Project Pan (65 Ürün) : Güncelleme-1

Ekim 31, 2016 42 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, 22 Eylül'de 65 ürünle başladığım project pan çalışmamın, gecikmeli de olsa, ilk güncelleme yazısını yazıyorum. Kendimi pek de başarılı bulmadığım bir ay geçirdiğimi itiraf etmem gerek... 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yves Rocher vücut kremine elimi bile sürmediğimi itiraf etmeliyim. Hiç sevemediğim bu ürünü bu ay sistemli kullanabilmeyi umuyorum. 

Neutrogena vücut yağını yarıladım, zaten çok sevdiğim, sürekli kullandığım bir yağ bu.

Enliven duş jeli bitti, aslında sevmiştim bu ürünü ancak, 500 ml'lik boyutuyla bitmek bilmedi ve sonlarına doğru gerçekten çok sıkıldım. Bu ürünle anladım ki, büyük boy duş jelleri pek bana göre değilmiş.

Dalan d'Olive duş jelini etikete kadar azalttım ve bu üründen gerçekten çok memnun kaldım.

Amino Keratin saç maskesini sık sık kullanmama rağmen hala bitiremedim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Pure Beauty Geoaqua tonik bitti.

Garnier makyaj temizleme sütünü düzenli olarak kullanıyorum ancak sanırım hala yarılayamadım bile.

Himalaya Herbals yüz temizleme köpüğünü, fotoğraftaki miktarın ancak yarısına kadar azaltabildim; Diadermine yüz yıkama jeli ise bitti.

Yves Rocher el peelingi de biraz azaldı, aklıma geldikçe kullanıyorum. Kayısılı yüz peelingi ise, şükürler olsun ki, bitti.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Foot Factory ayak losyonunu, Zeynep'in önerisiyle banyoya koydum ve bu fikir gerçekten işe yaradı. Duştan sonra ayaklarımı serinletmek için kullanıyorum, bitmek üzere.

Fuss Wohl ayak peelingi, boyutuna kıyasla bereketli çıktı, hala bitmedi. 

Garnier Saf&Temiz temizleyiciyi günlük ayak temizliğimde kullanıyorum, bitmek üzere.

Dermokil maskeye ise, bu ay elimi sürmedim. Bu maske nasıl bitecek, hiç bir fikrim yok.

Barcelino saç bakım yağı da, dokunmadıklarımdan... Genel cilt ve saç bakımı olarak çok kötü bir ay geçirdim açıkçası. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Spreyli şişedeki body splash bitti.

Otacı el kremini yarıladım, günlük olarak sıkça kullanıyorum. Yıl sonuna kadar kesin biter, diye düşünüyorum.

The Body Shop'un ışıltılı vücut kremi konusunda umutsuzum, çok simli ve o simler her yere bulaşıyor.

Nivea Q10 nemlendiriciyi bu listeden çıkartıyorum, çünkü havalar iyice soğudu ve ben artık ne yaparsam yapayım bu ürünle devam edemiyorum. Seneye yaza kullanmak üzere kaldırdım, yarısından fazlası da bitti bu arada.

Flormar lip balm bayaca azaldı. Yıl sonuna bitebilir.

Loreal mucizevi yağ, zaten bitirme hedefim olmayan, listemdeki tek ürün... Sıklıkla kullanıyorum ama şişeye bakınca hiç azalmış gibi durmuyor. Sanırım çok uzun süre gidecek bana, bu arada ürünü çok beğendim, içeriği de Loreal'e göre çok iyi!

Sebamed göz çevresi kremi bitti, son zamanlarda kullandığım en bereketli göz kremi kesinlikle bu. Yazısını hazırladım, taslaklarımda biriken çok yazı olduğu için yavaş yavaş yayınlıyorum.

Sally Hansen tırnak eti kremi de oldukça azaldı. Gerçi dibinde kalan miktar bile beni daha iki ay idare eder, çok çok az kullanmak yetiyor.

Glam Glow nem maskesi de, bu ay ihmal ettiklerimden. En fazla iki kez kullanmışımdır. Gerçi ürünün yarısından fazlası bitti, sene sonuna tamamı biter.

