Golden Rose Nail Color Quick Dryer Sprey (Oje Kurutucu Sprey)

Haziran 02, 2017 19 Comments A+ a-

Merhaba...

İki günde bir oje değiştiren ve iş hayatından dolayı bunu hep geceleri yapan biri olarak, oje kurutmaya yardımcı ürünler en iyi arkadaşlarımdan olabilir. Bugün, uzun süredir kullandığım Golden Rose Nail Color Quick Dryer Sprey, oje kurutucu spreyden bahsedeceğim.

Golden Rose oje kurutucu sprey

Golden Rose'un çok çok sevdiğim Terracota Stardust allıklarını karıştırdığım bir gün, standda dikkatimi çeken bu oje kurutucu sprey, tatlı badem yağı ve üzüm çekirdeği yağı içeriyor. Ojenin kuruma süresini kısaltırken aynı zamanda tırnak etlerini yumuşatarak nemlendirmeyi vaadediyor. 
Ojemi sürdükten sonra yaklaşık bir dakika bekleyip, oje kurutucuyu 8-10 cm uzaktan tırnaklarıma sıkıyorum. Sonrasında ellerimde kalan yağı, hafif masaj yaparak tırnak etlerime yediriyorum. 
Öncelikle söylemeliyim ki, oje kurutma hızı bence gayet başarılı... Çok kısa sürede ojenin tamamen kurumasını sağlamıyor ancak, basit işleri yapmama imkan veriyor. Yani, bu ürünü uygulayıp 5 dakika sonra ev temizleyemem ya da kapak açmak gibi tırnaklarımı kullanmam gereken sert işler yapamam ancak; dışarı çıkabilirim, üstümü değiştirebilirim, bir şeyler yiyip içebilirim. Ojenin en küçük temasta bozulmasını çok kısa süre içinde önlüyor.

Golden Rose oje kurutucu sprey

Golden Rose oje kurutucu spreyin en sevdiğim tarafı, kesinlikle tırnak etlerimi nemlendirmesi... Ürün, ciddi derecede yağlı yapıda... Siz, eğer yağ kullanmayı sevmiyorsanız, bu ürünü es geçebilirsiniz. Ancak; benim kuruluktan bembeyaz olan, çok sağlıksız gözüken tırnak etlerimi çok güzel nemlendirip sanki yeni manikür yaptırmışım gibi düzgün gösteriyor. Tırnak etlerimdeki kuru görüntü yüzünden oje fotoğrafı çekemeyen ben, bu ürünü uygulayınca bunu yapabiliyorum. 
Ben kalan yağı, tüm ellerime de yayıp iyice yediriyorum. Gerçekten yağlı bir sonuç bırakıyor ancak, benim cildim kısa sürede ürünü emdiği için yağlı his kayboluyor. Her oje sonrası, hızlı bir el bakımı gibi oldu benim için
Ben bu kurutucuyu, sadece ellerimdeki ojeler için kullanıyorum. İki dakika yerimde sabit duramadığımdan ayaklarım için o kadar pratik olmadı. 

Golden Rose oje kurutucu sprey

Golden Rose Nail Color Quick Dryer Sprey, 55 ml pompalı bir şişede satılıyor. Şişe şeffaf olmadığı için kalan ürün miktarını göremiyorsunuz ancak, ben bu ürünü en az 6 ay sürekli kullanarak anca bitirebildim. 400 ml'lik başka sprey formundaki oje kurutucuları 1,5-2 ayda bitirdiğimi düşünürsem; 55 ml'lik gramajına kıyasla Golden Rose oje kurutucunun bana oldukça bereketli ve hesaplı geldiğini söyleyebilirim
Silikon ve parfüm içeren bu ürün, hafif ve çiçeksi bir kokuya sahip... Kapağı oldukça sıkı kapanıyor ve bu zamana kadar akma, dökülme gibi bir sorun yaşamadım. Ayrıca, paraben ve bht içermiyor.
Golden Rose Nail Color Quick Dryer Sprey'i kiosklardan, Golden Rose mağaza ve satış noktalarından ya da online satış sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

19 yorum:

  1. Aslında benim de işime yarayabilir Blana'cım, özellikle tırnak etlerini nemlendirmesi özelliğini çok beğendim. Güle güle kullan canım!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım en sevdiğim yönü nemlendirme özelliği oldu, ellerim için sürekli almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim, çok öpüyorum <3

      Sil
  2. bunu hiç kullanmadım normalde de kurutucu kullanmıyorum zaten benim ojem hep çok kısa sürede kurur neden bilmiyorum :-)) sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adeta ojelerin kraliçesisin İrem, ojeler seni seviyor :D Tabi hemen kururlar :) Öpüyorum çok <3 <3

      Sil
  3. İşlevselliklerine çok inanmasam da bende de hep olur ama Golden Rose denk gelmemişti daha önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben denediklerimden gayet memnunum. Mucize yaratmıyorlar ama bence gayet işe yarıyorlar. Sevgiler...

      Sil
  4. GR kuşkusuz oje konusunda en sevdiğim marka.. Ancak son dönem çılgın fiyat politikalarını sevmiyorum. Yabancı markalarda da öyle bahanesini kabul etmek istemiyorum. Çünkü klasik serileri de artık hiç uygun fiyatlı değil. Bazı konularda takıntılıyım işte :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm bende hiç GR oje yok desem :D Herkes çok seviyor ama nedense benim hiç elim gitmedi ojelerine. Fiyat politikaları konusunda çok haklısın, bence sadece ojeleri değil renkli kozmetikleri de uygun fiyatlı değil ve cazip indirimler de yapmıyorlar. Markanın son zamanlardaki atılımını beğeniyorum ama yerli ürünlerimiz daha ulaşılabilir olmalı kesinlikle. Öpüyorum <3

      Sil
  5. Tam da böyle bir arayıştayken bu önerin süper oldu cnm, en kısa zamanda alınacak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın Tuğba'cım, teşekkürler ziyaretin için :) Sevgiler...

      Sil
  6. Oje kurutmak uzun süren sıkıcı hir iştir. Bu sprey bir harika. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle bu ürüne şans vereceğim, oje kurutucusunun en iyisini buldum diyorum ama belki bu daha iyidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhteşem değil ama ben özellikle nemlendirme etkisini çok çok beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz. Sevgiler...

      Sil
  8. Kuru tırnak etlerimden bıktım yahu resmen beklediğimden fazlasını aldım yazıda Blana'cım :) 0.. Flormar'ın kurutucusundan başka bir ürün hiç denememiştim bakayım ilk stand gördüğümdü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa'cım bu ürün bana iyi geldi, aklımda olsun mutlaka... Baya rahatlattı beni, ben de o sertlikten bıktım valla :-/ Öpüyorum <3

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Ben bayaca seviyorum Yeliz'cim :) Çok sevgiler...

      Sil
  10. Herhangi bir işlemin süresini kısatan herhangi bir şey beni hep cezbeder malum :D Merakla geldim Blanam.
    Yağlı olması konusunda ben uzak durayım sayede ama senin adına nokta atışı olmuş :)
    Ayaklarda kullanamamışsın gerçi. Bu hareketliliği mutfakta da bekliyoruz :D
    Öptüm çok ❤

    YanıtlaSil