Otacı Argan El ve Tırnak Bakım Kremi

Ekim 28, 2016 31 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Otacı Argan el ve tırnak bakım kremini anlatacağım. Bu kremi, burada bahsettiğim Otacı misel su ile birlikte bir set içinde satın almıştım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/


Bu sene, el kremlerinin kokularından gerçekten çok çektim. The Body Shop'un kenevirli el kremini hiç kullanamadım, Sally Hansen'inkini ise zar zor bitirdim. İkisinin de nemlendirme performansı çok iyiydi ama kokuları bir felaketti. Otacı'nın Argan el ve tırnak kremi, içinde tam boy bir misel su, el kremi ve yüz havlusu olan bir setle çok uygun bir fiyata gelmişti, bu üçlüyü 10-15 TL civarı bir fiyata satın aldığımı hatırlıyorum. Bu tatilde kremi yanıma aldım ve o zamandan bu yana kullanıyorum.

Otacı Argan el ve tırnak bakım kremi, organik sertifikalı argan yağı içeriyor. Ayrıca bu krem içeriğinde shea yağı ve hyaluronik asit de barındırıyor. Kuruyan ve çatlayan cilde yoğun ve kalıcı nemlilik sağlayarak, cildi yumuşatıp pürüzsüzleştireceğini, tırnakları güçlendirip dayanıklı hale getireceğini iddia ediyor.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Benim için artık bir el kreminin en önemli özelliklerinden biri haline gelen koku sorununu bu kremde yaşamadım. Ürün bence gerçekten çok güzel kokuyor ve baskın bir kokusu da yok, gayet hafif.

Yeterli miktar aldığım el kremini, tırnak etlerim dahil tüm elime masaj yaparak uyguluyorum. Otacı el kreminin incecik yapısı, kolay emilimi sağlıyor, ellerimde yağlı ve ağır bir his bırakmıyor. Nemlendirme performansını gerçekten çok beğendim. Yumuşak ama yağsız bir sonuç veriyor. Bu krem, tırnak etlerimi de güzel yumuşattı ancak, tırnakları güçlendirme vaadini ben gözlemlemedim. Gün içerisinde iki-üç kez yenilemem yetiyor, eğer elleriniz sürekli suda değilse nemlendirme etkisi uzun sayılabilecek bir süre idare edecektir. Otacı Argan el kremi bence ofiste kullanmak için de gayet uygun... Ben bu kremin performansını ve yapısını, çok sevdiğim The Body Shop'un bademli el ve tırnak kremine çok benzettim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

50 ml, metal bir tüpte satılan Otacı Argan el ve tırnak kremi, ambalajı sayesinde ürün kaybı yaşamadan kullanılabilir. Tüpün kullanmaya başladıktan sonra biraz yamuk yumuk olup formunu ve estetikliğini kaybetme durumu var, fotoğrafta görüldüğü şekilde ancak, bu benim için sorun değil.

Otacı Argan el ve tırnak bakım kremi; mineral yağ, vazelin, parfüm, silikon, paraben ve hayvansal kökenli maddeler içermiyor.

Çok sevdiğim Otacı Argan el kremini denemenizi tavsiye ediyorum. Hem temiz içeriği hem yapısıyla, günlük bir el kremi olarak çoğu kişiyi memnun edeceğini düşünüyorum. Benim gibi avantajlı bir setle de bulursanız, çok uygun fiyata gelecektir. El kreminin tek başına satış fiyatı 15.90 TL...

Sevgilerimle...

31 yorum:

  1. Benim de sevdiğim bir krem üstelik ambalajı sayesinde de hiç ziyan olmadı ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severek kullanıyorum. Ambalaj konusunda çok haklısınız İrem Hanımcım, keşke tüm krem ürünlerin ambalajları bu şekilde olsa... :)

      Sil
  2. Bu markayi burda bulamiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'ye geldiğinde aklında olsun Zey, ben çok memnun kaldım :)

      Sil
  3. bende tırnaklarım ıcın arayış ıcerısındeyım.. tırnaklarım azıcık uzasın hemen parmaklarım agrıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba kesim şeklinde mi sorun var? Tırnak eti yumuşatıcı kremler var, vazelin bile deneyebilirsiniz. O tırnak ağrısı çok kötü bir şey :-/

      Sil
  4. tırnak bakım kremini not aldım :D

    YanıtlaSil
  5. Blana'cığım, el ve tırnak bakımı için br ürün... Bu beni bayağı ilgilendiriyor, zira mutfakta çok vakit geçiririm. Üstelik eldiven kullanamayanlardanım. Otacı markasını beğenirim. Sadece şunu sormak istiyorum sana. Otacı şampuanı vardı bir zaman. Hâlâ üretimde mi? Emeğine sağlık canım. Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun. Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacığım, bu kremi ben çok beğendim, yağlı his de bırakmıyor. El kremi bizler için çok önemli gerçekten, sürekli suda olduğundan çok çabuk kuruyup çatlıyorlar. Otacı'nın şampuanları hala satılıyor ablacığım, Gratis, Watsons, Rossmannlara bakabilirsin, ben Migros'ta da görmüştüm. Çok teşekkür ederim ablacığım, hepimizin bayramı kutlu olsun :) Ellerinden öpüyorum <3

