LR Aloe Via - Aloe Vera Special Care Box

Ekim 09, 2019 5 Comments A+ a-

Merhaba...

İki sene önce, canım Başak'cığımla eşimin yaz mevsiminde yaşadığı sıcak havadan kaynaklı cilt reaksiyonlarından konuşurken, LR Aloe Via Aloe Vera Special Care Box setten bahsetmiş ve özellikle çocuklarında memnuniyetle kullandığını anlatmıştı. Ben de, setin yaz için bize de uygun olabileceğini düşünüp Başak sayesinde bu kiti satın almıştım. Yazmak için biraz geç kalsam da, hazır ürünleri bitiriyorken blogda yer vermek istedim. Başak'ın yazısına da buradan ulaşabilirsiniz. 

LR Aloe Vera Special Care Box

LR Aloe Via Aloe Vera Special Care Box set, üç üründen oluşuyor. Setteki yüksek oranda aloe vera içeren ürünleri birlikte ya da birbirleri ile destekleyerek kullanmak mümkün... Her bir ürünün son kullanma tarihini ambalajlarının üzerinden okuyabiliyorsunuz. Sette üçü de tam boy olmak üzere, Moisturizing Concentrated Gel, Instant Emergency Sprey ve Propolis Cream bulunuyor. İki senedir ailece kullandığımız setteki üç üründen de memnun olduğumuzu şimdiden belirtmek istiyorum. 

LR Aloe Vera Special Care Box
LR Aloe Vera Special Care Box

LR Aloe Vera Moisturizing Concentrated Gel, %90 oranında aloe vera içeriyor. Cildi nemlendirip rahatlatmayı, cilt elastikiyetini arttırmayı hedefliyor, istenirse gün içerisinde bir kaç kez yenilenebiliyor. Çok hafif bir kokusu olan, şeffaf açık sarı renkli bu jel oldukça ince yapılı; cilt üzerinde çok kolay emiliyor. Uygulandığı anda cildi serinletip rahatlatıyor. Bu jeli, en çok yaz mevsiminde eşimde sıcaktan kaynaklı cilt lezyonlarında kullandık ve en büyük faydayı da bu şekilde gördük. Aşağıda anlatacağım Emergency spreyin üzerine bu jeli uyguladığımızda, eşimdeki sıcak havanın tetiklediği alerjik kızarıklıklar, cildindeki su toplamaları rahatladı, kaşıntısı azaldı ve iyileşme süreci de oldukça kısaldı. Aynı zamanda, bu jel sinek ısırıkları için de, kaşıntıyı azaltmak ve buna bağlı tahrişleri engellemek için de çok yardımcı oldu. Bunun yanı sıra, ben çok kuru cildimdeki nemlendirme etkisini tek başına yeterli bulmadım. Nemlendirme amaçlı çok fazla ürün kullanmak durumunda kalınca da, cildimde çok yapışkan bir his bıraktı. Dolayısı ile, ben bu jeli acil durumlarda cildi rahatlatma amacıyla kullanmayı daha çok sevdim. 

LR Aloe Vera Special Care Box

100ml, ışık geçirmez plastik yumuşak bir tüpte satılan LR Aloe Vera Moisturizing Concentrated Gel; aktif maddelerinde aloe vera suyu, su ve gliserin bulunduruyor. Toplam 14 içeriği olan bu jel, e vitamini, allantoin ve laktik asit de içeriyor. Etil alkol, silikon, mineral yağ, paraben ve bht içermiyor

LR Aloe Vera Special Care Box

LR Aloe Vera Instant Emergency Sprey, %83 oranında aloe vera jeli içeren, cildi rahatlatmayı, sakinleştirmeyi, yenilemeyi ve dış etkenlerden korumayı hedefleyen bir mist... Markanın, aloe veralı acil yardım spreyi olarak adlandırdığı bu misti yine 2 senedir yazın eşim için sıcaktan oluşan cilt reaksiyonlarını rahatlatmak için sıkça kullanıyoruz. Aloe vera jel ile birlikte, cildi rahatlatıp toparlanmasına yardımcı oluyor. Gerçekten özellikle kızarıklık, su toplaması gibi durumlarda iyileşme süresini kısaltıyor. Sinek ısırıklıklarında da, kaşıntıyı geçirmek için çok yardımcı oluyor. Ben bu spreyi uzun süredir cilt bakımımda tonik olarak da kullanıyorum. Özellikle duş sonrası gerilen ve hassaslaşan cildimi çok rahatlatıyor. Temizleme sonrası cildime hafif nem de verdiği için, cilt bakımına hazırlık aşamasında kullanmayı çok seviyorum. Oldukça bitkisel bir kokusu var ama kokusu kalıcı olmadığı için beni rahatsız etmiyor.

