The Body Shop Dudak Peelingi

Ağustos 04, 2017 15 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugünkü yazımda The Body Shop dudak peelingini anlatacağım.

Dudak peelingi

Yaz-kış çok kuruyan, çatlayan dudaklara sahip olduğumdan, dudaklarımın derisi hep kalkar ve parça parça olur. Kendimi bildim bileli dudak peelingi yapmaya ihtiyaç duyarım. 
Dudak peelingleri, dudaklarımızı ölü derilerden temizler ve cildimizin kendini yenilemesine yardımcı olurlar. Hem sağlık hem estetik açısından dudaklarımızın da bakımını yapmamız gerekir.

Dudak peelingi

Ben, senelerce esmer şeker ve bal ikilisiyle evde kendi dudak peelingimi yaptım. Bu karışım gerçekten işe yarıyor ve doğal olduğu için de kesinlikle tercih edilebilir bir seçenek... Karışımı hazırlarken, çok az miktarda bal ve ona kıyasla bol şeker kullanmak gerekli... Ne yazık ki, çok yoğun çalışma saatleri ve aşırı yorgunluk nedeniyle, bazen çok basit işler bile gözümde büyüdüğünden, The Body Shop'un dudak peelingini satın aldım. 

Dudak peelingi

Bu ürün, ruj şeklinde, naneli ve içerisinde peeling tanecikleri var. Dudaklarımı acıtmadan, zedelemeden gayet güzel peeling yapıyor ve geriye yumuşacık dudaklar, mis gibi nane kokusu ve nane tadı bırakıyor. İlk kullanımda mucizeler oluşturmuyor tabi ki, fakat düzenli kullanımda ölü derilerden temizliyor.  Naneli ve mentollü ürünlere karşı genellikle alerjik reaksiyon göstermeme rağmen, bende olumsuz bir etkisi de olmadı. Ben haftada en az bir kez ya da her ihtiyaç hissettiğimde uyguluyorum. Durulamak gerekmiyor ve peeling tanecikleri eridiğinden pütür pütür bir his bırakmıyor. Pürüzsüz, yumuşak ve sanki üzerine bir lip balm uygulamışım gibi nemli bir sonuç veriyor. 

Dudak peelingi

The Body Shop dudak peelingi açık yeşil renkli, 2,5 gr bir ürün... Yapısı çok yumuşak olmadığından, miktarı az gibi görünse de, yaklaşık bir senedir kullanmama rağmen hala bitmedi. Metal kapağı da oldukça sağlam kapanıyor. 

Dudak peelingi

Etkisinden memnun kaldığım The Body Shop dudak peelingine, The Body Shop mağazalarından ya da markanın online satış sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

15 yorum:

  1. bu tam benlikmiş Blanacığım bakayım buna hemen dudaklarım çok kuruyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli kullanımda baya işe yarıyor İrem'cim:) Öpüyorum <3

      Sil
  2. Böyle bir ürüne ihtiyacım vardı bakacağım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için ben teşekkür ederim Yeliz'cim :) Sevgiler...

      Sil
  3. almayı her indirimde unuttuğum ürün :D :D güzelmiş, mutlaka edineceğim (edinemedi) :D çok ihityacım var, yaz kış kuru dudaklıyım. güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de evde peeling hazırlamak külfet olunca almıştım Evrim'cim, baya da işimi görüyor. Mağazaya uğradığında bir bak bence, gerçi bazı şeyleri ben de sürekli unutuyorum. :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  4. Keşke fiyat bilgiside verseydiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazılarımda fiyat bilgisi yazmıyorum. Bugün için fiyat bilgisi yazmak sorun değil ama bu yazı iki sene sonra okunduğunda, bugünkü fiyat bilgisi o zaman geçerli olmayacak ve ben yanlış bilgi vermiş gibi olacağım. Fiyat bilgilerine ulaşmak da artık zor değil, google'a yazınca her bilgiyi edinebiliyoruz. Sevgiler...

      Sil
  5. Süpermiş bu evde yapılan da tek kullanımlık olduğu için, böyle bir şey de lazım aslında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde yapılan bana artık zor gelmeye başlayınca bunu almıştım, stik şeklinde olması bile kolaylık geldi :) Sevgiler...

      Sil
  6. ayy çok hoşuma gitti mutlaka alacağım bir tane

    YanıtlaSil
  7. Blanacim tam aranirken bu yazini gördüm. Hemen bakacagim 😊

    YanıtlaSil
  8. Ben de bal ve şeker kullansam da peeling için Blana'mm yoğun tempoda üşenebiliyorum. Güzel bir ürüne benziyor özellikle kış aylarında bakayım :))

    YanıtlaSil
  9. Ben de bal ve şekerden peeling yapıyordum ama aslına bakarsanız 2-3 günde bir yenilemek o karışımı zor geliyordu ben de bıraktım doğrusu. Bereketli olması hoşuma gitti, güle güle kullanın

    YanıtlaSil