      Sil
  6. Blana'mm el kremlerinde koku gerçekten önemli, otacının yağlarını kullanıyorum ben de gayet memnunum el kremlerini denemedim henüz ama set halinde bulursam kaçırmayacağım ellerine sağlık canımın içiii <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im yağları da benim aklımda olsun. :) Büyük indirimlerde de 7-8 liraya kadar düşüyor bu krem, öyle de gayet güzel fiyatı oluyor. Çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  7. en çok kullandığm şeylerden birinin el kremi olduğunu düşünürsem aslında içerik çok önemli oluyor. elimdeki kremler bitince mutlaka buna bakacağım, çok beğendim, ürün ziyanı yaşatmaması ve temiz içeriği gönlümü çaldı. otacı zaten çocukluğumuzun markası =) teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrim, o kadar haklısın ki... En çok kullandığımız şey el kremi ve belki de içeriğine (ez azından benim) en az dikkat ettiğimiz şey de el kremi... Aslında el kremlerinin içeriği cidden çok önemli... Bu krem hem emilimi, hem yağlı his bırakmaması, hem içeriği hem de ambalajıyla beni çok memnun etti. Aklında olsun. Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Ben de bir tup kullandim, nemlendirmesi gercekten guzel ve fiyatina gore icerigi de iyi! Sadece kokusunu sevmemistim ama koku olayi cok goreceli zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onur, bu sene öyle kötü kokan el kremleri kullandım ki... The Body Shop'un kenevirli el kremini bilirsin belki... Otacı bana dağlar, bayırlar gibi geldi açıkçası :) Koku konusunda standartlarım değişti yani, yoksa sevmemekle sen haklısın :D

      Sil
  9. Looks so natural and I can imagine the scent...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. It'a a natural hand cream and i love this so much :) Thank you :)

      Sil
  10. Maalesef otsci bizde yok ama içerigi güzelmis.

    YanıtlaSil
  11. Ben de kullandığım zaman çok sevmiştim bu kremi; fakat yenilerinden yeniden almaya sıra gelmedi :) Güle güle kullan Blana'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenileri denemekten sevdiklerimi ikinci kez kullanmaya benim de fırsatım olmuyor Başak'cım, bu merak çok fena bir şey :) Ben de severek kullanıyorum ama yedeğimde Yves Rocher'in bio el kremi bekliyor, bende ikinci tüpü alana kadar baya zaman geçireceğim sanırım :) Sevgiler, öperim :)

      Sil
  12. Senden önce diğer blogger arkadaşlarda görmüştüm dikkatimi çekmişti Blana'm :)) Bakım kremleri candır :D Elimdeki ürünleri azaltsam yenilerini alacağım bende :/ Bu ürün bana baya uzun süre gider ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdem sen önce el kremi-bitenler yazını bir yaz da :)))) Bu krem çok güzel Gözdem, kısır partisinde de deneteyim sana, içeriği de temiz, sen üç yıl kullanırsın :P

      Sil
  13. Annem verdi Blana'm, poşetlerin içinde kalmış eciş bücüş bişey olmuş. Elimdekileri bitirmeden açmayayım diyorum ama heveslendim bak okuyunca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçem, ambalajı kullandıkça eciş bücüş oluyor ama o kadar iyi ki, asla ürün ziyanlığı olmuyor. Bu kremin hem içeriği çok temiz hem de performansını ben çok beğendim. Aşırı ev işi yapıp deterjandan ellerimiz tahriş olduğunda tedavi edici bir etkisi olmaz ancak, normal zamanlarda günlük bakım için bence çok iyi :)

      Sil
  14. Ausem bu el kremini ben çok sevdim. İçeriği temiz, nemlendirmesi güzel... Bayram indirimi vs zamanlarında da bulursan harika!..Yapış yapış his de bırakmıyor. Ben çok memnun kaldım, aklında olsun. Teşekkür ederim kuzum, öperim :)

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkür ederim, ben de sizi takibe aldım. :)

    YanıtlaSil
  16. Otacı'nın şampuanları vardı eskiden. Pek severdim. Şu sıralar pek yok piyasada maalesef. Çok kaliteli ve güzel ürünleri oluyor bu markanın. Argan yağını saç için faydalı diye duymuştum ama nemlendirici krem olarak ilk defa görüyorum. Ben Oriflame'nin Dvine isimli mavi kremini kullanıyorum yıllardır. Kokusu parfümlü ve hiç rahatsız etmiyor. Kıvamı da gerçekten çok güzel. Belki denersin bir ara :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle..
    Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Krem açısından tam aradığım özellikti. Fazla yağlı kremleri kullanamadığımdan seçim yapmakta da güçlük çekiyordum. ^^ Bir de kış aylarında olunca haliylen kremi daha fazla kullanır olmuştum. En kısa zaman alıp deneyeceğim Blana'm. Büyük yardımın oldu, teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  18. İlk fırsatta alıcam bu kremi, set halinde bulabilirim inş :))

    YanıtlaSil