BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish

Eylül 15, 2017 7 Comments A+ a-

Merhaba...

Vücut peelingleri banyo rafımda sürekli bulunan ve faydasını gördüğüm ürünler... Bugün anlatacağım BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish, bu yaz tercih ettiğim bir peeling...

BeeBeauty vücut peelingi

BeeBeauty Passion Body Care vücut peelingi; cildi tazelerken ölü hücrelerden arındırmayı, ciltteki kirleri gidermeyi vaadediyor. İçerisindeki kayısı çekirdeği tozları ile keseleme işlemi yapıp, ölü deniz mineralleri ve bitki özleri ile de cildi nemlendirmeyi hedefliyor. 

BeeBeauty vücut peelingi

BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish, alışık olduğumuz vücut peelinglerinden farklı olarak, köpüren bir ürün... Bu peelingi banyo süngerinize sıkarak, hafif eksfoliye edici özelliği olan bir duş jeli gibi de kullanabilirsiniz. Tanecikleri gerçekten çok küçük, keseleme işlemini nazikçe yapıyor. Cildi kesinlikle acıtmıyor hatta, narin bir cildiniz yoksa taneciklerini hissetmeyebilirsiniz. Dolayısıyla, bence günlük kullanıma da uygun...

BeeBeauty vücut peelingi

BeeBeauty Passion Body Care vücut peelingini; ben haftada bir gün tüm vücudumda, bir gün de sadece güneş kremi uyguladığım kol ve bacaklarımda kullanıyorum. Yazın, açıkta kalan yerlerime her gün güneş koruyucu sürdüğümden, peeling yapmaya ve fiziksel güneş kremlerini cildimden iyice temizlemeye özen gösteriyorum. Bu peelingin tanecikleri küçük olduğu için, haftada iki kez kullanımda hassas cildimi asla rahatsız etmiyor. Yeteri kadar aldığım ürünü, ellerimle, kollarıma ve bacaklarıma ovuşturarak uygulayıp duruluyorum. 
BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish, piyasadaki yağ bazlı vücut peelingleri gibi nemli ve yumuşak bir bitiş sağlamasa da, cildimi gerip kurutmuyor. Yine de, çok kuru cildime nemlendirici bir ürün uygulama ihtiyacım oluyor. 

BeeBeauty vücut peelingi

300 ml, plastik yumuşak bir şişede satılan BeeBeauty Passion Body Care vücut peelingi, akışkan ve ince yapısı sayesinde kolayca şişeden alınabiliyor. Kilitlenebilir şişe ağzı da oldukça pratik olmuş. Gliserin, tatlı badem yağı, jojoba yağı, argan yağı, avokado yağı, susam yağı ve nar özleri içeriyor. SLS ve iki çeşit paraben içeriyor; parabenlerin içerik listesinde yağlardan daha önce gelmesiyle de bayaca üzüyor. Parfümlü bir ürün olduğunu da söylemeliyim, tatlı bir meyve kokusu var.
Alışkın olduğumuz peelingler gibi derinlemesine bir keseleme işlemi yapmasa da, sık kullanıma uygun yapısıyla özellikle bu yaz aylarında ihtiyacımı karşılayan BeeBeauty Gentle Exfoliating Body Polish'in açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

BeeBeauty vücut peelingi

BeeBeauty markası sadece Gratis'lerde satılıyor, hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve fiyatları da oldukça uygun. Sizin de bana tavsiye edebileceğiniz, hassas ciltlere uygun vücut peelingleri varsa, yazarsanız çok sevinirim.

Sevgilerimle...

7 yorum:

  1. hayvanlar üzerinde test edilmemesi çok güzel :)
    bloğuma beklerim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka bu manada bence de güzel... Teşekkürler, sevgiler..

      Sil
  2. Denemeyi istediğim bir urundu . Fikir oldu , teşekkürler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim Yasemin Hanımcım :) Çok öptüm <3

      Sil
  3. Meyve kokularını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bee beauty ürünlerini genel olarak başarılı buluyorum Blana'mm. Bu ürüne daha önce rastlamadım bir sonraki gratis gezimde daha dikkatli bakacağım :) Çok öpüyorum canımın içi <3 :)

    YanıtlaSil