Doa Göz Altı Serumu

Temmuz 28, 2017 12 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu kış göz altımda kullandığım serum bitince ve ben de yeni bir serum için yüksek bütçe ayıramayınca, hem temiz içeriklerine güvendiğim hem uygun fiyatlı hem de Başak'cığımın da tavsiye ettiği Doa Göz Altı Serumunu satın aldım. 6 ay boyunca, her gün düzenli olarak kullandığım bu serumu bitirdiğime göre, artık anlatabilirim.

Göz Serumu

Doa Göz Altı Serumu; göz altını nemlendirmeyi, göz altındaki torbalar, şişlikler ve morluklara bakım yapmayı hedefliyor. 
Doa Göz Altı Serumu karamel renginde, yoğun kıvamlı bir ürün... Göz çevresine değil, sadece göz altlarına uygulanması öneriliyor. Bir mercimek büyüklüğündeki miktarı iki göz altıma da fazla fazla yetiyor. Olur da, ürünü fazla uygularsam; göz altlarımda kuruyup, parça parça ürün dökülebiliyor. Gerçekten çok az miktarda uygulama yapmak gerekiyor. Fakat bu noktada, şu bilgiyi vermeliyim; Sevgili Başak da aynı ürünü, benden evvel satın alıp kullanmıştı ve ondaki ürünün oldukça akışkan olduğunu söylemişti. Yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Firma ürünün formülünü mü değiştirdi, bilemiyorum ama bendeki ürün Başak'takinden yapı olarak baya farklıydı; benimki oldukça yoğun kıvamlı (ben Başak'tan çok sonra satın aldım)

Göz Altı serumu

Doa Göz Altı serumu, göz altlarımda gerçekten bir lifting etkisi gösterdi. Serumu uyguladıktan sonra oluşturduğu gerginliği çok net bir şekilde hissedebildim. Üzerine uyguladığım göz çevresi kremimin etkisini de bayaca arttırdığını söylemeliyim. Bunun dışında, benim göz altı morluklarıma bir etkisi olmadı. Benim göz altlarımda torbalar ve şişlikler olmadığı için, bu noktalardaki vaadlerini ise gözlemleyemedim. Doa Göz Altı Serumunun makyaj altında, en azından benim göz altlarımda iyi durmadığını söylemeliyim. Yapısından ötürü, üzerine uyguladığım kapatıcı pütür pütür döküldü. Dolayısıyla ben de, bu serumu sadece gece rutinime dahil ederek kullandım ve etkisinden de çok memnun kaldım.

Göz serumu

20 ml, koyu renkli cam bir şişede satılan Doa Göz Altı Serumu; yanında ürünü kolayca alabilmemiz için pompasıyla geliyor. Ben pompa mekanizmasını oldukça başarılı buldum, çok az miktar ürün alabilecek şekilde pompayı kontrol edebildim. Ancak, ürün dibine gelince pompayı kullanamadım ve son bir haftalık kullanımımda ürünü başka bir kaba aldım. 
Bu göz altı serumunun açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. Fakat, her gün kullanarak bile 6 ayda bitmiyor. Ben kullanım ömrünü geçirmeye yaklaşınca tüm yüzüme de kullanarak, ürünü 6 ayda ancak bitirebildim. Kullandığım süre içinde de olumsuz hiç bir etkisiyle karşılaşmadım. 

Göz serumu

Peptitler, at kestanesi ekstratı, aloe vera, mısır tohumu yağı, buğday yağı, papatya yağı, aynısafa yağı, fındık yağı gibi yağlar içeren Doa Göz Altı Serumu paraben, silikon ve mineral yağ içermiyor.

Göz serumu

Kullandığım süre içinde performansından memnun kaldığım ve bu fiyata alınabilecek en iyi göz altı serumlarından olduğunu düşündüğüm (şu anda satış fiyatı 30 TL) Doa Göz Altı Serumu'nu ve markanın tüm ürünlerini online satış sitelerinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. ben 2 şişe kullandım bundan çok beğendiğim bir üründür doa kozmetik'in online satış teslimat süresinden memnun kalmadığım için bir daha almadım ama çok güzel gerginlik veren harika bir serumdu bu yine alsam mı acaba :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de verdiği gerginliği bayaca sevdim İrem'cim, yeniden alınır yani :) Bu arada Doa kargo firmasını değiştirdi diye duydum, belki teslimat süreleri de biraz düzelmiştir. Öpüyorum <3

      Sil
  2. etkisine göre fiyatı oldukça uygun denenebilir teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı da çok uygunmuş. Denenecekler listeme aldım. Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun için ben teşekkür ederim Siri :) Sevgiler...

      Sil
  4. Fiyatı bir seruma göre çok uygunmuş, serumları gece kullanmak gerektiğini okumuştum bir yerde. Lifting etkisi göstermesi çok güzelmiş. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt için işe yarayan gece bakımı zaten, gündüz sadece nemlendiriyoruz aslında. Ürünler etkilerini gece gösteriyor. Fakat cildim çok kuru olduğu için kışın gündüz de serum kullanma ihtiyacım oluyor. En çok lifting etkisini sevdim açıkçası. Çok sevgiler... <3

      Sil
  5. Bu serumdan ben de ilk çıktığında kullanmıştım kıvamı ne çok koyu ne de çok akışkandı. Göz altlarımı çok kuruttuğunu hatırlıyorum sadece ama inatla kullanıp bitirmiştim yine de ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül'cüm bence serumun formülünü kesin değiştirmişler, ben kupkuru göz çevremde bile sorun yaşamadım. Tek başına bir nemlendirme etkisi yok ama üzerine göz kremini uygulayınca verdiği sonuç oldukça iyi geldi bana. Öpüyorum çok <3

      Sil
  6. Markanın sitesinden ara ara alışveriş yaparım. Jojoba yağını başka yerden almam mesela. Ve çeşit çeşit sabun. Uzun bir süre önce bunu da fark edip almıştım. Ancak kargom geldiğinde yanımda olan arkadaşım el koydu:)
    Yazını okuduktan sonra tekrar almak istedim doğrusu. Bir de makyaj altında sorun olmasaymış iyiymiş:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Markayı daha önce denemedim Blana'mm ama göz bakımına bu aralar ciddi özen gösterdiğim için ben de bakayım :) Emeğine sağlık canımın içi :))

    YanıtlaSil