Bitirdiklerim: Ağustos-Eylül

Ekim 07, 2016 35 Comments A+ a-

Merhaba...


Bu yazımda ağustos ve eylül ayları boyunca bitirdiğim ürünleri anlatacağım. Bitirdiklerimin bazılarını tatilde bitirdim, kimi ürünlerin yazısını blogda bulabilirsiniz, kimileri taslakta sırasını bekliyor. Güneş kremlerinin de yazılarını yazacağım ama onları kısmetse seneye yaz yaklaşırken paylaşmayı düşünüyorum. Tamamen kullanıp bitirmeden hiç bir bakım ürününün yazısını yazmadığım için, güneş kremlerini yaz ortasına yetiştiremedim. Bitenler yazılarımda renkli kozmetiklere yer vermiyorum, onları sene sonunda toplu olarak paylaşacağım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Tatil dışında bitirdiklerimin toplu fotoğrafı böyle... Her üründen kısa kısa bahsedip, önceden yazdıklarımın linkini de bırakacağım.


http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Hacı Şakir Hindistan Cevizi Sütü Sıvı El Sabunu: Bu sabun, kardeşimin en sevdiği sabun, bana hep onu hatırlatıyor. Çok özleyince almıştım.

Nivea Duşta Vücut Kremi: Her bitenler yazımın daimi üyesi... Yazısı burada.

Isana Saç Kremi: Yazısını yazma gereği duymadım. Silikonsuz, en iyi yanı bu sanırım. Fakat, saçlarımı pek yumuşatmadı, daha doğrusu çok fazla ürün almak zorunda kaldım. Tekrar satın almayacağım.

Dalan d'Olive Zeytinyağlı Saç Bakım Kremi: Temiz içerikli bir saç kremi ama bana yeterli gelmedi. Yazısı burada.

Arko Nem Soft Touch Nemlendirici Duşta Vücut Kremi: Nivea'nın kuru ciltler için olanına çok benzetiyorum, ambalajı da daha iyi. Yazısı gelecek.

Flormar Oje Kurutucu Sprey: Bittikçe satın aldığım bir oje kurutucu... Mucizeler yaratmıyor ama işimi gayet görüyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Loreal Paris Mucizevi Yağ 3ü1 Arada Yüz Temizleme Kremsi Jeli: Ambalajını kesmememden pek hoşlanmadığımı anlamışsınızdır. Yazısı gelecek.

Loreal Elseve Arginine Direnç Express Bakım Spreyi: Bu ürünle de anlaşamadım. Yazısı burada.

Sephora Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyici: Severek kullandım. Yazısı burada.

The Body Shop Camomile Makyaj Temizleme Yağı: Bu zamana kadar denediklerim içinde kesinlikle en iyisi bu. Yazısı burada.

Bebak Acı Badem Sütü: Benim için güzel bir alternatif oldu. Yerine Caudalie satın aldım. Yazısı burada.

Golden Rose Göz Makyaj Temizleyicisi: Şaşırtıcı derece iyiydi. Yazısı gelecek.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


Neutrogena Liquid Parfümsüz Yüz Temizleyici: Kesinlikle favorilerimden... Senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum. Son zamanlarda bulmakta çok zorlanıyorum, hiç bir yerde yok, online kozmetik sitelerde bile bulamadım. Dün Hepsi Burada'dan sipariş verdim. Umarım piyasadan kaldırılmamıştır.

Cliven Natura Vanilyalı Deodorant: Bundan kesinlikle tekrar satın alacağım. Yazısı burada.

Real Techniques Fırça Temizleyici: Güzeldi. Yazısı gelecek.

Sally Hansen Nails&Cuticles El Kremi: Nemlendirmesi bir harika ama kokusu feci, zor bitirdim. Yazısı burada.

Yves Rocher Protectyl Vegetal: Bu koruyucu aslında güneşten koruma konusunda işini gayet iyi yapıyor fakat, yapısını hiç sevmiyorum. 

La Roche Posay Hydraphase Nemlendirici: Yaz boyu kullandığım nemlendirici buydu. Yazısı gelecek.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


Gülşah Aseton: Ojelerimi güzel çıkarttı ve ben bu tarz şişeleri çok seviyorum, çok kullanışlılar.

Gliss Serum-Deep Repair Saç Maskesi: Saçlarıma verdiği parlaklığı sevsem de, bir maskeden beklediğim bu değil. Yazısı burada.

BeeBeauty Vanilla&Cheesecake Vücut Peelingi: Bu şahane bir peeling, çok sevdim. Yedekledim bile. Yazısı burada.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Nivea Men Silver Prorect Deodorant: Eşim kullanıyor. Fakat, evdekileri bitirince kullanmasını yasakladım, içerisinde alüminyum var.

Cala Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilleri: Islak yapılı mendilleri seviyorsanız, deneyin derim. 

Nivea Kuru ve Hassas Ciltler İçin Makyaj Temizleme Mendilleri: Yapısı çok kuruydu, ben ıslak mendilleri seviyorum. Bununla makyaj malzemelerimi temizledim.

