BeeBeauty Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi

Temmuz 07, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün anlatacağım BeeBeauty Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi, bloga yazacağım son göz makyaj temizleyicisi olmayacak belki ama, bu tarz ürünlerle artık vedalaştığımı baştan söylemeliyim. Makyaj temizleme yağları, bana istediğim tüm temizliği sağladıkları için; bu tür makyaj temizleyicileri artık makyajımı yenilemek/hataları düzeltmek haricinde kullanmayı düşünmüyorum.

BeeBeauty Göz Makyaj Temizleyicisi

BeeBeauty Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi; suya dayanıklı makyajı temizlerken, içeriğindeki panthenol ve gliserin ile kirpikleri koruyup, onlara bakım yapmayı vaadediyor. Göz ve dudaklar için uygun olan bu ürün, makyajı kalıntı bırakmadan temizlemeyi hedefliyor.

BeeBeauty Göz Makyaj Temizleyicisi

BeeBeauty göz makyaj temizleyicisini kullanmadan önce, iyice çalkalayıp çift fazın birbirine karışmasını sağlıyorum. Bu temizleyicinin fazları, birbirinden çok hızlı ayrışıyor, dolayısıyla her gözüm için tek pamuk kullandığımdan ürünü sürekli çalkalamak zorunda kalıyorum.

BeeBeauty Göz Makyaj Temizleyicisi

BeeBeauty göz makyaj temizleyicisiyle ıslattığım pamukları, gözlerimin üzerinde 10-15 sn bekletip, tek hamlede aşağıya doğru çekerek makyajımın kabasını temizliyorum. İddia ettiği gibi, makyajı tamamen temizlemiyor ancak; bence iyi iş çıkarıyor. Maskaranın bir kısmını çıkarıp, kalanını da yumuşatıyor. Dudak makyajını temizlemede ise, bence oldukça başarılı... Eyeliner ve göz kalemi temizleme performansını da beğendiğimi söyleyebilirim.

BeeBeauty Göz Makyaj Temizleyicisi

BeeBeauty Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi; E vitamini ve gliserin içermesinin yanı sıra, salatalık özleri, aloe vera içeriyor. Paraben içermeyen bu göz makyaj temizleyicisinin açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerekiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan BeeBeauty göz makyaj temizleyicisi kullandığım süre boyunca gözlerimde yanma ve hassasiyet oluşturmadı; gözlerimi yakmadı. Kullanım sonrasında da yağlı bir his bırakmadı

BeeBeauty Göz Makyaj Temizleyicisi

Göz makyajının tek hamlede kabasını temizleme performansını beğendiğim BeeBeauty Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi ve tüm BeeBeauty ürünlerini sadece Gratis'lerde bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. Ben de seyahat boyunu denemiştim fena değildi 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ortalama buldum performansını İrem'cim. Hafif makyajlarda iş görüyor. Öpüyorum <3

      Sil
  2. Eve baya bi stok yapmışım Blana'm, yağları da kışın çok seviyorum cildim rahatlıyor :) Çok öpüyorumm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz makyaj temizleyicisi stoğum bitti çok şükür Gökçe'm. Ben artık yaz-kış yağlarla devam edeceğim. Öpüyorum <3

      Sil
  3. Bee beauty markasını genel olarak seviyoum Blana'mm :)) Yalnız bu temizleyicisinden emin olamamıştım, elimdeki bitince deneyeceğim :) Emeğine sağlık güzel gözlümm <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif göz makyajları yapıyorsan ve kat kat maskara sürmüyorsan işini görecektir Mary'im :) Çok teşekkürler, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  4. Günlük hafif göz makyajları için iyi buldum Ausem, umarım senin de ihtiyacını karşılar. :) Kocaman öptüm <3

    YanıtlaSil
  5. İçeriğinde güzel maddeler barındırıyormuş, maskaraları da ek hamlede temizleyebilsek keşke :)

    YanıtlaSil