BeeBeauty Blush Eau De Parfum

Aralık 22, 2017 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün uzun süredir kullandığım ve çok memnun kaldığım BeeBeauty Blush parfümü anlatmaya çalışacağım. Kokuları anlatmak, sanırım en yeteneksiz olduğum konu...

Beebeauty parfüm

BeeBeauty Blush Eau De Parfum, kutusunda, tazelik veren yeşil notaların, meyve notaları ve sümbülle açılış yaptığı bir koku olarak anlatılıyor. Orta notalarda gül ve ysemin kokuları varken; alt notalarda sedir ağacı, vanilya ve misk kokuları var.
Ben genellikle hafif ve taze kokuları severim. Şeftali kokusu ise, parfümlerde en sevdiğim notalardan birisidir. Fakat, son bir-iki senedir vanilyalı, sedir ağaçlı, daha tatlı ve odunsu kokular da hoşuma gitmeye başladı (sanırım yaşlanıyorum). Dürüst olmam gerekirse, bu parfüm ilk sıktığımda bana çok şekerli gelmişti. İlk kullandığımda aldığım kokudan pek hoşlanmamıştım fakat, bir süre sonra o koku daha yumuşak, gittikçe vanilya kokusunu net şekilde hissettiren bir hale bürünüyor ve benim tenimde o şekilde kalıyor. Bu vanilyalı ve yumuşak kokuya gerçekten bayılıyorum. 

BeeBeauty parfüm

BeeBeauty Blush parfüm, benim tenimde oldukça kalıcı... Bu parfümün bazı arkadaşlarımda pek kalıcı olmadığını da biliyorum ancak, sabah sıktığım bu parfüm tüm gün kalıyor, tazeleme ihtiyacı duymuyorum. Bunda, benim çok yoğun parfüm kokusunu kaldıramamın da etkisi olabilir; yoğun kokan parfümler bende şiddetli baş ağrısı yapıyor. Yine de, Blush'ın kokusu, o gün duş almaya fırsatım olmamışsa gece bile bende çok hafifçe devam ediyor. Bu açıdan, beni çok şaşırtan bir parfüm olduğunu söylemeliyim.
50 ml cam bir şişede satılan BeeBeauty Blush Eau De Parfum, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Şişenin üzerinde üretim ve son kullanma tarihlerini de okuyabiliyoruz. Açık pembe renkli bu parfümün şişe tasarımı da bence oldukça şık... Fiyat olarak da oldukça uygun ve indirim zamanlarında da tercih edilesi bir ürün olduğunu düşünüyorum. 
BeeBeauty Blush parfümü ve tüm BeeBeauty ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. kokuyu merak ettim güzel anlatmışsın canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de yumuşak kokuları severim. Rengi ve şişesi de çok hoş. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Benim artık her indirimde stokladığım parfümüm Bee Beauty Miss Violette. Blush bana daha çok beyaz ten kokusu gibi geliyor bilemedim :) Öpüyorum :*

    YanıtlaSil
  4. Yasemin hariç içerigi bana uygun degil 🙈🙈🙈. Güle güle kullan Blanacim sana hersey yakisir 😘😘😘

    YanıtlaSil