Jil Sander Parfüm Tester: Kokusu fena değildi ancak satın almayacağım.

Shiseido Ultimune: İddialı konuşmayı hiç mi hiç sevmiyorum ama bu seruma aşığım. 2017'de büyük boyuna sahip olmanın hayaliyle yaşıyorum.

Dermokil Kuru ve Hassas Ciltler İçin Kil Maskesi: Özellikle ince olan burun kenarlarımı feci yakıyor. Bir de tüpte olanı var, bitirme projeme koydum.

Ceradolin Krem: Çok seviyorum, bu testerı bana Başak göndermişti ve uzun süre kullanmaya kıyamadım. Tam boyunu da satın alacağım, zaten hep elimin altında bulundurduğum bir krem.

Shiseido İbuki Sleeping Mask: Bundan üç tane falan bitirdim, diğerlerini atmışım sanırım. Gerçekten işe yarıyor.

Splat Diş Macunları: Ailemizin diş macunları... Çeşit çeşit alıp kullanıyoruz, çok da seviyoruz.

Mac Cleasing Oil: Bu güne kadar denediklerim içinde en başarısız performans gösteren temizleme yağı olabilir, ancak tam boyunu denemeden kesin konuşmam doğru değil.

Caudalie Kuru Yağ: Gerçekten çok güzeldi. Nuxe kullanıyorum ama bu da aklımda.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Tatilde bitirdiklerim:

Boş seyahat şişelerinde Enliven duş jeli vardı, yazısı gelecek.

Caudalie Vinosource Creme Sorbet: Bu nemlendiricinin hafif yapısını gerçekten çok sevdim. Seneye yazın tam boyunu kullanabilirim.

The Body Shop Camomile Göz Makyaj Temizleyicisi: Ben pek sevemedim. Yazısı gelecek.

Dermologica Precleanse: Bu makyaj temizleme yağını genel olarak sevdim. Yazısı burada.

The Body Shop English Gardenia Parfüm: Bu kokuyu çok beğendim, tam boyunu alabilirim.

Phyto Phytocyane Serum: Senelerdir kullanıyorum. Çok memnunum. Yazısı gelecek.

Shiseido Wet Force Güneş Koruyucular: Bu ürünleri yazamadan yaz bitti, yazılarını hazırlıyorum ama artık kısmetse seneye bahar aylarında yayınlarım. Performansları harikaydı fakat çıkarması gerçekten zordu.

Solante Immuna Güneş Koruyucu: En sevdiğim güneş koruyucular kesinlikle Solante'nin ürünleri... Bittiğinde yas tuttum resmen. Yazısı burada.

Neutrogena Visibly Renew Vücut Losyonu: Tüm yaz bu losyonu kullandım. Nemlendirmesi gayet güzeldi, memnun kaldım. Yazısı burada.

The Body Shop Rainforest Serisi Şampuan ve Hair Butter: Memnun kalarak kullandım. Özellikle hair butter çok iyiydi. Yazıları gelecek.

Benim iki aylık bitenlerim bunlar... Umarım sıkılmadan buraya kadar okumuşsunuzdur.

Sevgilerimle...

35 yorum:

  1. Harika! Bence her ay bu kadar ürün bitirerek bir zafere imza atıcaksın :)
    Açılsın yeniler!
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım öyle olur :))

      Sil
  2. Wohooo dehşetengiz şekilde bitirmişsin ürünleri Blana'cım, tebrikler!!! Ya o Wet Force benim seneye alacağım güneş kremi çünkü güneş alerjim var ve suda çıkan güneş kremleri yüzünden her sene deli gibi kaşınmaktan bıktım! Peeling falan yapıp çıkartırım artık, yazını merakla bekliyorum! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, o wet forcelar sayesinde bu sene hayatımda ilk kez hiç endişe duymadan yüzdüm. Hep suda en fazla 15 dk kalır ve koruyucudan şüphe edip çıkar, gönlümce yüzemezdim. Koruyucunun suda aktif hale gelip parmak uçlarına kadar yüm vücudunu tıpkı bir giysi gibi sardığını gözle görüyorsun. Koruması muazzam ve içindeki koruyucu içerikler zaten çok iyi... Fakat, çıkmıyor arkadaşım, ne ciltten ne bulaştığı giysiden, mayodan... Yine de değdi mi, bence değdi :) Hatta bu sene yine yurt dışına çıkarsam alacağım, senin de aklında olsun freeshopta vs çok daha uygun fiyata bulunuyor. Ben geçen sene de öyle almıştım. Öpüyorum kocaman :)

      Sil
  3. Owww ne kadar çok ürün bitirmişsin!
    Bravo

    YanıtlaSil
  4. Sonuna kadar okudum da liste bile çıkarttım kendime, harikasın canım :)

    YanıtlaSil
  5. Bitmiş, kesilmiş, sonuna kadar kullanılmış ;))) Tamamdır ben de onay verdim :P
    Tüm bitirdiklerin keyifle kullandıkların olsun cnm ;)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha Dağınık'ım bu yorumun bana birini hatırlattı, sen tahmin etmişsindir :) Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım, öperim <3

