Beyond Phytoganic Cleansing Liquid

Mayıs 08, 2017 16 Comments A+ a-

Merhaba...

Makyaj temizleme yağlarını keşfetmeden önce, cildimi pamuklarla çekiştirdiğim günlere acıyorum, cümlesini kaç kez kurduğumu ben bile hatırlamıyorum. Temizleme yağı kullanmanın cildim için yaptığım en iyi şeylerden biri olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Bugün anlatacağım Beyond Phytoganic Cleansing Liquid, bu zamana kadar kullandığım en başarılı temizleme yağlarından biri...

Beyond Makyaj Temizleme Yağı

Makyaj temizleme yağları, pamuklarla gözlerimizi ve yüzümüzü çekiştirmeden, nazikçe ve tek adımda makyajı temizliyorlar. Suya dayanıklı makyaj yapsanız, benim gibi kat kat maskara sürseniz de, tek ürünle ve cildinizi tahriş etmeden tüm kalıntılardan tamamen kurtuluyorsunuz. Bu ürünleri tüm cilt tipleri kullanabilir. Yağ içeren ürünler olduğu için, özellikle yağlı ciltlerin kullanmaktan çekindiklerini biliyorum ancak, bunlar temizleme ürünleri ve eğer hemen sonrasında cilt tipinize uygun bir temizleme jeli ile cildinizi arındırırsanız bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Beyond Makyaj Temizleme Yağı

Beyond Phytoganic Cleansing Liquid; şeffaf ve çok hafif bitkisel kokulu bir temizleme yağı... O gün yaptığım makyajımın yoğunluğuna göre; ellerimi ıslatmadan bir ya da iki pompa ürünü avucuma alıp, yüzümü de hiç ıslatmadan dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum. Yaklaşık bir dakika hem yüzüme hem göz kapaklarıma ve kirpiklerime nazikçe masaj yapmak genellikle yeterli oluyor. Özellikle maskaramın tamamen eridiğine emin olunca, yüzümü ılık suyla duruluyorum ve ardından temizleme yağının kalıntılarını cildimden uzaklaştırmak için, yüz temizleme jelini uyguluyorum. Böylece hem makyajım hem cildim tamamen temizlenmiş oluyor ve bakım rutinime geçebiliyorum.
Beyond makyaj temizleme yağını uygularken, ürünü gözümün içine kaçırmamaya dikkat ediyorum. Bir-iki kez gözüme kaçırdım ancak, onda bile bir anlık hafif yanmadan başka bir şey hissetmedim ki, benim gözlerim çok fazla hassastır. Bunun dışında da, normalde gözlerimi hiç yakmıyor
Beyond temizleme yağı, kullandıktan sonra yüzümü jelle yıkadığım için, yağlı bir sonuç bırakmıyor. Cildim nemli ve yumuşacık kalıyor. Cildini suyla durulamak istemeyenler (bazen su cildi aşırı kurutabiliyor), bu yağı nemli bir havluyla silerek de temizleyebilirler ve ardından temizleyici bir tonik uygulayabilirler.

Beyond Makyaj Temizleme Yağı

Cildin en alt katmanlarına kadar ulaşmış olan kiri dışarı atmayı ve cildi beslemeyi hedefleyen Beyond Phytoganic Cleansing Liquid; yeşil çay, papatya, lavanta, pelinyağı, zeytinyağı, biberiye, fesleğen, elma, manolya, beyaz söğüt kabuğu, rezene ve brokoli içeriyor. Beyond hiç bir ürününde paraben, kimyasal koruyucu ve renklendirici kullanmıyor. Bir Kore markası olan Beyond, hayvanlar üzerinde test yapmıyor
200 ml, pompalı şeffaf bir şişede satılan Beyond makyaj temizleme yağını beş aydır, her gün kullanıyorum. En ağır makyajlarımda bile ikinci kez uygulama gerektirmeden temizleme sağlayan bu üründen gerçekten çok memnun kaldım. Her gün makyaj yapan biri için 5-6 ay kullanım ömrü olduğunu düşünürsek, oldukça da bereketli olduğunu söyleyebilirim. 

Beyond Makyaj Temizleme Yağı

Forum İstanbul Beyond Mağazasının tatlı satış danışmanının tavsiyesiyle satın aldığım Phytoganic Cleansing Liquid'e ve tüm Beyond ürünlerine; Beyond mağazalarından ve Lila Kutu'dan ulaşabilirsiniz.

NOT: Ürünün arka yüzü tamamen Korece olduğu için, içerik bilgisinin fotoğrafını ekleyemedim. Ürünün içerik bilgisini instagramda @forumistanbul_beyond 'a ulaşarak edindim. Sorularıma çok kısa sürede ve ilgiyle cevap verdiler.  Forum İstanbul mağaza personelinin oldukça yardımsever olduklarını söylemeliyim. Kendilerine çok teşekkür ederim. 

Sevgilerimle...

16 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler,Bursa'da satışı var mı merak ettim, bir araştırayım....

    YanıtlaSil
  2. ben bu temizleme yağlarına bir türlü alışamadım .. evde bir kaç tane deneme boyu hala kullanılmak üzere bekliyor... herkes çok memnun ama ben bir türlü sütten vazgeçemiyorum.. güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim ben şuan sütle kabasını alıp, yağ ile devam ediyorum ama elimdeki süt, misel su vb ürünler bitince sadece yağ ile devam edeceğim. Bence evdekilerden bir dene, sütten çok çok iyiler. Teşekkür ederim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Ben karma ciltli olduğumdan bu tarz ürünlerden hep korktum şimdiye kadar.Yakın zamanda bir tanesini denemeye başlayacağım.Umarım bende senin gibi cildimi çekiştirdiği için günlere üzülür hale gelirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durulandıkları ve cilde nüfuz etmedikleri için, temizleme jeliyle de artıklarını temizlersen sorun yaşayacağını sanmıyorum Filiz'cim. Ben çok çok memnunum, umarım senin de vazgeçilmez ürünün olurlar :) Kocaman öpücükler <3

      Sil
  4. Makyaj temizleme yağı hiç kullanmadım, merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. Kokusunun hafif olması da güzelmiş.. Pomlpalı şişelerin kullnımı da daha kolay geliyor bana..
    Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde parfüm olmadığı için, kokusu çok hafif... Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Ben hiç kullanmadim Blanacim. Gerci cildime bir sey sürmesem de rimeli filan temizlerken kullanirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkını en iyi rimeli temizlerken anlıyorsun zaten Derya'cım, oralarda Loreal'in falan da uygun fiyatlı yağlarını bulabilirsin sanıyorum. Çok sevgiler :)

      Sil
  7. Tamamen temiz içerikli bir ürün gibi.Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyond'un çoğu ürünü temiz içerikli Leda :) Teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  8. Korece ve bana sormuyorsun blanacım çok alındım şu an =))
    Ben de denemek istiyorum, göz makyajını temizlerken ben de zorlanıyorum, fena değilmiş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik çok uzundu, seni de yormayayım dedim Feno'cuğum :) Beyond yardımcı olmasaydı sorardım ama :D Bence bir yağ denemelisin, çok memnun kalacağını düşünüyorum :) Çok öpüyorum <3

      Sil