Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion (Besleyici Vücut Losyonu)

Mayıs 17, 2017 20 Comments A+ a-

Merhaba...

Çok kuru ciltten musdarip biri olarak, nemlendiricilerle aram oldukça iyi... Yaz-kış nemlendirici kullanma ihtiyacı hissediyorum. Havalar soğuduğunda cildimin kuruluğu iyice arttığı ve egzamaya yatkın hale geldiği için yoğun yapılı nemlendirici ve losyonlar en çok kullandığım ürünler oluyorlar. Bugün anlatacağım ve yazısını yazmakta epeyce geç kaldığımı düşündüğüm Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion, besleyici vücut losyonunu ekim ayından bu yana kullanıyorum.

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion, yulaf özü içeriyor. Çok kuru ciltlere yönelik bu ürün; cilde yumuşaklık verip konfor sağlamayı hedefliyor.

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

Bir vücut losyonuna göre yapısı oldukça yoğun olan bu ürünün, gerçekten çok kuru ciltlere uygun olduğunu söyleyebilirim. Vücut losyonları bana genellikle yeterli gelmezler ancak, Yves Rocher besleyici vücut losyonu gerçekten çok yüksek bir nemlendirme performansına sahip... Aralık ayının çok soğuk günlerinde bile, benim için yeterli oldu. Kullanmaya başladığımdan bu yana; pullanma, gerginlik gibi kuruluğa bağlı hiç bir sorun yaşamadım.

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

Yves Rocher besleyici vücut losyonunun nemlendirme etkisi, kısa sürede kaybolmuyor. Ben kışın her duş sonrası bu ürünü kullandım ve o aralıkta cildim nemini kaybetmedi. Etkisini bende iki güne kadar devam ettiriyor ki, benim için bu çok çok iyi bir süre.
Beyaz renkli bu vücut losyonunun oldukça hafif ancak, çok da hoşuma gitmeyen bir kokusu var. Bu koku, losyonu uyguladıktan sonra kaybolduğundan benim için pek sorun olmadı.

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion'un benim tek memnun kalmadığım yanı, emiliminin biraz zor olması ve uyguladıktan sonra bir süre yapış yapış his bırakması oldu. Bu yapışkan his yarım saat kadar sürüyor ve sonra kayboluyor. İtiraf etmem gerekirse, bu ürünü ilk denemeye başladığım zamanlarda, sırf bu sorun yüzünden kullanmayı bırakmıştım. Sonraları düzenli kullanmaya başlayınca, zaman içinde bu etkisine alışsam da, kendimi pek konforlu hissedemedim.

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

390 ml, pompalı plastik bir şişede satılan Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion; beni çok memnun eden nemlendirme performansıyla vaadettiği yumuşak cilt sonucunu gerçekleştiriyor. İçeriği %94'ü doğal kaynaklı olan bu ürün; mineral yağ, renklendirici ve paraben içermiyor. Açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmesi gereken ve silikon içeren Yves Rocher besleyici vücut losyonunun ambalajının geri dönüşümlü malzemeden üretildiğini de eklemeliyim. 

Yves Rocher Besleyici Vücut Losyonu

Yves Rocher Nutrition Nourishing Lipid-Replenishing Lotion, besleyici vücut losyonunu ve markanın tüm ürünlerini, Yves Rocher mağazalarından ya da online satış sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

20 yorum:

  1. Blana'cım, bunun bir de krem/butter gibi olanı var, tüp ambalajda. Onu denedin mi bilmiyorum ama, yapış yapış his bırakmadan başarıyla nemlendiriyor. Aklında olsun canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, bu losyonu satın alırken o tüplü olanıyla arasında ikilemde kalmıştım. Ancak, satış danışmanı bana bunun uygun olduğunu, tüptekini beğenmeyeceğimi söylemişti :-/ Şimdi, yorumunu da okuyunca pişman oldum, keşke baştan tüp ambalajlısını alsaymışım. Bir dahaki alışverişimde ona bakayım ben. Çok teşekkür ederim canım, öpüyorum <3

      Sil
  2. Blana'm kış için bakabilirim buna, etkisi gayet iyiymiş. Hemen etkisini kaybeden losyonları sevmiyorum hiç. Çok öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesi çok güzel Gökçe'm, belki yapısını da seversin :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. nemlendirici denince aklıma gelen bir blanacım iki koreliler =))
    kuru ciltler için olduğundan es geçiyorum ama güzel incelemişsin yine blanacım,
    öpüyorum çok, <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe nemlendirici bizden sorulur değil mi Fenom :D Çok teşekkür ederim, öpüyorum kocaman <3

      Sil
  4. Tüpte olanı benden önce Başak söylemiş zaten. Emilimi gayet kolay ve 2 güne yakın nemli kalıyordu cildim tüptekini kullandığım süre boyunca. Bir dezavantajı çabuk bitmediydi 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül'cüm ilk fırsatta tüptekini deneyeceğim. Zaten ilk onu lmadığıma şuan pişmanım. Teşekkür ederim, öpüyorum çok <3

      Sil
  5. Bu aylarda bana fazla gelir sanırım . Kış döneminde bacaklarimda kuruluk olur benimde ,o zaman göz atayım . Ellerine sağlık ,güzel bir yazı olmuş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın daha çok memnun kalabilirsin Yasemin Hanımcım :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  6. Yves roche kremleri çok güzel oluyor blanacim.

    YanıtlaSil
  7. etkisi güzel olmakla birlikte yulaflı der demez kokusundan hoşlanmayacağımı anladım ben.. bana böğürtlenli karamelli çilekli kremler lazım :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu pek sevimli değil İrem'cim :) Meyveli kokuları ben de çok seviyorum :) Sevgiler... <3

      Sil
  8. İÇerik olarak güvendiğim bir marka yves rocher Blana'mmm :) Kış aylarında ben de yoğun losyonlar seviyorum yoksa cildim pul pul oluyor. Emeğine sağlık canımın içi <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher benim de sevdiğim bir marka Mary'im. Ben cilt tipimden dolayı yaz-kış yoğun nemlendirmeye ihtiyaç duyuyorum :) Çok teşekkür ederim canım, öpüyorum <3

      Sil
  9. kuru cilt tam bir kabusmuş :( roaccutane kullandığım için bu konuda çok muzdaribim. bu ürün de aklımda bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru cilt malesef öyle... Çok geçmiş olsun, sonu güzel olacak ama eminim :) Sevgiler...

      Sil