Klorane Mangolu Nemlendirici ve Onarıcı Saç Maskesi

Nisan 07, 2017 17 Comments A+ a-

Merhaba...

Saç maskeleri, saç bakım rutinimden eksik etmediğim ürünlerden biri... Saç bakımımın bir parçası olarak, ben her yıkamada maskeleri kullanıyorum. Bugün bir süre önce kullanıp bitirdiğim Klorane Mangolu Nemlendirici ve Onarıcı Saç Maskesi ile ilgili düşüncelerimi anlatmak istiyorum. 

Klorane Mangolu Saç Maskesi

Benim saçlarım ve saç diplerim kuru; saçlarım ince telli, hacimsiz, koparak kırılmalara eğilimli ve röfleden dolayı yıpranmış durumdalar (saçlarımda renk açma işlemi yok)... Klorane'in mangolu serisi çok kuru ve yıpranmış saçlar için üretilmiş şampuan, saç kremi ve saç maskesinden oluşuyor. Serinin şampuan ve saç kremi ile ilgili düşüncelerimi buradaki yazımda anlatmıştım. 

Klorane Mangolu Saç Maskesi

Mango yağı içeren Klorane saç bakım maskesi, çok kuru ve yıpranmış saçları nemlendirmeyi vaadediyor. Şampuan sonrası tüm saça ve saç diplerine uygulayıp, masaj yaptıktan sonra 5 dakika bekletilip durulanması öneriliyor. En iyi sonuç için maskeyi uyguladıktan sonra saçları sıcak havluyla sarıp 20 dk. beklememiz öneriliyor. 

Klorane Mangolu Saç Maskesi

Ben bu maskeyi, saçlarımı her yıkadığımda kullandım. Saç diplerime çok fazla değdirmemeye çalıştım. Tüm saç boylarıma uyguladığım maskeyi en az 5 dk saçlarımda beklettikten sonra duruladım.

Klorane Mangolu Saç Maskesi

Klorane Mangolu Saç Maskesi turuncu renkli, mis gibi mango kokuyor. Yapısı oldukça yoğun, dolayısıyla kendi kullanım alışkanlığıma göre oldukça az miktarda ürün bana yeterli geldi. Normalde bu miktarda bir maskeyi bir ayda bitirirken, bu maskeyi iki aya yakın sürede bitirdim. Gereğinden fazla aldığımda, saçlarıma homojen yaymakta çok zorlandım. 

Klorane Mangolu Saç Maskesi

Klorane mangolu saç maskesi, saçlarımı gerçekten çok güzel nemlendirdi. Saçlarımı yumuşattı ve taranmalarını bir miktar kolaylaştırdı. Elektriklenmeyi de önledi ve bence saçlarımın biraz olsun parlak görünmelerine yardımcı oldu. Onarıcılık konusunda ise, herhangi bir etkisini gözlemlemedim. Açıkçası yıpranmış ve kırık saçları kestirmekten başka bir çözüm olduğunu hiç zannetmiyorum. 

Klorane Mangolu Saç Maskesi

150 ml, plastik bir kavonozda satılan Klorane Mangolu Nemlendirici ve Onarıcı Saç Maskesi açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrüne sahip... Mango çekirdeği yağı içeriyor. Ancak, içeriğindeki mineral yağ, silikon ve paraben ile üzüyor.
Klorane ürünlerini Dermoeczanem, Kozmela gibi dermokozmetik satan online satış sitelerinde ve eczanelerde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

17 yorum:

  1. Balanacım bu bende de var ama henüz denemedim yaz tatilinde deneyeyim bari deniz saçlarımı sertleştirip kurutuyor o zaman iyi gelebilir :-)) sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim yaz tatili için çok iyi bir seçenek olabilir çünkü, çok iyi yumuşatıyor. :) Sevgiler... <3<3

      Sil
  2. Yaaa, ben de alabilirim o vakit bunu, kokusu burnuma geliyor sen bu seriyi her yazdığında :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım koklama diyorum, o koku tüm seriyi aldırır, o kadar güzel ki! :D Çok öpüyorum <3

      Sil
  3. Kesinlikle katılıyorum, yıpranmış saçları kestirmekten başka çare yok ama bu tarz ürünler en azından günü kurtarmakta yardımcı oluyor <3 maskeyi çok merak ettim özellikle üstünde yazdığı şekilde denemek istiyorum bakalım benim çalı süpürgelerine iyi gelecek mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece'cim keşke kestirmek hariç bir yol olsaydı, şu ana kadar bulmuş olurduk zaten :D Bu maske, günü kurtarıyor benim saçlarımda... 20 dakika bekletirsen, sende de iyi sonuç verebilir bence :) Öpüyorum çok <3

      Sil
  4. Aslında dermokozmetik ürün satılan yerlerde satılmasına rağmen çok iyi bir içeriğe sahip değil, bu çok ilginç🤔 şampuandan sonra uygulama diğer maskelere göre farklıymış bak buda ilginç 🙈😄 Yıpranmış saçların tek çaresi kesim Blana'm😔Benim saçımda boya yok ama gür değil, kırılıyor çabuk, sonra kuaföre😔uzasınlar ama birdaha böyle kısa kestirmek YOK 🙈🙊😄 Emeğine sağlık can arkadaşım benim, çok öpüyorum😍😍💟

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klorane içerik olarak temiz değil ama eczanelerde satılan her ürün temiz olmuyor işte canım benim :( Biliçli olup içerik okumamız şart yani... Keşke kestirmekten başka yol olsa ama... :-/ Bende çok kısa kestirdiğim dönem, senin gibi uzun hallerini özlemiştim. Şimdi uzadılar, bu sefer de kısanın rahatlığını arıyorum :D Çok teşekkürler can arkadaşım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  5. Şampuanını kullanmış ve çok memnun kalmıştım, bana da ziyarete beklerim canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarsızım Yeliz'cim, kısa zamanda uğrayacağım :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Güzel bir ürüne benziyor ama parabenli olması kötü olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka temiz içerikli değil malesef Leda. Sevgiler...

      Sil
  7. Mis gibi de kokar. Ben maske pek kullanamiyorum saclarim yagli diye .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel kokuyor bu seri Derya'm :) Sevgiler...

      Sil
  8. Saç maskesi ve şampuandan bu aralar mustaribim Blana'mm. Saç tipimiz aynı olduğundan yorumlarına güveniyorum, mutlaka bakacağım :) Mutlulukla kullan güzel gözlüm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin Mary'im :) Çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  9. Ause'm maske güzel yumuşatıyor saçları, biraz parlaklık da veriyor. İyi gösteriyor. Yazın deneyebilirsin, saç diplerine değdirmeden. :) Onarma diye bişey yok hakikaten... Çok teşekkürler canım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil