Beyond Black Tea Age Therapy Cream

Nisan 12, 2017 15 Comments A+ a-

Merhaba...

Cilt bakımımda bir rutin oluşturabilmek ve doğru ürünü seçebilmek benim için gerçekten çok önemli... Bu kış, ihtiyaçlarıma yönelik bir gece kremi ararken karşıma çıkan Beyond Black Tea Age Therapy Cream, bu konudaki kişisel arayışıma noktayı koydu, diyebilirim.

Beyond nemlendirici

Beyond bir Kore markası... Cilt bakımında Korelilere ve Japonlara ne kadar güvendiğimi tekrar etmeme gerek yok sanırım. Beyond'un Black Tea serisi, olgun ciltlere yönelik yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerinden oluşuyor.

Beyond nemlendirici

Benim cildim çok kuru, hassas ve kızarıklıklarım var. Yaşıma bağlı olarak zaman geçtikçe cilt kuruluğum da artıyor. Bu sene, aşırı soğuğun da katkısıyla cildime denediğim neredeyse hiç bir nemlendirici yeterli gelmedi. Bir süre, serum-nemlendirici-yağ üçlüsüyle cildimi sakinleştirmeye çalıştım. İstanbul Forum AVM'ye Beyond mağaza açınca Zeynep'le bir mağaza ziyareti gerçekleştirdik. Çok tatlı satış danışmanlarının tavsiyesiyle benimle eve gelen Beyond Black Tea nemlendiriciyle, bir türlü baş edemediğim cilt kuruluğu derdim deva buldu.

Beyond nemlendirici

Beyond'un siyah çay içeren bu nemlendiricisi yaşlanma belirtilerini geciktirmeyi, cildin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamayı hedefliyor. Kırışıklık karşıtı ve cildi beyazlatma etkili bu ürün, cilde iyi bir uyku çekmişçesine sağlık vermeyi vaadediyor.

Beyond nemlendirici

Beyond mağazasının satış danışmanının bana, 35'e gelmiş yaşımı da göz önünde bulundurarak, markanın bana uygun en yüksek nem veren ürünü olduğunu söyleyerek önerdiği Black Tea Age Therapy Cream; krem renkli, oldukça yoğun yapılı bir ürün... Nemlendirme etkisini daha cildime dokunduğu anda hissedebiliyorum. Yapısı yumuşacık, cildimde çok kolay emiliyor ve ağır bir his bırakmadan gerçekten harika bir nem veriyor. Cildimi kesinlikle daha elastik ve pürüzsüz hissettiriyor. Uyguladığım andan itibaren cildimi rahatlatıyor.

Beyond nemlendirici

Beyond Black Tea Age Therapy Cream, benim gece rutinime dahil ettiğim bir ürün... Her akşam makyajımı temizleyip cildimi arındırdıktan sonra, toniğimi ve serumumu uyguluyorum. Black Tea nemlendiricimi de son aşamada bir küçük nohut tanesi kadar büyüklükte cildime yukarı doğru masaj yaparak uyguluyorum. Cildimi gerçekten ışıl ışıl gösteriyor ve bu kremi kullanmaya başladıktan sonra bu kış cildimdeki pullanma sorunundan da tamamen kurtulduğumu da söylemeliyim. Tabi ki, bu etki kremi kullanmayı bırakınca geçecek ve pullanmalar geri dönecektir ancak; nemlendiriciler cilt yapısını değiştirebilecek tedavi edici ürünler değiller. Beyond nemlendiriciyi kullanmaya başladığımdan beri, sabahları nemli ve rahatlamış bir ciltle uyanıyorum

Beyond nemlendirici

Beyond Black Tea nemlendiricinin benim cildimde bir beyazlatma etkisi olmadı, ancak ben bu durumdan memnunum, zaten yeterince beyazım. Fakat, yaşlanma belirtileriyle savaştığı vaadine katılıyorum, cildin elastikiyetini arttırıyor.
Beyond Black Tea Age Therapy Cream; gliserin, çay, fındık yağı, niasinamid (B3 vitamini), soya çekirdeği, patates, üre, arpa tohumu, peygamber süpürgesi (kokusu harika olan, özellikle kansere karşı mucizevi etkisiyle bilinen bitki) içeriyor. Bunlarla birlikte; içerik listesinin ortalarından itibaren silikon, PEG'ler ve parfüm ihtiva ediyor. Tüm Beyond ürünleri gibi paraben içermiyor.

