Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu

Kasım 02, 2016 29 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımın konusu, Neutrogena Deep Clean canlandırıcı makyaj temizleme suyu olacak. 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Neutrogena Deep Clean makyaj temizleme suyunun ikinci şişesini kullanıyorum. Bu misel su; taze ve canlı görünen bir cilt için, cildi nazikçe temizleyip makyajdan arındıracağını vaadediyor. Dermotolojik olarak test edilmiş bu ürün, tek adımda yüz ve göz makyajını temizleyip cildi kirden nazikçe arındıracağını söylüyor. Normal ve karma ciltler için uygun olduğu yazsa da, ben kuru cildimde de bir sorun yaşamadan kullanıyorum, bunun yanında yağlı ciltlerin de deneyebileceğini düşünüyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Neutrogena makyaj temizleme suyu, iddia ettiği gibi tek seferde tüm makyajı tabi ki temizlemiyor. Ben, hiç bir misel suyun ciltteki makyajı tamamen arındırdığına inanmıyorum, bu sebeple bu ürünlerden tek beklentim makyajımın kabasını tenizlemeleri. Neutrogena bunu gayet güzel yapıyor. Göz makyajı konusunda da, sıradan bir misel sudan farksız... Suya dayanıklı maskarayı çıkarmadığı gibi, çok hafif göz makyajı yapmıyorsanız yine de yeterli gelmeyecektir. Fondötenin, bb kremin yani ten ürünlerinin ön temizliğinde severek kullanıyorum. Bu misel su, marketlerde satılan muadillerinin içinde benim en başarılı bulduğum versiyon, diyebilirim. 

Neutrogena Deep Clean makyaj temizleme suyunu kullanırken ben genellikle iki kare pamuk kullanıyorum. Uygulama sonrası cildimde ağırlık ve yağlı bir his bırakmıyor. Cildimi tahriş etmiyor ve yapış yapış bir duruma neden olmuyor.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Neutrogena Deep Clean makyaj temizleme suyunun en sevdiğim özelliklerinden biri, hyaluronic asit içermesi... Alkolsüz bir makyaj temizleme suyu olduğu için, hassas ciltlerin de anlaşabileceği bir ürün...   Neredeyse kokusuz bir ürün, parfüm içermiyor. İçerik listesinde üç çeşit paraben de olmasaydı, bence Bioderma kadar başarılı temizlemese bile, benim için iyi bir alternatif olabilirdi. 

Neutrogena Deep Clean canlandırıcı makyaj temizleme suyu, 200 ml plastik bir ambalajda satılıyor. Çevirmeli bir kapağı var, ben tatile giderken yanıma aldım, bir sorun yaşamadım taşırken. Ben bir Migros indiriminde satın almıştım ancak indirimsiz fiyatı 20 TL civarında... 

Sevgilerimle...

29 yorum:

  1. Merak ediyordum Blana'm, çok iyi oldu. İndirimde takip edeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni öneririm Gökçem, indirimde yarı fiyatına düşüyor :)

      Sil
  2. herhalde denemediğim 1-2 misel sudan biri de budur :-))) yılbaşı için listeye yazayım bunu da nasıl olsa kullanıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben iki şişe bitirdim ve memnun kaldım İrem Hanımcım, o parabenler de olmasaydı şahane olacaktı :) Ben de marka pek ayırt etmeden kullanıyorum her şekilde :)

      Sil
  3. Senin hediye ettiğin TBS Camomille temizleme yağından sonra elimdeki bütün misel suları anneme hediye ettim :) Bir tane Procsin kaldı (çok ilginç bir ürünmüş yalnız, yazısı gelecek), onu da haftaosonları sabah kalkar kalkmaz değil de dışarı çıkacağım zaman makyaj yaptığımda, cildimi öncesinde temizlemek için kullanıyorum. TBS çok iyi geldi bana, hem pratik, hem iyi temizliyor. Hem de cildimi her gece pamukla yormamış oluyorum! Öptüm şekercim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, TBS yağ gerçekten çok güzel ve ben de ondan daha iyisini henüz kullanmadım. Misel suyla önden hafifçe silmek alışkanlık bende, yoksa yağlarla artık hiç gerek yok gerçekten. Elimdekiler bitince ben de, kenarda acil durumlar için bir bioderma bırakırım ve misellere veda ederim diye düşünüyorum. TBS'yi sevmene çok çok seviniyorum. Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  4. Garnier ürünlerini kullanmamaya karar veridigimden buna bakabilirim, tesekkürler canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimde iki tane Garnier misel var Zey, onlar bitsin, ben de markayla vedalaşacağım, her ürünü bende alerji ya da hassasiyet yapıyor. Bu alkolsüz bir misel su, deneyebilirsin canımcım :)