Bioderma Hydrabio serum, bitmek bilmeyenlerden... Gerçi itirazım da yok, çok memnunum, hiç bitmese de olur.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Renkli kozmetikler konusunda, yazmak yerine fotoğraflamayı tercih ettim. Üstteki fotoğraf bir ay önceye ait, alttakini yeni çektim. Çoğu ürünün dibini gördüm. Bundan sonra, renkli kozmetiklerde çok ilerleyebileceğimi zannetmiyorum keza, bir süre eskisi gibi her gün makyaj yapmayacağım. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Essence maskara bende alerji yaptığı için, onu biten kutusuna yolladım. Mac fondötenimin yarısından fazlası boş, Bobbi Brown bb de bayaca azaldı ama hiç ten ürünü bitiremedim. 

YSL touche eclat bitti, seneye yaza tekrar alabilirim. Mac bazı da bitirdim. Catherine Arley göz kalemi çürük çıktı, ucunu açtıkça kırıldı ve kendi kendini tüketti resmen. 

Maybelline Rocket maskara ömrünü doldurdu, 5 aydır her gün bu maskarayı kullanıyordum, artık iyice kurudu. Kontür stick de çok az kaldı, ne yapıp edip yıl sonuna kadar bitireceğim. 

Golden Rose 10 numarayı bitirdim, miniklerden de 01 numara bitti. Flormar göz kalemi de yarılandı sayılır.

Ojelerin ikisi de dibine yaklaştı. Yves Rocher iki-üç kez kullandığımda biter, Flormar da çok az kaldı.

Bu ay; 27 bakım ürününden sadece 6'sını bitirebilmiş olmanın hayal kırıklığını yaşıyorum. 38 renkli kozmetikten de 8'ini bitirmişim. Umarım önümüzdeki ay daha iyi bir performans gösterebilirim.

Arkadaşlarımın project pan listelerinin güncel durumlarını okumak isterseniz; Başak'ın güncelleme yazısı için buraya, Ece'nin yazısı için buraya ve Zeynep'in yazısı için buraya, Ause'nin yazısı için de buraya bakabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

42 yorum:

  1. bence hiç de fana gitmiyorsun Blanacığım sene sonuna kadar daha da iyi olacak diye umuyorum. Ben de çok bitiremedim bu ay ama umutluyum yine de sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu şeyin dibine kadar gelmişken, bir dahaki aya daha umutluyum ben de İrem Hanımcım. :) Öpüyorum, sevgiler... :)

      Sil
  2. Blana'mmm 💖 vallahi süpersin yine de bak ne güzel yarılamışsın çoğunu beni tek düşündüren dermokil maskesi oldu ama sen bitirirsin onu da benim güvenim tam 👍 Kozmetikleri de kısır partisinde full sürersek tımamdır ne dersin 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdem çok az ürün bitirebildim, bu ay canım çok sıkkındı, elim bir şeye gitmedi. Dermokil maskeyi hiç sevmedim, yoksa biterdi de... O akrilik boya kokusu yüzünden bakım mı yapıyorum, yüzüme kimyasal boya mı sürüyorum hissi oluyor. Kozmetikleri kısır partilerinde sürersek bence bu proje başarıya ulaşır <3 <3

      Sil
  3. Bence de hiç fena değilsin hatta baya baya iyisin. Tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
  4. Dermokil maskeyi kısa sürede bitiremezsin canım benim, bende epeydir kullanıyorum hala bitmedi, bitmemesi güzel benim açımdan sevdim çünkü :)) Bencede çok fazla makyaj yapma canım arkadaşım bu aralar, dinlendir cildini, eski yoğunluğun olmıycak sanıyorum artık iş yüzünden zaten, dinlensin cildin,zorlama kendini <3 Ellerine emeğine sağlık can arkadaşım benim <3 <3 :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dermokil maskeyi ben hiç sevmedim Goncam, bitirmekte o yüzden çok zorlanacağım. Kokusu çok kimyasal ve ben o derece kimyasal kokulu ürünlere pek tahammül edemiyorum. Bendeki çeşidi mi böyle, hepsi mi bilmiyorum. Ben alışkanlıktan yine duramam da, eskisi gibi her gün makyaj yapmam artık. Daha çok bakıma yöneleceğim fırsat bulmuşken. Çok teşekkür ederim can arkadaşım. Öpüyorum <3 <3

