Thalia Natural Bayan Parfümleri

Ağustos 25, 2017 18 Comments A+ a-

Merhaba...

Parfüm anlatmak, pek benim harcım değil, biliyorum. Bu konuda, hele ki, Glamsight Ece'ciğimin eline su bile dökemem. Thalia Natural piyasaya yeni kadın ve erkek parfümleri çıkardığında, markaya olan sevgimin de etkisiyle kokuları gerçekten çok merak etmiştim. Bir süre önce yaptığım Thalia alışverişimde, firmadan parfümlerin testerlarını alışverişime eklemelerini rica ettim. Beni kırmadıkları için, çok teşekkür ederim. Parfüm seçmek, koku tarifini okuyarak yapılabilecek bir şey olmadığından, testerlarını deneme şansını bulmak bence harika... Bu yazımda, dilim döndüğünce Thalia Natural bayan parfümlerinden bahsedeceğim. 

Thalia parfümler

Thalia Natural bayan parfümlerinin her birinin adı, bir danstan alınmış. Benim çok yaratıcı ve eğlenceli bulduğum bir fikir bu... Bildiğim kadarıyla orjinal boyları 100 ml olarak satılıyor. Kadın parfümlerinin şişe tasarımında yuvarlak form, erkek parfümlerindeyse köşeli form kullanılmış. Sevgili Başak'cığım buradaki yazısında, parfümlerin hortumlarının ilk kullanımda kaybolduğunu söylemişti ve ben bunu gerçekten oldukça ilginç bulmuştum. Şimdiden, ilk orjinal boy parfümümü satın almak için sabırsızlanıyorum ancak, yazın parfüm kullanmayı pek sevmediğim için havaların biraz soğumasını bekleyeceğim. 

Thalia parfümler

Jive: Thalia Natural bu parfümü, kahve çekirdeği akorlarının keskinliği ve canlı beyaz çiçeklerin hafifliği arasındaki zıtlık olarak tarif ediyor. Parfümün dip notalarında, vanilya ve odunsu kokular var. Bana sorarsanız, bu gerçekten ilgi çekici ve güzel bir koku... Benim tenimde çiçek kokusu oldukça hakim olan ancak, çok hafif kahveyi de hatırlatan bu parfüm, bir süre sonra vanilya kokusunu da hissettiriyor. Bence hem hafif hem iddialı bir kokusu var. Thalia parfümler içerisinde en beğendiğim kokulardan biri ve tam boyunu mutlaka alacağım. Bendeki kalıcılığı, giysilerimde tam gün, tenimdeyse 4-5 saat kadar...

Carnelian: Narenciye, turuncu çiçekler, yasemin çayı ve kremalı sandal ağacı notalarını barındıran bence oldukça enerjik ve yazlık bir parfüm... Narenciye kokusu beni hep ferahlatmış ve enerjik hissettirmiştir. Dolayısıyla, bence bu parfüm güne zinde başlamak için harika bir adım olabilir. benim tenimde durdukça yumuşayıp, bir süre sonra çok sevdiğim sandal ağacının varlığını hissettiriyor. Kalıcılığı tenimde 3-4 saat, giysilerimdeyse nerdeyse tam bir gün sürdü. 

Moonstone: Bu parfüm, "Ayışığının mitolojik mücevher damlaları gibi romantik, sezgili ve hayallerine tutkulu modern kadınlar için yaratıldı" sloganıyla piyasaya sürülmüş. Sicilya bergamotu, frenk üzümü ve mandarin yağı kokuları üst notalarında; patchouli yağı, kehribar, orcanox ise dip notalarında bulunuyor. Bu parfüm, benim tenimde tamamen gül kokuyor. Çok garip şekilde başka hiç bir koku alamıyorum. Oldukça yumuşak ve huzurlu diye tanımlayabileceğim bir etkisi var. Fakat, ben gül kokusunu çok fazla sevmediğimden Moonstone ilgimi çeken bir parfüm olmadı. Başak'taysa tüm notalarını hissettirdiğini biliyorum. Kalıcılığı tenimde 3-4 saat kadar, giysilerimdeyse yarım gün sürdü. 

Thalia parfümler

Lindy Hop: Thalia Natural bayan parfümlerinin içinde, notalarını okuduğumda en seveceğim kokunun bu olacağını düşünmüştüm. Çünkü, içerisinde şeftali olan parfümlere bayılıyorum. Lindy Hop; karamel, şeftali, portakal çiçeği ve amber notalarına sahip bir parfüm... Beklentimin aksine, sanırım karamelden dolayı bende biraz şekerli bir kokuya dönüştü. Ben çok daha enerjik ve fresh bir koku beklemiştim. Yine de, bu kokuyu çok sevdiğimi ve satın alacağım ikinci parfümün de Lindy Hop olacağını belirtmeliyim. İlk sıktığımdaki şekerli koku bir süre sonra kayboluyor ve ben çok sevdiğim şeftali kokusunu alabiliyorum. Kalıcılığı tenimde 4-5 saat, giysilerimdeyse neredeyse tam gün kadar oldu.

Bachata: Citrus ve amber kokularının birleşimi olan bu parfüm; aynı zamanda orta notalarında şeftali ve mandalina aromalarını da hissettiriyor. Benim tenimde meyve kokusunun kendini hemen belli ettiği bu koku, sanırım bende en kalıcı olan Thalia parfümlerinden biri... Enerjik meyve kokusu amberin yumuşaklığıyla birleşince gerçekten çok güzel bir parfüm ortaya çıkmış. Bu kokuyu da çok beğendiğimi söylemeliyim. Kalıcılığı tenimde 6 saat kadar, giysilerimdeyse yıkayıncaya kadar devam etti. 

