Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan

Kasım 29, 2019 10 Comments A+ a-

Merhaba, 

Loreal Elseve krem şampuanlar piyasaya ilk çıktıklarından bu yana denemek istediğim ürünlerdendi. Ancak, elimde yedek bekleyen çok sayıda şampuan olunca, satın alıp kullanabilmem de uzun sürdü. Üç çeşidi olan bu şampuanlardan, Zeynuş'umun favorisi olan Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan'ı seçtim ve kısa süre önce de kullanıp bitirdim. Artık yorumlarımı yazabilirim. 

Loreal Elseve Krem Şampuan

Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan, boyalı ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için öneriliyor. Bu şampuan köpüksüz formülü ile tek adımda boyalı ve yıpranmış saçların bakım ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Klasik şampuan ve saç kremlerine kıyasla saç rengini korumayı, saçı nazikçe temizlemeyi ve içerdiği saç kremi ile saçı yumuşatıp kolay taranmasını sağlamayı vaadediyor. 
Orta yumuşaklıkta plastik, kırmızı-beyaz ambalajlı pompalı bir şişede satılan Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan 400 ml ürün miktarına sahip... Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Şişesinin pompası kilitlenebiliyor, bu açıdan seyahatlerde de valizde taşımak mümkün. Saç uzunluğuna bağlı olarak, ıslak saça 10-15 pompa kadar ürünün kökten uca uygulanıp saça masaj yapılması ve 3 dk bekletildikten sonra bol su ile durulanması öneriliyor

Loreal Elseve Krem Şampuan

Benim saçlarım ince telli, saç diplerim dahil çok kuru, seboreik dermatite meyilli, hacimsiz ve güçsüzler... Koparak kırılmaya çok müsaitler ve saç boylarım boyalı... Orta uzunluktaki saçlarım için bana 10 pompa kadar ürün yeterli geldi. Önerildiği şekilde ıslak saçıma masaj yaparak şampuanı uyguladım, 3dk sonra da bol su ile durulayarak saçımdan arındırdım. 

Loreal Elseve Krem Şampuan

Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan, beyaz renkli, katı bir losyon kıvamına sahip... Klasik Loreal Color Vive serisinin hafif çiçeksi kokusunu taşıyor. Krem formunda olduğu için asla köpürmüyor. Saçtan kolay arındırılıyor. Bu şampuan kuru, çok kuru saçlara sahip herkes için uygun olabilir. Hem saç boylarımı hem de saç diplerimi hiç kurutmadan temizliyor. Saçlarımı asla sertleştirmiyor. Ben saç boylarım için, devamında saç kremi/maskesi uyguluyorum ancak, saçlarınız çok kuru değilse ya da normalse ekstra bir saç kremine ihtiyaç duyacağınızı zannetmiyorum

Loreal Elseve Krem Şampuan

Loreal Elseve Color-Vive Krem Şampuan, günlük kullanıma bence oldukça uygun... Saçlarımı sönükleştirmeden ve ağırlaştırmadan temizlediği için de çok beğenerek kullandım. Ancak, yağlı saçlara sahip olanlar bu tarz krem şampuanlardan hoşlanmayabilirler. Krem şampuanların benim için en büyük yararı, saç derimde asla irritasyona sebep olmamaları... Köpüren şampuanların sebep olduğu saç derimdeki kaşıntı ve pullanmaya sebep olmuyorlar hatta, saç derimin düzelmesine ve pullanma yaşadığım bölgelerin iyileşmesine yardımcı oluyorlar. Krem şampuanlarla tanıştığımdan bu yana saç derimin yağ dengesi bozulmadığı için de, seboreik dermatit ataklarını daha az yaşıyorum. 

Loreal Elseve Krem Şampuan

Su bazlı bu şampuan içeriğinin ilk 5 sırasında, yumuşatıcı maddeler ile viskozite düzenleyiciler bulunduruyor. Bunları e vitamini ve hindistan cevizi yağı takip ediyor. Güneş koruyucu olarak oktinoksat ve keten tohumu yağı da içeriğinin orta sıralarında bulunuyor. Bunlarla birlikte, koku maddeleri ve bir çeşit silikon, bht ve parfüm içeriyor; paraben içermiyor

Loreal Elseve Krem Şampuan

Kullandığım süre içerisinde, performansından çok memnun kaldığım Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan'ın şimdilerde sarı şişedeki Mucizevi Yağ çeşidini kullanıyorum. Bu şampuanların üç çeşidinin de içeriği hemen hemen aynı, dolayısı ile etkileri de benzer. Kullandığım ve kullanacağım diğer çeşitleri için ayrı bir blog yazısı yazmak yerine, yine bu sebeplerden bitenler yazılarımda bahsedip bu yazıyı da referans gösterebileceğimi düşünüyorum. İndirimlerde oldukça avantajlı fiyatlara satılan Loreal Elseve Color-Vive 3'ü1 Arada Krem Şampuan'ların bana göre en büyük eksisi, bitmeye yakın pompalı şişeden ürün alamamak oldu. Maket bıçağıyla kesmek zorunda kaldığım ambalajından 3-4 yıkamalık daha ürün çıktı, sizin de aklınızda olsun. 

Sevgilerimle... 

10 yorum:

  1. sarı olanı almıştım bende beğenerek kullandım:)))
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şu an sarı olanı kullanıyorum, o da gayet güzel.
      Sevgiler...

      Sil
  2. "Loreal Elseve krem şampuan" ürün inceleme için editöre teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  3. Ben de beyaz olanını kullanıyorum güzel bir ürün tek sıkıntısı çok basmak gerekiyor pompaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında, şampuan ve saç kremi miktarı kadar bir miktar kullanıyoruz. Pompasını biraz daha geniş ağızlı yapabilirlermiş, evet.
      Sevgiler...

      Sil
  4. Ben de kullandığım dönemde çok çok sevmiştim kendisini. Şu an elimdeki milyon şişe şampuan nedeniyle yenisini alamadım ama bitirebilirsem bendekileri, aklımda! Dibinde kalan ürün için de bu sefer kendime bir maket bıçağı alayım diyorum artık :))) Öptüm seni çoook!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak sevdiğimiz bir ürün bulmuş olmamız kalp ben o zaman :) Ben şuanda mucizevi yağ çeşidini kullanıyorum ve sanırım bu şampuanlardan (daha iyisini bulamazsam) almaya devam edeceğim.
      Maket bıçağı baya işe yarıyor Başak'cım :D Biten ürünleri kesmek ve kestane çizmek için her eve lazım akskaggkf. Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  5. Ben de beyaz olanını kullanıyorum acelem olduğunda çok pratik oluyor, saç kremsiz yumuşacık yapıyor tek sıkıntısı sürekli pompaya basmak 😒

    YanıtlaSil
  6. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    sevgiler..

    YanıtlaSil