Catrice Ombre Two Tone Ruj

Ocak 17, 2018 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Ombre dudaklar trend olmaya başlayınca, markalar da bir biri ardına piyasaya ombre rujlar çıkarmaya başladı. Bugün anlatacağım Catrice Ombre Two Tone ruj, elimde bulunan tek ombre ruj...

Catrice Ombre ruj

Siyah, uzun, ince, dikdörtgen bir ambalajda satılan Catrice Ombre Two Tone rujların kendileri de kübik yapılı olarak dizayn edilmiş. Ruj, dudakların dış kısımlarını koyu renk, iç kısımlarını açık renk boyayabilmek için iki renk olarak dizayn edilmiş. Daha küçük bir alanı kaplayan koyu renk kısmı, rujun sivri uçlarından birine getirilmiş. Bu dizayn sayesinde koyu renkli kısmı, dudaklarımızın dış köşesine bakacak şekilde tutup ruju sürdüğümüzde kendiliğinden ombreli bir görüntü elde etmemizi hedeflemişler


Catrice Ombre ruj
Catrice Ombre ruj

Catrice ombre rujun dizayn şekli ve iki renkli olması, ilk bakışta oldukça pratik bir düşünce gibi görünse de; ben uygulamada açıkçası bu durumu çok pratik bulmadım. Ombreli görüntüyü üst dudağımda kolayca sağlayabiliyorum ancak, alt dudağımda bu durum öyle kolay olmuyor. Ruju istenilen şekilde uygulamak bence oldukça zahmetli ve her seferinde başarılı sonuç elde etmek de zor olabiliyor. 


Catrice Ombre ruj

Catrice Ombre Two Tone rujların bendeki rengi, 020 Nude York City Style... İçerisinde kahvelik barındıran gül kurusu tonlarda bir açık ve bir koyu olmak üzere günlük kullanıma uygun renklerden oluşan bir ruj... Açık renkli kısmı tek başına üretilmiş olsaydı da, satın alırdım çünkü; çok doğal duran bir dudak rengi diyebilirim. Ben günlük olarak bu ruju ombreli olarak değil, iki rengi dudağımda karıştırarak kullanıyorum. Ruju mümkün olduğu kadar ombreli görüntüde uyguladıktan sonra, bir ruj fırçasıyla ya da parmaklarımla hafifçe dağıtarak iki rengi birbirine karıştırıyorum. Böylece hem belirgin hem de çok doğal bir görüntü elde ediyorum. 


Catrice Ombre ruj
Catrice Ombre ruj

Catrice Ombre Two Tone rujun yapısı yumuşacık, sürümü oldukça kolay ve dudaklarımda duruşu oldukça konforlu... İnce yapısıyla varlığını hissettirmiyor ve tek katta opak olan bu ruju üst üste uygulamak da rahatsızlık vermiyor. Çok hafif ışıltısıyla dudakları sağlıklı gösteriyor, bendeki rengi dudak kusurlarımı belli etmiyor ve yapısı sayesinde dudaklarımı kurutmuyor. Bir şey yiyip içmediğim sürece 4-5 saat kalıcı olan bu ruj, yemek yediğimde tazelemeyi gerektiriyor ancak, dudaklarımdan homojen silindiği için tazeleyemesem bile kötü görünmüyor. 


Catrice Ombre ruj

2.5 gr ürün içeren Catrice Ombre rujlar, açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrüne sahipler... Rujun içerik listesini ise, ambalajın üzerinde bulamıyorum.


Catrice Ombre ruj

Catrice Ombre Two Tone rujlar ve tüm Catrice ürünleri ülkemizde Rossmann'larda satılıyor.

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. ben de aynı rengi aldım Blanacım ama bir türlü verimli kullanamıyorum alt dudağa uygularken çevirmek gerekiyor falan ya unutup sürüyorum ama renkler harika o ayrı keşke ayrı satılsalarmış :-))) güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  2. Ya ben de çok bakmıştım bu ruja, hem de bu rengine! Gerçekten çok güzel! Ama kesinlikle uğraşmam diye almadığımı hatırlıyorum :))) Fakat rengine bir kez daha bayıldım, bence ombre duruşu da ilk fotoda belirgin ve hoş olmuş! Güle güle kullan Blana'cım :)

    YanıtlaSil