Avene Termal Su

Ağustos 28, 2017 12 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda Avene termal sudan bahsedeceğim.
Termal sular, her gün aksatmadan kullandığım ürünler... Nemlendiricimden önce, cildimi rahatlatmak için, makyajımdaki pudralı görüntüyü almak için, makyaj süngerlerimi ıslatmak için, sıcak yaz günlerinde serinlemek için, cildimdeki ani kızarıklıkları rahatlatmak için hatta tonik olarak bile kullanıyorum. Dürüst olmam gerekirse, termal sularla ilgili özellikle bir marka tercihim yok. Satın alacağım zaman, bütçeme en uygun gelen seçeneği tercih ediyorum.

Termal su

Avene termal su, muadili ürünler içerisinde en sevdiklerimden biri... Bir indirim döneminde büyük boyu çok avantajlı bir fiyata düşünce satın almıştım. Bu boyuyla ilgili püskürtme mekanizmasının bozulduğuna dair yorumlar okusam da, iki şişe bitirmeme rağmen bu konuda hiç sorun yaşamadım.
Avene termal suyun en sevdiğim yanlarından biri, ürünü yumuşak, ince ve homojen şekilde püskürten şişesi... Makyajımın üzerine sıktığımda homojen dağılım sağlayabiliyorum. Hem büyük boyunda hem de standart boyunda bu özelliğinden çok memnun kaldım.

Termal su

Avene termal suyun makyaj sabitleme özelliği bence yok ancak, makyajı gerçekten çok doğal bir görünüme kavuşturuyor. Cilt bakımımda, cildimi nemlendiriciye gayet güzel hazırlıyor. Gerektiğinde, anlık nem vermek için de ideal bir kurtarıcı görevi görüyor. 
Avene termal suyu ve Avene ürünlerini dermokozmetik satan eczanelerde ve online satış sitelerinde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Avene'i ben de seviyorum; hatta neden bilmiyorum ama, en sevdiklerim arasında yer alıyor. Onu Uriage takip ediyor. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım Uriage bende de var ama açmadım, Avene bitince ona geçeceğim. Umarım ki, ben de severim (sen sevdiysen kesin gibi). Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  2. Tam pişti olmuşuz Blana'm 😀 Fikirlerimizin uyuşması çok mutlu etti beni. Benimkinin sprey kısmı bozuldu, dörtte biri kaldı içinde. Tam da fiyatlara bakıp yenisini almak için araştırıyordum, Uriage markasını gördüm. Daha önce hiç kullanmamıştım, onu deneyeceğim. Çok öpüyorum canımmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazılarda öyle oldu Gökçe'm :) Fikirlerimizin uyuşmasına ben de sevindim. Benim üç şişemde de sprey kısmında sorun olmadı. Uriage bende de var, Avene bitince ona geçeceğim. Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  3. En sevdiğim ama diğerlerini denemekten de geri durmuyorum yani 😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenileri deneme merakı hangimizde yok ki İrem'cim :) Çok sevgiler...

      Sil
  4. Avene ürünlerini severim ben. Denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu misti bayaca seviyorum. Markayı da öyle... Çok sevgiler...

      Sil
  5. Yaz aylarında en serinletici ve en güzel ürünlerden biri bence Blana'mmm :D Ben de çok sevdim, çok öpüyorum güzel gözlümm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de beğenmene çok sevindim Mary'im :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  6. Çok severek kullanıyorum ben de. Evet büyük boylarda püskürtme sorunu yaşandığını ben de duydum ama hiç yaşamadım. Küçük boylarla tek farkı, küçük olanların püskürtme gücü daha fazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim termal su benim de Avene... Püskürtme sorununu ben de hiç yaşamadım ama çok duyuyorum. Bayadır hep büyük boyunu alıyorum, sanırım bu boyla da devam edeceğim.
      Çok sevgiler...

      Sil