      Sil
  5. almakla almamak arasında kaldığım bir ürün :) artık karar verdim alacağım ! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim zamanı deneyebilirsiniz, ben genel olarak memnun kalıp iki şişe bitirdim :)

      Sil
  6. temizle su formda olan ürünler sanki kuru ciltlere daha iyi geliyor bu yüzden aldım not :)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Misel sular daha naif bir öntemizlik sağlıyor, dediğiniz gibi en azından kurutmuyorlar :)

      Sil
  7. Ben cildime bir sey sürmedigim için sadece rimel ve ruju temizler sanirim. Neutrogena ürünlerini cok seviyorum. Ama dedigin gibi waterproof rimeli çikarmak iskence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Waterproof olmadığı sürece sadece rimel ve ruju çıkartmada kullanabilirsin Derya'cım, waterproof ürünler en iyi yağlarla çıkıyor, bebeyağı bile işe yarıyor aklında olsun :)

      Sil
  8. Yavaş yavaş gitmeye karar verdim ben bu temizleme ürünlerinde canım benim :) Eldekileri bitirip alayım diyorum ama dayanamıyorum :/ Yinede sıraya sokarsam alabileceklerimin içerisinde olabilir evet :) Ellerine sağlık can arkadaşım benim <3 <3 :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben nasıl bir stok yaptıysam tükenmiyorlar canım benim, evdekileri sırayla kullanıyorum. Bitirene kadar da yenisini almayacağım, yoksa bu şekilde olmuyor. :) Teşekkür ederim canım arkadaşım, öpüyorum <3 <3

      Sil
  9. Migrosun indiriminde görüp de almamıştım :( pişman oldum şimdik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Project pan sonu yılbaşı indirimi için aklında olsun, o zaman Sinem :)

      Sil
  10. Beğenmene sevindim. Çok güzel ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu üründen memnun kaldım Nilgün Hanımcım :)

      Sil
  11. Güle güle kullan canım.Elimdeki çok sayıda misel su yüzden deneyemediğim bir ürün.
    Misel sular hakkındaki düşüncelerine tamamen katılıyorum.Hepsi az çok aynı sonucu yaratıyorlar.Bu ara aklımda Başak'ın da bahsettiği marka olan Procsin'in Acnemin serisi var.Onu da deneyip temizleme suyunda yeni deneyim defterini kapatmak istiyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Filiz Hanımcım :) Misel sular arasında, Bioderma dahil, etki olarak ben çok büyük farklar gözlemlemiyorum gerçekten. Procsin'i ben de çok merak ediyorum ama elimdeki stokları iyice eritene kadar bekleyeceğim :)

      Sil
  12. Alkol olmaması beni mutlu etse de Paraben olması olmadı şimdi��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paraben olmasa, içeriği çok iyi aslında Mervecim :)

      Sil
  13. Çok güzel bir yazı olmuş canım emeğine sağlık :*

    YanıtlaSil
  14. Yaşasın nihayet karma cilde de uygun bir ürün teşekkürler Blanamm. Zaten ben de Neutrogena ürünlerini seviyorum =).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neutrogena benim de sevdiğim bir marka Zehram :) Sana da uyan bir ürün bulduğumuza da çok çok sevindim :)

      Sil
  15. Ausem, özellikle Migros indirimlerinde 10 TL gibi bir fiyata düşüyor, o zamanlar çok avantajlı oluyor. Misel sular zaten derinlemesine temizlemiyor, Bioderma dahil... Ben de mutlaka yıkıyorum, suya dokunmadan temizliğe inanmıyorum. Paraben olmasaydı içeriği çok iyiydi ancak, tabi ki bu haliyle bile Garnier'e tercih edilir. Öpüyorum canım benim <3 <3

    YanıtlaSil