Essence Lash&Brow Gel Maskara

Nisan 02, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda Essence markasının kaş maskarasından bahsedeceğim. Bu maskaradan bu zamana kadar dört tane bitirdim. Essence Lash&Brow Gel Maskara, şeffaf yapıda bir ürün... Kaşlara renk veya dolgunluk vermiyor. Ben bu maskarayı, kaş farımla kaşlarımı doldurduktan sonra, sabitlemek için kullanıyorum. 
Dürüst olmam gerekirse, kaş maskaraları ile ilgili çok tecrübem yok. Essence hariç, bir de Wet'n Wild markasının şeffaf maskarasını kullandım. Kaş ürünleri sıkça bitmediği için, henüz renkli bir maskara deneme şansım olmadı.

Essence kaş maskarası

Essence kaş maskarası, kaşlarımı bence iyi sabitliyor. Klasik, bir özelliği olmayan fırçaya sahip... Muhteşem bir ürün değil ancak, günlük hayatta işimi görüyor. Önce kaşlarımı tarayıp dolduruyorum, ardından Essence kaş maskarası ile kaşlarımın üzerinden geçiyorum ve son olarak tekrar tarayarak bitiriyorum. Son adımda tekrar taramamın sebebi, hem uyguladığım farın daha da dağılıp, homojen hale gelmesini sağlamak hem de kaş maskarasının fazlalığını almak... Çünkü, bence Essence kaş maskarasının en kötü yanı, bir süre sonra kaşlarımda tortu bırakması... Ben de bu sorunu maskaranın ardından son kez kaşlarımı tarayarak çözüyorum. 

Essence kaş maskarası

Essence Lash&Brow Gel Maskara, tüm şeffaf maskaralar gibi, bir süre sonra renk değiştirip, çamurumsu bir hale dönüşüyor. Kaşlarımıza uyguladığımız toz farı, maskara fırçası yardımıyla maskaranın içine transfer ettiğimiz için oluşan bir sorun bu... Bu sebepten, şeffaf maskaraları genellikle sonuna kadar kullanamıyorum. Şeffaf jel iyice koyulaşınca, o kirli görüntü midemi bulandırıyor açıkçası. Dolayısıyla, o duruma gelince maskaramı yeniliyorum. 

Essence kaş maskarasını uzun zamandır, Essence standlarında göremiyorum. Zaten hep çok nadir standda görmüşümdür. Ben, bu ürünü 3'lü paket halinde Kozmela'dan satın alıyorum. En son, 3 tane Essence kaş maskarasını 9-10 TL civarında bir fiyata satın almıştım. Bu maskaranın fiyatı, gerçekten çok uygun... Maskara 9 ml ürün içeriyor. Essence ürünleri artık sadece Rossmannlarda satılıyor. İsterseniz siz de, benim gibi internet üzerinden satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. İlk defa duydum bu ürünü. Kaşlarıma bir ürün uygulamıyorum .Yine de aklımda olsun 😉 Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyaç yok demek ki, ne kadar güzel... :) Sevgiler...

      Sil
  2. Tortu bırakmasaydı iyiydi ya... şeffaf maskaralarda en sevmediğim şey. Flormar'ın şeffaf (normal) maskarası kaşları acayip iyi sabitliyor ama çok tortu bırakıyor. Anastasia Beverly Hills'inki muhteşem ama alınabilir fiyatta değil :)) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim denediğim tüm şeffaf maskaralar tortu bırakıyordu Başak'cım, bir tek Mac'den emin değilim (hatırlamıyorum). Anastasia da dediğin gibi alınır fiyatta değil. Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Bu şaffaf maskaraları şeffaf olmayan ambalajlarda satmaları lazım bence :) Bende tortu bırakmasını sevmiyorum senin gibi kullanıyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm çok haklısın, o kirli görüntü oluştukça cidden bir tuhaf oluyorum ben, kullanamıyorum. Keşke ambalajları şeffaf olmasa... Tortu bırakmasını ben de sevmiyorum, ama bir şekilde idare ediyoruz demek ki :) Sevgiler canımcım <3

      Sil
  4. Blanam, Essence'i denemedim ama wet 'n wild'ınkini aldım stokta bulunca :D Ben kaşlarımı şekillendirirken kesmeden evvel taramak için kullanıyorum, rahat oluyor. Ama kullanınca performansınasıl hiç bilmiyorum, bir deneyeyim denemediysen. O görüntü için de katılıyorum cidden hem renk hem de zamanla yapı değişince benim de midem kalkıyor. Gökçenin dediği gibi şeffaf olmayan ambalajda göz görmeyince gönül katlanır belki :D
    Öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
  5. Maalesef hemn tüm kaş maskaraları tortu bırakıyor sanırım. Bunu kullanmadım ama senin gibi beğeneni de çoktu. Sevgiler Blanacım :)

    YanıtlaSil