      Sil
  5. Ay bir ayda o delikler nasıl açılır yaaa, benimkilerin üstüne birileri kesin ürün ekliyor geceleri gizlice :))))) Bence gayet iyi gitmişsin, gidiyorsun. O renkli kozmetikler pırt diye bitecek zaten kahramanımız olacaksın :) Tebrik ediyor, öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım kozmetikleri zaten önceden de sıkça kullanıyordum, bir ay başka bir şey de kullanmayınca diplerini gördüm, önceden azaltmıştım yani :) Bakım ürünü hiç bitiremedim ya, ona dertleniyorum. Umarım renkliler biter de, yenilerini gönül rahatlığıyla kullanırım :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum kocaman <3 <3

      Sil
  6. Bence o kadar ürüne baya bitirmişsin :) tebrik ederim bende 28 ürünle başladım ve 3 hafta da 8 ürün bitti anca sen yine de çok iyi gitmişsin devam et böyle :)

    YanıtlaSil
  7. Blana'm her bitenlerde ve project pan yazılarında sana bir kez daha hayran kalıyorum :D Garnier temizleyicisini ayak bakımında kullanman ise bana bir çözüm yolu sundu emeğine sağlık canımın içii umarın en kısa sürede hepsini bitirir yeni güzel ürünler alırsın canımın içii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im, kullanamadığım her şeyi ayaklarıma sürüştürmek gibi bir huyum var :)) Garnier temizleyici işe yaradı ama o konuda. :) Umarım kısa zamanda biterler canım benim :)

      Sil
  8. Blana Vallahi de ciddi başarı! O hit the pan'ler şahane! Ayak kreminin banyoda gideri olmasına sevindim eheh, sıkıntıya sebep olanı banyoya yolluyoruz, ben de VS kremi banyoya koyayım en iyisi. Yalnız sen hit the pan yaptığından beri max factor allığı çevirip çevirip bombesine bakıyorum ahahhaha sanki düzlenmiş gibi, ama ne zaman biter bilinmez. Bu arada üzülme, Ece'ye de söyledim, bu ay hep dibine gelip gelip bitiremedik ama asıl Kasım ayında yoğun bir bitenler olacak!
    Ellerine sağlık, ve seni hiç alışveriş yapmamandan ötürü resmi olarak kutluyorum!
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'cim hit the panlar benim de moralimi düzeltse de, bakım ürünlerinde başarısız olmam moralimi bozdu. Umarım dediğin gibi, o azalanlar bu ay içinde biterler ve Kasım'da süper bir güncelleme yazarız. Bu arada, Max Factor allığın bombesi düzlenince pat diye bitiyor, ben şok oldum :) Bir aya bitti yani. Sen de VS'yi banyoya at, işe yarıyor :)
      Hiç alışveriş yapmadım valla, ben de kendimi tebrik ediyorum :)
      Kocaman öpüyorum :)

      Sil
  9. Tebrikler. Ürünler de gayet güzel. Takipteyim. Takipleşelim. Bevgp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiler yazdım güya :-) anlamsız harfler dizilmiş yanyana :-)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim :) Beni takip eden tüm arkadaşlarımı geri takip ediyorum muhakkak :) Sevgiler...

      Sil
  10. hit the pan konusunda seni rakipsiz ilan ettim..benimkiler bitmiyor yahu..Balm Jovi'yi öyle uzun zamandır kullanıyorum daha yeni yeni hafiften dibe yaklaştım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm hit the pan konusunda cidden fena sayılmam çünkü, bir şeyi bitirmeyi kafama koyduğum zaman feci inat ediyorum :D Balm Jovi'yi iki seneyi aşkın zaman önce çok severek satın aldım ancak, bana artık hiç kullanışlı gelmiyor. Bence çok fazla günlük kullanıma uygun bir palet değil (benim için), bitse de gitsek modundayım yani. :)) Öpücükler...