Thalia parfümler

Thalia Natural bayan parfümlerinin, kokularının çeşitliliğiyle herkese hitap edebileceğini düşünüyorum. Her parfümün, herkesin teninde farklı davrandığını da unutmamak gerek... Aynı parfüm, farklı kişilerde bambaşka kokabiliyor; dolayısıyla satın almadan önce denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Thalia Natural, bu durumu öngördüğünden, yakın zaman önce parfüm testerlarını online sitesinde 2,5 TL'den satışa çıkardı. Böylece, siteden alışveriş yapmak isterseniz, parfümlerden merak ettiklerinizin testerlarını da alışverişinize ekleyebilirsiniz.
Bendeki Thalia Natural bayan parfümlerinin testerlarını ilk buluşmamızda Ece'ye götüreceğimin ve yakında benden çok daha harika bir Thalia parfüm yazısını Glamsight'da okuyacağınızın müjdesini de vererek yazımı noktalıyorum. 


Sevgilerimle... 

18 yorum:

  1. Jive benim de en farklı bulduğum koku olmuştu Blana'm, Moonstone da favorim. Parfüm anlatmak çok zor ama sen gayet güzel anlatmışsın. Thalia tester olayını çok güzel çözmüş bir firma. Daha önceki alışverişimde de saç maskeleri ve vücut jellerinden bol bol yollamışlardı. Hele parfümü tester olarak hazırlamaları ve satışa koymaları da çok mantıklı geldi bana. Güle güle kullan canım, çok öpüyorumm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jive kış başları kesin alacağım koku Gökçe'm. Parfüm anlatmak cidden zor, elimden geleni yaptım, yazıyı beğenmene çok sevindim :) Thalia tester konusunda harika gerçekten... Çok teşekkürler, çok öpüyorum <3

      Sil
  2. Blana'cım, parfüm testerı isteyerek çok akıllıca bir alışveriş yapmışsın! Gerçekten tende denemden parfüm almak riskli bir şey. Jive benim de favori kokum oldu kesinlikle! Diğer kokular arasında da Lindy Hopp bir adım öne çıktı ve kalbimi fethetti diyebilirim! Moonstone'u da hala severek kullanıyorum. Bence sen de çok güzel anlatmışsın kokuları. Ama, Ece'nin yazısını dört gözle beklediğimi de itiraf etmeliyim :))) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım parfümleri çok merak ediyordum ve denemeden parfüm almak cidden imkansız yani! Sağ olsunlar alışverişime eklediler, yoksa asla tam boyları satın almazdım. Jive kış başı kesin alacağım koku, çok beğendim ve Lindy Hopp da öyle. Moonstone bende öyle kokmadı yaa, gül suyu sürmüşüm gibi oldu. Ece'nin yazısını ben de iple çekiyorum valla. :)) Kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  3. Parfum konusunu gercekten guzel bırsekılde anlatmıssın. 👍Farklı kokularının oldugunu buradan hıssettım. Testerler da cok mantıklı dusunulmus bı bakacagım canım. Tesekkur ederız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, yazıyı beğenmene çok sevindim. Tester denemek parfüm için çok mantıklı... Sevgiler...

      Sil
  4. Blanam ellerine sağlık, gayet güzel anlatmışsın; bir Ece olamayan bizler klasmanında özellikle 😄 Citrus ve amber notalarını çok sevdiğimden en çok Bachata'yı Merak ettim ve Thalia'nın testerları satışa sunmasını çok takdir ettim. Hem denemek hem de seyahatler için çok kullanışlı oluyor kesinlikle. Gökçe ve Başak'ın da seninle birlikte Jive demesi de merakımı körükledi; mutlaka deneyeceğim.
    Öpüyorum kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş'um bu testerlar hepimize yaradı bence :) Buluştuğumuzda sen de bakıp seçimini yapabilirsin. Hiç birimiz parfüm konusunda bir Ece olamayacağız sanırım, özellikle ben :) Yine de beğenmene çok sevindim :) Bachata cidden güzel bir koku bu arada, ben de baya sevdim ama favorim Jive oldu :)
      Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  5. Bachata bitince alacağım ilk parfüm Jive olacaktır benim de bayıldım ona :-))) kahve kokusuna aşığız zaten ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serideki en güzel bence de Jive :) Kahve kokusu yetiyor gerçekten :) Çok öptüm İrem'cim <3

      Sil
  6. Yazınızı okurken sanki kokuları ta buraya kadar geldi, siz de çok detaylı ve güzel akatarmışsınız bence, bu yazının hakkının vermişsiniz her zamanki gibi :) Testerlarının satışa sunulması çok güzel bir fikir. Parfümlerin isim hikayelerini de sevdim, elimdeki milyon tane parfüm bitince denyebilirim. Thalia markası merak ettiğim markalardan. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Parfüm anlatmak en zorlandığım şeylerden biri... Testerların satışa çıkması harika oldu, denemek isteyenler için şahane bence de. Thalia'yı ben baya seviyorum, şampuanlarını da sürekli kullanıyoruz.
      Sevgilerimle..

      Sil
  7. Carneliane ve jive kokualrını çok merak ettim Blana'mm :))Bu arada şahane anlatmışsın bitanemm, ilk fırsatta kokularına bakacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mary'im :) Umarım sen de deneme şansı bulursun. Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  8. Bu markanın ürünlerini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thalia çok beğendiğim bir marka... Sevgiler Yeliz'cim.

      Sil
  9. Lindy Hoop parfümü kullanıyorum ben de. Son derece enerjik tatlı bir koku!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lindy Hopp en sevdiklerimden oldu benim de :) Çok sevgiler...

      Sil