Beyond nemlendirici

Beyond Black Tea nemlendirici 55 ml, kahverengi bir cam kavanozda satılıyor. Ambalajı koyu renkli ve camı oldukça kalın olduğundan ışığı geçirmiyor, ürünün kalitesini koruması açısından bu iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Ürünü alabilmemiz için plastik bir kaşığı var ve bu kaşık yeterli uzunlukta olduğundan ürün azaldıkça da sorun yaşamadım. Krem oldukça yoğun yapıda olduğundan az miktarı yetiyor ve oldukça uzun süre kullanılabiliyor. Ben dört aydır her akşam kullanıyorum, hala bitmedi. 
Çok kuru ve kuru ciltlerin çok iyi anlaşacağını düşündüğüm bu ürünü, yağlı ve karma ciltlerin denemeden almamalarını öneririm. Genç ciltlere de çok ağır gelecektir, dolayısıyla 30 yaş altına da önermiyorum. Bitkisel ama benim çok hoşuma giden bir kokusu olduğunu da eklemeliyim.

Beyond nemlendirici

Beyond Black Tea Therapy Cream, benim kış boyu çok memnun kalarak kullandığım bir ürün oldu. Havaların ısınmasıyla yavaş yavaş daha hafif formüllü ürünlere yönelsem de, bir dahaki kışa kullanacağım gece kremi yine kendisi olacak.

Beyond nemlendirici

Beyond ürünleri paraben içermiyorlar, marka ürünlerinde kimyasal renklendiriciler kullanmıyor ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Markanın tüm ürünlerine İstanbul ve Ankara'daki mağazalarından ve Lila Kutu'dan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

15 yorum:

  1. İlk defa duydum markayı akran sayılırız merak ettim açıkçası fiyat ne kadar dı❓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma Hanım, tam emin değilim ama 100-150 TL arasıydı diye, hatırlıyorum. Sevgiler...

      Sil
  2. Tatlı Blana'm, senin bana yolladığın tester'ı bir kez kullandım, bayıldım! Resmen seyahatte doya doya kullanayım diye saklıyorum kendisini! Gerçekten ilk kullanımda bile verdiği nem hissediliyor. Ben bu seriyi almaya çok çabaladım ama olmadı, nedenini biliyorsun :)))) Gerçi elimdeki nemlendiricilerden sıra gelmez sanırım ama aklımda! Çok öptüm seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Başak'cım, beğenmene çok sevindim. Umarım tatilde de seni mutlu edecektir :) Bu seriyi aradığını hatırlıyorum ve sorumlu kişiyi de esefle kınıyorum açıkçası :-D Bir gün, stok nemlendiriciler biterse, aklında olsun diyorum :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Beyond ürünlerini bende çok merak ediyorum canım arkadaşım, bu üründe aklımda olsun, Kore ve Japonların cilt ürünlerine bende çok sıcak bakıyorum, bunuda severim muhtemelen.İçeriği güzel, oradan da çekiyor. Güzel bir uyku çekmişcesine bir etki veriyorsa tam benlik :))) Emeğine sağlık canım arkadaşım benim, çok öpüyorum <3 <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyond ürünlerinden ne kullandıysam çok memnun kaldım canım benim. :) Senin de, bu ürünü gece kremi olarak çok seveceğini düşünüyorum. Gerçekten cildi ışıl ışıl yapıyor :) Çok teşekkür ederim can arkadaşım benim, kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  4. Sen tam not verdiysen iyidir Blanacim arastiracagim bunu.

    YanıtlaSil
  5. Beyond un en dikkatimi çeken ürünleri maskeleri 💗

    YanıtlaSil
  6. Daha önce beyond un farklı bir nemlendircisini denemiş çok bayılmamıştım,olmasada olur türdendi benim için.eğenmene sevindim canım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazada bana sadece bu ürünü önerdiler açıkçası, başka neye baksam satış görevlisi size yeterli olmaz deyip, çok doğru yönlendirdi. Dolayısıyla çok şanslıydım, bu bakımdan. :) Sevgiler canım <3

      Sil
  7. Blana'mmm pullanma sorununa iyi geldi deyince heyecanlansam da sonra 30 yaşın altındakilere önermem deyince üzüldüğümü söylemeliyim çünkü bu aralar cildim pul pul ne yapsam istediğim sağlıklı görünümü elde edemiyorum. :( Ambalajı ise çok şıkmış musmutlu günlerde kullan güzel gözlümm benimmm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im hiç üzülme çünkü, o yaşa istemesen de geleceksin :) La Roche Posay hydraphase serisinin çok kuru ciltler için olan versiyonuna bir bakabilirsin, geçen sene bana çok iyi gelmişti :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  8. Geçtiğimiz günlerde Beyond mağazası gözüme ilişti ancak yalnız olmadığımdan inceleme fırsatı bulamadım.Aklımda bulunsun kategorisine yazıyorum bu ürünü de ....

    YanıtlaSil