Maybelline Volum' Express Maskara

Temmuz 12, 2017 12 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün Maybelline Volum' Express maskarayı anlatacağım.

Maybelline kahverengi maskara

Maybelline Volum' Express maskara, markanın en eski ürünlerinden... Klasik, ince sayılabilecek kıl bir fırçası var. Maskarada klasik tarzda kıl fırçaları sevdiğim için, bu maskara da benim sevdiklerimden biri... Senelerdir kahverengi olanını mutlaka elimin altında bulundururum.

Maybelline kahverengi maskara

Maybelline Volum Express maskaranın, fotoğraflarda gördüğünüz, elimdeki rengi de kahverengi... Kahverengi maskarayı açıkçası, saçlarımı platine boyatınca kullanmaya başlamıştım. Siyah maskaralar, beyaza yakın saç rengiyle birlikte ifademi çok keskinleştirip sertleştiriyorlardı. Kahverengi bir maskara ile çok daha naturel bir sonuç elde ediyordum. Hala da, makyaj yapmadığım günlerde tek kat kahverengi maskara ile daha iyi görünebiliyorum. 

Maybelline kahverengi maskara

Maskaranın yapısı orta kıvamda, diyebilirim. Ne çok ıslak ne çok kuru... Fırçaya gelen ürün miktarı bence yeterli, fırçanın ucunda toplanmalar olmuyor. Bu maskarayla çok hacimli, belirgin ve iddialı kirpikler elde edemiyorum ancak, günlük doğal bir görünüm için bana istediğim performansı veriyor. Volum' Express bende  gün içerisinde akma ya da dökülme yapmıyor. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ve hafif bir yoğunluk veriyor. İki katta daha belirgin bir sonuç elde etmek de mümkün... Ben bu aralar, işe giderken bu maskarayı baz olarak kullanıp üzerine siyah başka bir maskara uyguluyorum ve gayet hacimli kirpikler elde ediyorum.


Maybelline Volum' Express maskara 9 ml ve bu zamana kadar 4-5 tane bitirmiş biri olarak söylemeliyim ki, hemen kurumuyor ve bence çoğu Maybelline maskaraya göre uzun ömürlü. Tek sorun, son bir-iki senedir bulmakta çok zorlanıyorum. 

Maybelline kahverengi maskara

En son 10 TL'ye satın aldığım Maybelline Volum' Express maskaraya, günlük olarak doğal görünümden yanaysanız bir bakabilirsiniz.

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Ben buna hic bakmamistim ya.. daha dogrusu renklilerden bunu gormemisim😀😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senelerdir kullanıyorum Esra'cım :) Sevgiler..

      Sil
  2. Hiç görmedim bunu varsa bakayım kahverengi maskara severim 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyazsız günlerde kurtarıcı oluyor :) Öpüyorum <3

      Sil
  3. Benimde ilk kullandığım maskaralardan biri diyebilirim

    YanıtlaSil
  4. Hiç kahverengi maskara kullanmadım Blana'm ama alasım geldi. Duruşuna bayıldım. Çok öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gökçem, ben de öpüyorum <3

      Sil
  5. Siyahini ben de çok kullandim Blanacim 😊

    YanıtlaSil
  6. Tam günlük kullanımlık bir maskaraymış Blana'mm :) Maybelline maskaralarıyla genel olarak anlaşamıyorum ama fırçası için deneyeceğim bitanemm :)) Emeğine sağlık güzel gözlümmm <3 :)

    YanıtlaSil
  7. Ben önceden Loreal Lash Architect kullandım ilk. Ama sonra tuzlu gelmeye başlayınca daha uygun ürünler tercih ettim...

    YanıtlaSil