Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black Maskara

Haziran 11, 2018 0 Comments A+ a-

Merhaba...

Loreal False Lash Superstar maskaranın ilk versiyonunu çok kısa bir süre deneyebilmiş, o sıra gözümde arpacık çıkması dolayısıyla da hijyenik sebeplerle kullanmaya devam edememiştim. Bugün blogda, bu maskaranın ikinci versiyonu olan Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black maskaradan bahsedeceğim.

Loreal False Lash Superstar

Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black maskara, kirpiklere dolgunluk ve uzunluk vererek kullanıcıyı kırmızı halı makyajına taşımayı ve fotoğraflarda harika kirpikler ile göz alıcı bir görüntü yakalamayı vaadediyor. Çift taraflı bu maskara kirpiklere yoğun siyah renk vermeyi hedefliyor.
Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black; bir tarafı maskara bazı, bir tarafı siyah renkli maskara olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Maskaranın baz kısmı 1 numara,  maskara kısmı 2 numara ile ambalaj üzerinde belirtilmiş, bu sayede ilk hangi kısımdan başlayacağımızı kolayca anlayabiliyoruz. 

Loreal False Lash Superstar

Red Carpet Black maskaranın baz kısmı beyaz renkli, kıl fırçaya sahip... Kıl fırçası kum saati şeklinde dizayn edilmiş, bu sayede dış kısımdaki ve orta kısımdaki kirpiklerime çok başarılı bir şekilde tutunabiliyor ve tek seferde bazı uygulayabiliyorum. Fırçanın küt ucu dolayısıyla iç kısımdaki kirpiklere erişmek için biraz özen göstermek gerekebiliyor. Maskaranın baz tarafının fırça ucuna biraz fazla ürün gelebiliyor, dolayısıyla buna dikkat edip gerektiğinde fırçayı sıyırmak gerekli. Bazın yapısı bence oldukça başarılı olmuş; ne ıslak ne kuru. Kirpiklerde beyaz bir katman bırakıyor fakat, bu beyazlık kolayca ve yormadan kapatılabiliyor

Loreal False Lash Superstar

Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black'in maskara tarafı ise, hafif kavisli kıl bir fırçaya sahip... Bu kısım yapı olarak bence baz kısmından biraz daha kıvamlı fakat, ürünün fırçanın ucuna fazla gelme durumu burada da var. Ben her kullanımda fırçanın ucunu biraz sıyırıp bu sorunu kolayca çözebiliyorum. Maskara iddia ettiği gibi, simsiyah ve kirpiklerimi güzel boyuyor. Bazın beyaz görüntüsünü tek katta çok başarılı ve kolay bir şekilde kapatıyor. Ben ilk olarak kavisli kısmını üstte tutarak maskarayı uyguluyorum, bu sayede daha kıvrık kirpikler elde ediyorum. Daha yoğun ve dolgun bir görüntü istediğimde de, kavisli kısmı ters çevirerek, kubbe tarafıyla bir kat daha uygulama yapıyorum. Böylece oldukça belirgin ve hacimli kirpikler elde ediyorum

Loreal False Lash Superstar

Benim kirpiklerim uzun, ortalama yoğunlukta ve sarılar... Maskaralardan beklentim kirpiklerime hacim vermeleri çünkü, takma kirpik etkisini gerçekten çok seviyorum.  Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black benim bu beklentimi yeterince karşılıyor. İstersem maskara kısmını tek başına kullanarak yine simsiyah ama daha doğal görünümlü kirpikler de elde edebiliyorum. Bazını diğer maskaralarımla birlikte kullanabiliyorum. Kirpikleri birbirine biraz yapıştırıyor ama ben bu görüntüyü seviyorum. Ayrıca, maskaranın yumuşacık yapısı çok kolay uygulama sağlıyor. 


Ben makyajımı yağlarla temizliyorum, dolayısı ile maskaraların temizlenme kolaylıkları benim için çok fark etmiyor. Ancak,  Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black maskaranın yağlarla oldukça kolay temizlendiğini, misel sularla da kolayca yumuşadığını söyleyebilirim. Gün içerisinde benim kirpiklerimde göz altıma akma, bulaşma yapmıyor fakat; 10 saatin sonunda gözümün üst kısmına hafifçe bulaşıyor. Onu da, parmaklarımla bile silebiliyorum. 


Loreal False Lash Superstar

Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black maskaranın her iki tarafı 6,5 ml ürün içeriyor ve açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. Paraben içermeyen bu maskara içeriğinin orta sıralarında (her iki fazında da) alkol denat içeriyor. Bana antiseptikleri hatırlatan hafif bir kokusu var. False Lash Superstar veriyonunun kokusu bana aşırı ağır gelmişti fakat, Red Carpet Black'in kokusunu özellikle koklamazsam almıyorum ve beni rahatsız da etmiyor. Yukarıdaki fotoğrafta hem koyu renk göz makyajında hem de daha aydınlık göz makyajında bende nasıl göründüğünü görebilirsiniz.
Loreal False Lash Superstar Red Carpet Black maskarayı Gratis, Rossmann, Eve Shop gibi Loreal makyaj ürünleri satan bir çok kozmetik mağazasında bulabilirsiniz. 


Sevgilerimle...

Hiç yorum yok: