The Body Shop Camomile Papatya Özlü Göz Makyaj Temizleyicisi

Ekim 11, 2016 39 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün The Body Shop Camomile serisine ait papatya özlü göz makyaj temizleyicisinden bahsedeceğim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Body Shop %70 yaz indirimine girince, ben de seyahat boylarından iki tane göz makyaj temizleyicisini tatil için satın almıştım. Klasik bir göz makyaj temizleyicinin 125 ml olduğunu düşünürsek, iki seyahat boy ürün ile aynı miktar temizleyici kullanmış oldum.

The Body Shop Camomile papatya özlü göz makyaj temizleyicisi, makyajı nazikçe temizleyip, göz çevresinin rahatlamasına ve yumuşamasına yardımcı olacağını iddia ediyor. Tüm cilt tipleri için uygun...


http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ben, ürün üzerinde de tavsiye edildiği gibi, her gözüm için bir pamuk kullanıyorum. Her pamuğa bir miktar temizleyici döküp, pamukları göz kapaklarıma yerleştirip biraz beklediğimde (10 saniye kadar) göz makyajımın kabasını tek hamlede temizliyor. Eyeliner ya da kalem kullandığım makyajlarda ikinci kez işlemi tekrarlamak durumunda kaldım ancak, çoğu göz makyaj temizleyicisinde de bu durumu yaşıyorum. Suya dayanıklı maskarayı  da, pamuğu göz üzerinde biraz daha uzun bir süre beklettiğimde temizlese de, uğraştırıyor ve çift bazlı ürünlerin başarısını yakalayamıyor.

The Body Shop Camomile papatya özlü göz makyaj temizleyicisi, çift fazlı bir ürün değil, kullanmadan önce çalkalamak gerekmiyor. Dolayısıyla çift bazlı temizleyiciler sizde yağlı his oluşturuyorsa, bu ürünü deneyebilirsiniz çünkü, yağlı bir bitişi yok. Renksiz ve neredeyse kokusuz bir göz makyaj temizleyici...

Bu ürünün bendeki tek olumsuz yanı, gözlerimi yakması oldu. Dolayısıyla da kullanırken kendimi hiç rahat hissedemedim. Yanma hissi uzun sürmese de her kullanım öncesi ister istemez tedirgin oluyorum. Bunun dışında, kızarıklık, tahriş oluşturmadı ve kirpiklerimi dökmedi.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

The Body Shop Camomile papatya özlü göz makyaj temizleyicisi parfüm, paraben, alkol içermiyor. Ancak, içeriğinde SLS var. Göz çevremi rahatsız edenin de SLS olduğunu düşünüyorum. Plastik ve oldukça sağlam, seyahat dostu bir şişesi var. Tam boylarının bu konudaki durumunu bilemiyorum. Bendeki seyahat boyları 60 ml ve ürünün tam boyu 250 ml olarak satılıyor. Seyahat boylarını ben 5 TL gibi komik bir fiyata satın almıştım indirimde. Tam boyunun indirimsiz satış fiyatı 40 TL civarında ancak, indirimlerde 10 TL'ye kadar düşüyor.

The Body Shop Camomile papatya özlü göz makyaj temizleyicisini The Body Shop mağazalarından ve markanın online satış sitesinden temin edebilirsiniz.

Sevgilerimle...

39 yorum:

  1. Of göz yanmasi kötü olmus, benim de kullandigim ürünlerden dolayi göz cevrem tahris olunca lens de kullanamaz oluyorum, ellerine saglik canim ama ben uzak durcam sanirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zey, yakmasa cidden başarılı bir ürün aslında... Ancak o durum tüm olumlu özellikleri silebiliyor. Çok teşekkür ediyorum canım :)

      Sil
  2. Mağazaya gidip bir bakacağım bilgi için teşekkürler canımcımm :)

    YanıtlaSil
  3. Göz yanması denildiğinde hızla uzaklaşıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakmasaydı, iyi bir performansı vardı aslında. :-/

      Sil
  4. Kesinlikle bakicam sagol canimm😘

    YanıtlaSil
  5. ahh o göz yakmaları yokmu. hele benim gibi alerjik gözlerde facia gibi sonuç oluyor. vampir gibi dolaşıyorum kıpkırmızı :(
    keşke yanma olmasaydı o zaman denemek için kesinlikle alırdım.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz çevrem de çok hassas ancak o yanma hissi canımı acıtmak hariç bir zarar vermedi. Kızarıklık ya da kaşıntı vs olmadı. Yine de, ben de tekrar almayacağım.