      Sil
  6. tebrikler harika performans yılbaşına kadar daha da artar diye bekliyorum ben de hafta sonu resim çekebilirsem bitenler yazacağım haftaya inşallah :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım, yılbaşına kadar artar umarım, hedeflediklerim bitse yeter yani :) En sevdiğim yazılar bitenler kesinlikle... Hevesle bekliyorum :)

      Sil
  7. ay Başak'a da dedim benim bitenler kutum fotoğraflanamadan çöpe gitti, artık Eylülün bir kısmıyla Ekimi birleştireceğim diye umuyorum :))Aşırı tebrik ediyorum çok güzel bitirmişsin ya, performansını alkışlıyorum kuzucum! Gelecek aylarda bolca makyaj malzemesi de göreceğiz bence :)) Yalnız Ibuki sleeping mask'i inanılmaz merak ediyorum ben de :(
    Öperim çok,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'cim, ben biter bitmez anında kutuya atıyorum yoksa, benimkiler de çöpe gidiyor :) Çok teşekkür ederim :) Renkli kozmetikleri ayrı bir bitenler olarak yıl bitiminde yazacağım ki, bir şoka uğratayım herkesi :P Bir kutu doldurmuşum, laf aramızda, onları ayrı biriktiriyorum :D Ibuki sleeping maskı ben çok sevdim, yüzde ağırlık yapmıyor, katmanımsı bir his bırakmadığı için de rahatça uyuyabildim. Sabaha da nemli bir ciltle uyandım. Ben de tam boyunu alsam mı, diye düşünüyorum ama çok kararsızım. Bir Darphin serumask değil çünkü. Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  8. hakkıyla bitirmişsin güzelim tebrik ederim :) bende de var bir bu kadar 4-5 aylık bitenler ama yazamadım gitti bir türlü :D insan çok mutlu oluyor ya böyle dolu dolu bitirince =) sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Evrim :) Sen de yaz, topla enerjini canım benim, ben çok seviyorum okumayı :) Sevgilerimle...

      Sil
  9. Her şeyi sonuna kadar kullanıp hakkını veermişsin. Helal olsun. Her ay böyle olsa keşke :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler... :) Gerçekten, her ay keşke böyle olabilse...

      Sil
  10. Neutrogena Liquid Parfümsüz Yüz Temizleyici Migroslarda görüyordu ama ? Baya bir ürün kullanmışsın maşallah gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bayadır hiç bir yerde bulamıyorum İlke Neutrogenayı, korktum valla kaldırıldı mı diye ama sanırım kaldırılmamış. Çok teşekkür ederim, öpücükler...

      Sil
  11. Tekrar tekrar tebrik ediyorum can arkadaşım seni,telden ilk gördüğümde de gözlerim kocaman olmuştu şimdide öyle oldu :)) bu enerji bu tempo Allah nazarlardan saklasın seni <3 <3 <3 :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım arkadaşım benim :) Darısı seninkilerin başına diyorum :) Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  12. Ohhh ne güzel bitmiş. :D Darısı yepisyenilerine olsun.Ürünlerin bir kısmını not ettim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ledushca :) Sevgilerimle...

      Sil
  13. Ne kadar cok urun bitirmissin helal olsun canim valla ben o kadar basarili olamiyorum maalesef ee o zaman gelsin yeniler 😊

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar cok urun bitirmissin helal olsun canim valla ben o kadar basarili olamiyorum maalesef ee o zaman gelsin yeniler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Kübracım :) Düzenli kullanımla bitiyorlar <3 <3

      Sil
  15. Ürün bitirme konusunda örnek aldığım ve sanırım sayende ufaktan yol katettiğimi düşünüyorum kuzumm :)) Ne güzel Loreal Paris Mucizevi Yağ 3ü1 Arada Temizleme Kremsi Jelini merak ettim balım :) Çok öpüyorum Blana'mm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im çok teşekkürler, cansın :) Loreal krem temizleyicinin performansı fena değildi ama içeriği çok kötü... Almadan bir bak, öyle karar ver, derim. Öpüyorum canım benim <3 <3

      Sil
  16. Ohhh bir suru urun bitirmissin, tebrikler! :)

    YanıtlaSil
  17. Çok teşekkür ederim Onur :)

    YanıtlaSil
  18. Cok hamaratsin Blanacim. Ben de kremleri kesiyorum artik ne çok kaliyormus içinde... en son ayak kremini kestikten sonra bir hafta daha kullandim.

    YanıtlaSil
  19. Maşallah blanamm. . Benim bitiremediğim yarım bıraktığım çok ürün var 😶

    YanıtlaSil
  20. Maşallah blanamm. . Benim bitiremediğim yarım bıraktığım çok ürün var 😶

    YanıtlaSil
  21. Blana'm benim yetişebilmem size ne mümkün :D Ahaha ambalajları ortadan ikiye kesiyosun ya sen ben şimdi bitenler yazımı yazmak için biriktirdiğim için kesmiyorum yazımı yazdıktan sonra birde ambalajlarını kesip iç köşeleri süpüreceğim :)))

    YanıtlaSil