Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Nisan 21, 2017 16 Comments A+ a-

Merhaba...

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ benim yaklaşık dört senedir kullandığım ve bittikçe satın aldığım günlük nemlendiricim... Artık blog arşivimde bulunmasının zamanının geldiğini düşünüyorum.

Clinique DDML+

Clinique DDML+ markanın 3 aşamalı cilt bakım serisinin son üyesi... Ben bu serinin temizleyicisini sevsem de, toniğini çok fazla alkollü bulduğumdan kullanamamıştım. Bu nemlendiriciyi de, setle birlikte değil, hep tek başına kullandım. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ çok kurudan kuruya dönük cilt tipleri için uygun bir nemlendirici... Cilde kaybettiği nemi vermeyi ve cildi güçlendirmeye yardımcı olmayı hedefliyor. Cilt yüzeyinde hızlıca yumuşak bir doku oluşturmayı, tüm gün cildi nemlendirmeyi vaadediyor.

Clinique DDML+

Clinique DDML+; sarı renkli, kıvamlı losyon yapısında ve neredeyse kokusuz bir ürün... Gerçekten çok yoğun nemlendirme etkisine sahip... Cildiniz çok kuru ya da kuru değilse kesinlikle ağır gelecektir. Ben bu ürünü sonbahar başlangıcından yaz başlangıcına kadar olan dönemde (havalar soğukken, cildimin en nemsiz ve sorunlu döneminde) kullanıyorum. Geçen seneye kadar hem gündüz hem gece kremi olarak kullanıyordum ancak, bu sene cildimin ihtiyaçlarının değişmesiyle sadece gündüz kremi olarak kullandım. 

Clinique DDML+

Clinique DDML+ 'ın tek hedefi cildi nemlendirmek ve benim cildimde bunu harika bir şekilde gerçekleştiriyor. Ürünün güneş koruması ve antiageing etkisi yok ve genç ciltlere de uygun. İki mercimek tanesi büyüklüğünde ürün tüm yüzüme ve boynuma yetiyor. Verdiği nemi tüm gün koruyor
Cilt bakım rutinimde, konu nemlendiricilerim olunca, kötü bir durum yaşamadığım ve cildime iyi geldiği müddetçe ürün değiştirme taraftarı değilim. Kışın iyice kuruyan, çatlayan ve soğuk havanın da etkisiyle egzamaya meyilli hale gelen cildimle, bu nemlendirici çok iyi anlaştığı için senelerdir değiştirmiyorum ve merak ettiğim başka bir ürün olursa yazın denemeyi tercih ediyorum. Bir dahaki sene için de, altına antiageing özellikli bir serum ile destekleyip yine gündüz kremim olarak kullanmaya devam edeceğim.

Clinique DDML+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 30 ml, 50 ml ve 125 ml olarak üç boyda satılıyor. Ben 125 ml, pompalı şişede satılan boyunu tercih ediyorum ve sabah-akşam kullanımda bu boyu bana 5-6 ay yetiyor. Diğer küçük boyları tüp ambalajda satılıyor. Bendeki 125 ml boyun pompalı, plastik şişede olması kullanım açısından da rahatlık sağlıyor.
İçeriğinde ne yazık ki, mineral yağ ve petrolatum bulunan Clinique DDML+; paraben, silikon ve parfüm içermiyor. Gliserin, susam yağı, arpa, üre, salatalık, ayçiçeği ve hyaluronik asit içermesi ile de beni memnun ediyor. 

Clinique DDML+

Benim çok memnun olduğum ve senelerdir kullandığım Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 'ı çok kuru/kuru ciltli olanların denemelerini öneririm. Bu nemlendirici bazı ciltlerle anlaşamayıp sorun çıkarabiliyor, dolayısıyla ilk kez deneyecekseniz en küçük boyunu almanız ya da tester edinmeniz akıllıca olabilir. Açıkçası, ben kendisiyle oldukça mutluyum ve kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi; bende sivilce, kızarıklık, komedon ve ya alerjik reaksiyona sebep olmuyor.

