Make Up For Ever Lash Fibers Maskara Bazı

Şubat 23, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Make Up For Ever makyajda en sevdiğim markalardan biri... Özellikle Face and Body fondötenine resmen aşıktım fakat, artık bulunamıyor. Bugün anlatacağım Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı da markanın başarılı bulduğum ürünlerinden...

MUFE maskara bazı

Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı, içerisindeki fiberler sayesinde daha hacimli ve uzun kirpikler vaadediyor. Bu baz maskaralara bir alt katman sağlayarak herkesin isteğine uygun bir hacim elde etmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Panthenol içeriği sayesinde kirpikleri sertleştirmemeyi ve korumayı hedefliyor. 

MUFE maskara bazı

MUFE maskara bazı, beyaz renkli bir ürün... İçerisindeki fiberler oldukça ince, bu sayede kirpiklerde topak topak kalmıyorlar. Fiberleri fırçanın üzerinde gözle göremiyorsunuz. Maskara bazı beyaz renkli olmasına rağmen üzerine uygulanan maskarayı zorlamıyor; kirpikleri beyaza boyuyor fakat beyazlığı kolayca kapatılıyor. Bunun için üzerine tek kat maskara uygulamak yetiyor

MUFE maskara bazı

Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı kavisli kıl bir fırçaya sahip bir ürün ve kirpikleri kıvırıyor, kalınlaştırıyor ve bir miktar uzatıyor. Ben kavisli fırçanın iç tarafıyla önce kirpiklerimi belirginleştirip ardından arka kısmıyla tarıyorum. Böylece hem kalınlaşmış hem de tek tek ayrılmış kirpikler elde ediyorum. 

MUFE maskara bazı

MUFE maskara bazının en sevdiğim yanı, en başarısız maskarayı bile oldukça kaliteli bir maskara gibi gösterebilme özelliği... Hiç bir özelliği olmayan, kirpiklerimi sadece boyayan bir maskarayı nasıl bir görünüme getirdiğini fotoğraflarda görebilirsiniz. Yapısı fiberlere rağmen çok ince olduğu için üzerine gönlümce kat kat maskara uygulayıp çok yoğun kirpikler de elde edebiliyorum. Kirpiklerimde asla ağırlık yapmıyor, bir makyaj temizleme yağıyla çok kolay temizleniyor ve kirpiklerimi dökmüyor, sertleştirmiyor. Bununla birlikte maskaraların akma, dökülme gibi problemlerini önleme gibi bir özelliği yok. 

MUFE baz ile ve bazsız maskara

Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı, beyaz renkli bir tüpte, siyah-beyaz çok şık bulduğum bir ambalaj tasarımında satılıyor. Bu bazın tek olumsuz özelliği, zaman zaman içerisindeki ürünün fırça dibinde birikmesi, diyebilirim. Bu durum oluştuğunda bir peçeteyle o fazlalığı temizliyorum. 

MUFE maskara bazı

10 ml ürün içeren MUFE maskara bazının açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. Bu baz paraben, bht içermiyor. Denediğim maskara bazları içerisinde en başarılı bulduğum Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı diyebilirim. Siz de benim gibi maskara bazı kullanmayı seviyorsanız ya da özel günlerde takma kirpik yerine daha pratik bir alternatif arıyorsanız aklınızda olsun.
Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı ve tüm MUFE ürünlerini Sephora'larda bulabilirsiniz.


Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel durmuş kirpiklerinde! Ben fiberli bazları kullanmayı sevmiyorum; lenslerle hiç iyi anlaşmıyorlar. Fakat bu baz için fiberlerin hissedilmediğini yazmışsın; o nedenle listeme aldım kendisini :) güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
  2. Hic denemedim bu markayi ama inanilmaz merak ediyorum. Kirpiklerimde en istedigim etki hacimli olmalari.. senin kirpiklerindeki etkisine bayildim. Cok iyi olmus. emegine saglik😘

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Blana'cım :)
    RDL markasının bazı, hiç beklemediğim kadar iyi çıktı bende. Bir de LR markasının var bazı; onu da beğendim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. bensu aydıner21 Mayıs, 2018

    Merhaba,
    gerçekten güzel durmuş güle güle kullan bu markanın rimelini pek kullanmadım, aslında rimelimi değiştirmek istiyorum bende ama alıştığım rimel dışındakiler soluk gibi geliyor nedense renk pigmentlerinden olabilir.Golden rose un rimelini kullanıyorum memnunum öneririm https://shop.goldenrose.com.tr/maskara

    YanıtlaSil