      Sil
  6. denemeyi hiç de düşünmüyordum zaten senin yorumun da gelince gözümü yaktı diye tamamdır.. çift fazlı garniere veya loreale devam ederim ben güzelce .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de piyasada güzel temizleyiciler var, İrem Hanımcım. Çift fazlılar daha iyi bence :)

      Sil
  7. Temizleme sütü neredeyse hiç kullanmadığım bir şey sanırım zira hepsi benim gözümü yaktı şimdiye kadar... ben şu elimdeki pamukla kullanılan temizleme ürünlerini bitireyim de sonra TBS yağ ile mutlu mesut temizliycem makyajımı tek adımda. öPÜYORUM ÇOK!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu süt değil zaten Başak'cım, ben sanırım yanlış ifade ettim. Tek fazlı, şeffaf bir temizleyici... Bence zaten en iyisi yağlar, pamukla yüzü gözü çekiştirmeye hiç gerek yokmuş :) Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  8. denemediğim bir ürün, hep çift fazlı ürünleri kullanıyorum, rastladığımda bu ürünü de almak isterim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de genellikle çift fazlıları kullanıyorum Esra Hanımcım, uygun fiyatlı bulunca bu ürünü almıştım. :) Sevgiler...

      Sil
  9. Temizleme sütü sanırım benim rutinime asla dahil olamayacak bir ürün, fikrine bile ısınamıyorum. TBS yağı denedim 2 kez dayanamayıp ve bayıldım. Shiseido benim yüzümü geriyordu sonradan garip bir biçimde ama bu yumuşacık bırakıyor kolay arındırılıyor. PP bitse de kullansam (garnier çift fazlı bitmiyir :( )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Shiseido'yu merak ediyordum Zeynep, TBS den iyi diyorlardı. Keşke de, kardeşime sipariş vermeseydim. :-/ PP sonu için hayallerim hep suya düştü yaa :))

      Sil
  10. İşte dedim bir dahaki sefere alacağım göz temizleyicisi bu dedim.Taa ki yanmayı okuyana kadar :D Olmadı Body Shop.Şaka bir yana teşekkürler yazı için.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tatlı yorum için ben teşekkür ederim :) Sevgiler...

      Sil
  11. Makyaj temizleyici ürünlerin gözleri yakması fena bir durum, yine çok güzel bir inceleme ellerine sağlık Blana'mmm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok kötü oluyor Mary'm. Çok teşekkürler canım <3 <3

      Sil
  12. Mükemmel göz makyaj temizleyisini bulamadık mı yine :) Araştırmaya devam :)

    YanıtlaSil
  13. Bir dönem TBS'ye ciddi anlamda sarmıştım bazen bir seriden mükemmel bir şey bulurken aynı seriden başka bir üründen çok nefret ettiğim de oldu . Benim tavsiyem Biotherm olur sana bence pişman etmez ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TBS nin bu serisinin yağı şahane ama bu ürün beni strese soktu resmen. :) Şu an Biotherm'in makyaj çıkarıcı yağını kullanıyorum zaten :D Çok teşekkürler...

      Sil
  14. Detaylı anlatımın için teşekkürler canım şu göz yakma olayı kötü olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o olmasaydı çok iyiydi aslında. Ben teşekkür ederim Hatice Hanımcım <3 <3

      Sil
  15. Bir ara sürekli losyon kıvamlı ürünler kullanırken son zamanlarda likit temizleyicilerden şaşmıyorum.En son Caudalie'nin temizleme losyonunu kullanmıştım ancak onu da tekrar alacak kadar sevemedim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz Hanımcım, bu ürün losyon değil de, daha çok tek fazlı bir temizleyici gibi düşünün. Caudalie'nin losyonunu ben sabahları kullanmak için aldım, içeriği temiz olunca rahat ediyorum. :)

      Sil
  16. Göz makyaj temizleyicisi ve göz yakıyor :)) Hep en temel gerekliliği atlıyorlar. Yanması gözlerimiz, öncelik bu :) Bu Camomile serisinin yağını merak ettim ben Blana'm ilk fırsatta onu edineceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçem, o yanma ürünün tüm olumlu özelliklerini sildi süpürdü neredeyse. Çok haklısın. Camomile yağı mutlaka dene, valla çok memnunum. :)

      Sil
  17. kuzum eline sağlık, ben de bu seyahat boyundan kullandım iki defa bunun, çok sevmiştim, papatyalı oluşundan sanırım, yatıştırdı gibi gelmişti göz çevremi. dayanıklı ürünleri çıkarma konusunda başarılı değil haklısın ama sanırım bu zaten daha çok hafif günlük makyajı temizlemek için uygun bir ürün. indirimde gelirsem alırım aslında yine, unutmuşum resmen =) teşekkürler canım benim <3

    YanıtlaSil
  18. Kokusunu çok severim ama göz yanmasi isi kötü.

    YanıtlaSil
  19. Göz yakması çok kötü gerçekten :(

    YanıtlaSil
  20. Fiyat inanılmaz uygunmuş. Göz yakması kişiye göre değişedebilir. Bir denemek de fayda var. Teşekkürler Blanacım...

    YanıtlaSil
  21. Tam acaba oldu mu bu sefer derken.. Göz yakması dedin bitti o iş bende Blana hatunum.. :/

    YanıtlaSil
  22. Gözlerini yakması kötü olmuş gerçekten Blanam =(

    YanıtlaSil
  23. Yağlı bitiş yoksa iyiymis ama fiyat olayı nedir öyle, indirimli indirimsiz 😮😮😮

    YanıtlaSil