Clinique DDML+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ ve tüm Clinique ürünlerini çeşitli kozmetik mağazalarından, Clinique mağazalarından ve markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle... 

16 yorum:

  1. Hem krem formu hem de losyon formu var bende Blana'm, krem halini oldukça beğendim ama bu havalara bile fazla gelmeye başladı. Gece kullanımına döndüm. Losyonu henüz açmamıştım yazın kullanırım diye düşünmüştüm, anladığım kadarıyla yaza fazla gelecek. Yaz bitiminde başlayayım en iyisi. Çok öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm krem formunu bilmiyorum ama bu losyon formu yaza hiç uygun değil. Sıcak havalarda bana bile ağır gelebiliyor. En iyisi sonbahara saklaman olur bence de :) Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. evet bana kesinlikle ağır geliyor zaten clinique'in çoğu cilt bakım ürünü ile de anlaşamıyorum nedense.. ama seven çok seviyor bunu güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü ya çok seviyor ya hiç sevmiyor kullananlar İrem'cim. Benim cildim çok iyi anlaşıyor. Teşekkür ederim, çok öpüyorum <3

      Sil
  3. Ah ya, ben içeriğinde mineral yağ olduğunu hiç fark etmemişim; benim çok anlaştığım bir ürün değil. Fakat elinin üstündeki nemli duruşunu görünce gözüm dönmüş olabilir :) Bu ara benim favorim Yes To Cucumbers nemlendirici, o da bana çook iyi geldi. Hatta Banu'dan istesem mi diye bile düşünüyorum :) Güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım mineral yağ keşke içerikte ilk beşte olmasaydı, diyorum hep. Yine de, bana o kadar iyi geliyor ki bu losyon, görmezden gelmeyi tercih ediyorum :D Verdiği nem gerçekten çok güzel... Valla sevdiysen iste bence Yes To Cucumbers'ı, hiç düşünme :D Çok teşekkür ederim canım benim, öpüyorum <3

      Sil
  4. kış için düşünebileceğim bir nemlendirici olabilir cildim kurudan normale dönük benim fazla gelir mi ama bilemedim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz normale dönükse, denemeden almayın derim. Sevgiler...

      Sil
  5. Merak ettim deneyip memnun kalırsam orijinal boyunu alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kullanımda küçük boyunu tercih etmek en mantıklısı Yeliz'cim :) Sevgiler...

      Sil
  6. Blana'mmm ilk gördüğümde fondööten sandım sarı olmasından dolayı :D Yapısı nasıl yoğun öyle benim cildim de kış aylarında çok çok kuruyor o dönemde testerlarına bakayım çok iyi bir alternatif oldu benim için :)) Ellerine sağlık güzelliğim <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im adı losyon olsa da, bu tam bir nem bombası!.. Ancak, dediğim gibi her ciltle anlaşamayabiliyor ama olumlu durumda da bir harika! Ben senelerdir vazgeçemiyorum. Kışın bir tester deneyebilirsin, umarım seversin. Teşekkür ederim canım, öpüyorum <3

      Sil
  7. Hmm bu bana uygun. Demek ki bakilacaklar listesine alinacak 😉😉😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım deneme şansı bulup beğenirsin Derya'cım :) Öpüyorum <3

      Sil
  8. Clinique cilt bakım ürünlerine temkinli yaklaşıyorum, benim cildimle pek anlaşmıyor ürünleri. Ama yine de merak ettiğim bir sürü ürünü var..
    Yaman bir çelişki içindeyim anlayacağın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique ürünleriyle benim aram genellikle iyi Gül'cüm ama bazı ciltlerle bu marka anlaşamıyor gerçekten. Ben de, iyi gelmeyeceğini bildiğim halde bazı markaları feci merak ediyorum :D Ne olacak halimiz, bilmiyorum :) Çok öpüyorum <3

      Sil