Ay estafurullah, utandım! Ya ürün iyiyse iyidir; yanlış ellerde reklama kurban gitmesi o mis içeriklerin suçu değil neticede. İnşallah yazdığını okuması gerekenler bir şekilde okur canım. Öptüm çok!!

      Sil
  6. Merhaba bloğunuzu çok beğendim kaleminize sağlık :) Öneri için teşekkürler.Ben de ziyaretinizi beklerim :)

    http://mavinindenizi.blogspot.com.tr/?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Çok teşekkür ederim.
      Ben de ilk fırsatta sizi ziyaret edeceğim. Sevgiler...

      Sil
  7. Moshos Garden markasını henüz denmedim Blana'mm elimdeki temizleme jeli bitmek üzere bakayım ben de :))

    YanıtlaSil