Nivea Caring Shower Silk Mousse Banyo Köpüğü

Haziran 21, 2017 13 Comments A+ a-

Merhaba...

Köpük formdaki ürünleri gerçekten seviyorum ve eğlenceli buluyorum. Nivea'nın bir süre önce çıkarttığı banyo köpüğünü de pratik olabilir, düşüncesiyle satın almıştım. Bugün, Nivea Silk Mousse banyo köpüğünden bahsetmek istiyorum.

Nivea banyo köpüğü

Nivea Silk Mousse banyo köpüğünün bildiğim kadarıyla iki çeşidi var. Bendeki creme soft olanı ve ipeksi bir cilt vaadediyor, satın alırken kuru cildim için uygun alternatifin bu olacağını düşünmüştüm. Klasik deodorant ambalajındaki bu ürünü kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor. Şişeyi dik tutarak bir miktar köpüğü avucumuza sıkıp uygulamamız öneriliyor. Ürünü göz çevresinden uzak tutmak gerekiyor
Bu köpük beyaz renkli, kremsi ve yumuşacık yapıda bir ürün... Klasik Nivea kokusuna sahip ve ben o kokuyu çok seviyorum. Tek bir pompa ürünle neredeyse tüm vücudumu yıkayabiliyorum. Uygulama esnasında yumuşacık ve çok hoş bir his veriyor. Kolay durulanıyor ve cildimi kurutmuyor. Kullanımı gerçekten çok pratik ve duş süresini kısalttığını da söyleyebilirim.

Nivea banyo köpüğü

Nivea Caring Shower Silk Mousse banyo köpüğünün yapısı çok kremsi olduğu için, alıştığımız o gıcır gıcır temizlik hissini vermediğini söylemeliyim. Bu ürünün, cilt temizliği hedeflenen zamanlarda değil; hızlıca duş alınması gereken zamanlar için uygun olduğunu düşünüyorum. Son adımda da, kullanılabilir.

Nivea banyo köpüğü

Nivea banyo köpüğü benim için, duş rutinimin sürekli bir parçası olamasa da, seyahatlerimde valizime atacağım bir ürün... Valizde akma, dökülme endişesi yaşamadan ve pratik kullanımıyla tam bir seyahat dostu olduğunu düşünüyorum. Her gün duş alma ihtiyacı hissettiğimiz sıcak yaz günlerinde de tercih edilebilir.
200 ml, basınçlı şişede satılan Nivea Caring Shower Silk Mousse banyo köpüğü paraben içermiyor ancak, içerik listesinde SLS, PEG'ler ve son sırasında parfüm var. Cildin ph derecesi ile uyumlu olduğu belirtilmiş. Şişenin kapağı ise, oldukça sağlam kapanıyor.

Nivea banyo köpüğü

Yaz günleri için uygun olduğunu düşündüğüm, cildimi kurutmayan, eğlenceli ve pratik Nivea Caring Shower Silk Mousse banyo köpüğünü neredeyse her markette bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

13 yorum:

  1. Yaz için gerçekten pratikmiş! Cildi kurutmaması da artı! Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle bir yerlere giderken artık duş jeli taşımayı hiç düşünmüyorum Başak'cım. Çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. elimde çok duş jeli olmasa kesinlikle alırdım ben de çok seviyorum köpük ürünleri :-)) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ev de duş jeli dolu İrem'cim, nasıl bitecek onlar hiç bilmiyorum :D Çok teşekkürler, öpüyorum <3

      Sil
  3. Nivea duşta vücut kreminin köpük formda olanı gibi, pratik ürünler her zaman iş görür, aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ona benziyor biraz ama duşta vücut kremi daha nemli bırakıyor. :) Sevgiler...

      Sil
  4. Ben de köpük ürünleri çok eğlenceli bulanlardanım, dediğiniz gibi seyahatler için çok pratik. Tatil valizimde olacak sınırlı ürünlerden olabilir özellikle akma riskinin olmaması büyük avantaj. Gördüğüm yerde alacağım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpük ürünler çok eğlenceli geliyor bana hep :) Ben de seyahatlerde artık sıvı duş jeli taşımayı düşünmüyorum. Umarım siz de memnun kalırsınız. Sevgiler...

      Sil
  5. A bu ne sevimli bişeymiş Blana'm :D Hiç görmemiştim. Yaz için kolaylık olur gerçekten, köpüklen çık miss :)) Öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem eğlenceli hem pratik Gökçe'm :) Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  6. Bunu ilk defa görüyorum, başka bir markanınkini denemiştim, köpük form gerçekten çok eğlenceli :)
    Güzel günlerde kullan Blanacım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu tarz bir ürün daha önce kullanmadım Blana'mm ama şu yaz aylarında denemek isterim :) Ellerine sağlık güzel gözlümmm öpüyorumm çook <3 :)

    YanıtlaSil