      Sil
  11. Blana'm sen az bitirdim diyorsun ama o renkli kozmetiklerin çoğu önümüzdeki ay bitmiş olur baksana dipleri görünüyooo. Harikasın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm umarım dediğin gibi olur, bir dahaki aya daha başarılı bir güncelleme yazabilirim :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  12. Bugun Yves Rocher'deydim, elim o vucut sutune gitti ama elimdekini bitirmeden almayayim dedim. Neden sevmedin? Kotuyse hic bosuna almayayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onur, vücut sütünün nemlendirmesi aslında güzel ancak, emilimi zor ve o kadar yapış yapış his bırakıyor ki bende anlatamam. Hemen giyinemiyorum, giyindiğim zaman da giysilerim üzerime yapışıyor. Çok rahatsız oluyorum, yarım saat falan o yapışkanlığı geçmiyor benden. Zar zor bitireceğim ama aldığıma çok pişman oldum. Sende de aynısı olur mu bilemiyorum ama, almadan evvel mutlaka bir tester isteyip evde denemeni öneririm.

      Sil
    2. Aaa cok kotuymus oyle olmasi, yapis yapis histen ben de nefret ederim. Bir ara koluma surup deneyeyim magazaya gittigimde. Cok tesekkurler.

      Sil
    3. Mağazada az miktar denediğimde ben aldanmıştım, normalde uygulayacağın kadar sürüp biraz bekle bence :) 400 ml çünkü, bitmiyor :D Rica ederim :)

      Sil
  13. Bence çok başarılı hele ki o renkli kozmetikteki açılmalar o_O
    Bakım ürünleride gayet güzel ilerliyor, bence 1 ay sonra çok daha iyi hale gelecektir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke renkli kozmetiklerde bu aydan itibaren artık çok ilerleyemem gibi geliyor. Bakım ürünlerinde de, umarım dediğin gibi bir dahaki aya daha iyi duruma gelebilirim :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  14. Ben de gayet başarılı buldum. Bazı ürünler ne yapsak da bitmiyor maalesef napalım. Bir sonraki güncellemeyi bekliyorum sabırsızlıkla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet, bitmek bilmeyen ürünler var, nasıl oluyor anlamıyorum ben de :) Bir dahaki güncellemem daha başarılı olur umarım :)

      Sil
  15. Gayet iyisin Blana <3 inan renkli kozmetik olarak çok başarılı buldum ben seni .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sinem :) Ben bakım ürünleri konusunda dertliyim bu ay :))

      Sil
  16. Bence hem bakım ürünlerinde hemde renkli kozmetikte çok iyi ilerlemişsin.Ben project yazısı hazırlayamadım ancak sizin yazılarınızı okurken göz önüne çıkardıklarımı sürekli kullanıp epeyce ürün azalttım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz Hanımcım, çok teşekkür ederim :) Bu ay moral bozukluğundan elim hiç bir şeye gitmedi, günlük bakımımı bile zor yapınca da, az ürün bitirebildim. Ben de sizi tebrik ediyorum :) Bu project pan olayı benim çok hoşuma gitti, sanırım 2017'de de üç aylık dilimler halinde devam ettireceğim. :)

      Sil
  17. Blana'cım bence çok başarılısın ben de bir becerebilsem 😃 Duş jeli konusuna kesinlikle katılıyorum küçük boy almak çok daha iyi sıkılmamak için ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz'cim çok teşekkürler, keşke sen de katılsan... Gerçekten çok faydalı oldu bana, buna ne kadar ihtiyacım var kısmında baya kendimi sorgulamaya başladım. Bir de, cidden alışveriş bağımlısı olduğumu fark ettim :D Duş jeli konusu evet, büyük boyu tek başına kullanınca cidden çok sıkıyor. Ben bir de aile boyu ürün görünce dayanamıyorum, öyle bir huyum var ama artık küçük boyları tercih edeceğim. :) Öpüyorum :)

      Sil
  18. Sizin bayılıyorum şu bitirme projelerinize. Baya başarılısın Blanacim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanımcım, sevgilerimle... Öpüyorum <3

      Sil
  19. Far paletlerinde, pudralarda süpersin! Darısı başıma artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler... :) Senin güncelleme yazın ne zaman gelecek, onun da linkini koyayım buraya :)

      Sil
  20. Insan aldigi üründen memnun kalmayip kullanamayinca hayal kirikligina ugruyor.

    YanıtlaSil