LR Aloe Vera Special Care Box

150ml, ışık geçirmez plastik spreyli bir şişede satılan LR Aloe Vera Instant Emergency Sprey, içeriğinin ilk maddesinde aloe vera suyu bulunduruyor. Gliserin, proylene glycol ve su diğer aktif maddelerini oluşturuyor. Allantoin, e vitamini, civanperçemi ekstresi, mavi okaliptüs ekstresi, karahindiba ve hodan ekstreleri gibi bitki özleri içeren  bu spreyin bence tek olumsuz yanı, koku verici maddelerin içeriğinin yukarılarında oluşu... Bununla birlikte; etil alkol, parfüm, mineral yağ, silikon, paraben, bht içermiyor

LR Aloe Vera Special Care Box

LR Aloe Vera Propolis Cream, %79 oranında aloe vera jeli içeren cildi rahatlatmayı, dış etkilere karşı korumayı, nemlendirmeyi ve cilt bariyerini güçlendirmeyi hedefleyen bir ürün... Beyaz renkli, bana göre biraz yoğun kokulu, ince yapılı bu krem, cilt tarafından çok kolay emiliyor ve sürülür sürülmez cilde serinlik veriyor. Kokusu uygulandıktan sonra, bir süre daha kaldığı için ben daha çok vücuduma kullanarak bitirdim. Nemlendirme etkisi gerçekten çok başarılı, benim pul pul olan alt bacaklarımı bile toparladığını söyleyebilirim. Etkisi hemen kaybolan bir krem olmadığı için, cildime verdiği yumuşak ve nemli dokuyu uzun süre hissedebiliyorum. Eşim de, çok kuru ve kaşıntılı cildine lokal olarak kullanıp, kaşıntısını ve kızarıklıklarını toparladığını söyledi.

LR Aloe Vera Special Care Box

100 ml, ışık geçirmez bir tüpte satılan LR Propolis Cream, aktif maddelerinde aloe vera suyu, gliserin ve balmumu bulunduruyor. Bunları, silikon, sebze suyu, squalene, parfüm, allantoin ve propolis ektresi takip ediyor. Etil alkol, mineral yağ, paraben ve bht içermiyor.
LR Aloe Vera Special Care Box
LR Aloe Vera Special Care Box

Seneye yaza tekrar satın alacağım bu kiti, isterseniz ayrı ayrı olarak da satın alabiliyorsunuz. LR Aloe Via Aloe Vera Special Care Box seti ve tüm LR ürünlerini markanın satışını yapan temsilcilerden temin edebilirsiniz. 

Sevgilerimle...

5 yorum:

  1. Blana'cım, memnun kalmanıza ve işinize yaramasına çok çok sevindim! Bu set kesinlikle adı üstünde "acil durum" seti; ama Propolis'li kremi vaktiyle geceleri nem maskesi olarak kullanmışlığım da var. Biz de bu yaz seti bitirdik; gelecek yaza kesin alırım yeniden :) Çok öperim canım benimmm!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım gerçekten çok memnun kaldık. Özellikle eşimin cildinde çok iyi sonuç verdiler. Çok teşekkür ederiz yeniden.
      Seneye biz de satın alacağız mutlaka.
      Ben de çok çok öpüyorum seni! <3

      Sil
  2. Sprey formunu bende almıştım kızımın çantasında taşıyorum gerçekten memnunum....

    YanıtlaSil
  3. Yazın oralarda çok büyük kurtarıcı olabilir gerçekten Ausem. Aklında olsun.
    Çok teşekkür ederim. <3

    YanıtlaSil