HC Care Micellar Cleansing Water

Haziran 14, 2017 11 Comments A+ a-

Merhaba...

Neredeyse her gün makyaj yapan biri olarak, makyaj temizliği ve bunun için kullandığım ürünlerin performansı benim için çok önemli... HC Care Micellar Cleansing Water, yüz ve makyaj temizleme suyu, bir süredir makyaj temizleme rutinime dahil ettiğim bir ürün...

HC Care misel su

HC Care misel su, yüzdeki kiri ve makyajı cildi yumuşak ve nemli bırakarak etkili ve nazik şekilde temizlemeyi hedefliyor. Yağlanmayı, gerginliği ve kuruluğu gidermeye yardımcı olmayı vaadediyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan bu makyaj temizleme suyu; yüz, göz ve dudaklarda kullanmak için uygun bir formüle sahip...

HC Care misel su

Ben misel suları, makyajımın kabasını temizlemek ve makyaj yaparken olası hataları düzeltmek için kullanıyorum. Bu ürünlerden makyajımı tamamen temizlemelerini beklemiyorum ve mutlaka yüzümü bir temizleme jeli ile yıkıyorum. Son zamanlarda, eğer o gün saçımı yıkamayacaksam, yüzümle saçımın birleştiği yerlerdeki makyaj artıklarını iyice temizlemek için de misel sulardan yardım alıyorum ve sonuçtan çokça memnunum.

HC Care misel su

HC Care Micellar Cleansing Water, yüz ve makyaj temizleme suyunu, kare bir pamuğa dökerek yüz makyajımı temizliyorum. Göz makyajımı temizlemek içinse, disk şeklindeki pamuklara döküp, pamukları gözlerimin üzerinde 15 sn kadar beklettikten sonra, tek hamlede aşağıya doğru çekiyorum. Misel sular genellikle göz makyajımı temizlemede benim için yeterli olmazlar ancak, HC Care misel su bence bu konuda şaşırtıcı derecede başarılı. Benim üç kat maskaramı neredeyse tamamen temizleyebiliyor (tek seferde), yüzümü ardından yağlarla temizlerken gerçekten çok çok az kalıntı kalmış oluyor. Çoğu çift bazlı göz makyaj temizleyicisinden çok daha başarılı bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Hem yüz hem göz makyajını temizlemek için, tek başına yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Günlük kiri de gayet güzel temizliyor.

HC Care misel su

HC Care Micellar Cleansing Water; dikkatsizlik edip gözümün içine kaçırırsam, gözlerimi baya yakıyor. Ancak, bu durum göz makyajımı temizlerken değil, ürünü gözümün içine kaçırdığımda olan bir durum... Bu durumda bile, gözlerimde kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyet yapmıyor.

HC Care misel su

Cadı fındığı, B5 vitamini, meyan kökü ve hyaluronik asit içeren HC Care Micellar Cleansing Water; 300 ml, açık yeşil şeffaf bir şişede satılıyor. Şişenin kilitli kapağı kontrollü ürün almayı da kolaylaştırıyor. Bir çeşit PEG ve parfüm içeren bu misel suyun çok hafif, ferah bir kokusu var. Özellikle koklamazsam kokusunu almıyorum. Paraben içermeyen HC Care misel suyun açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

HC Care misel su

HC Care bir Türk markası, hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve ürünlerinde hayvansal içerikli katkı maddeleri kullanmıyorlar. HC Care Micellar Cleansing Water, yüz ve makyaj temizleme suyunu ve tüm HC Care ürünlerini seçili eczanelerden ve markanın online satış sitesinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. Ürünün performansından bende memnun kalmıştım. Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok çok beğendim. Teşekkürler İlke :)

      Sil
  2. Geyet etkili bir ürün. Güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bende bu üründen çok memnun kaldım . Severek kullanıyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirde olmamıza çok sevindim. :) Çok öpüyorum <3

      Sil
  4. O kirpiklerimin 3 kat maskarasını temizleyene hala rastlamış değilim. Elimdeki bitsin - inşallah biticek artık- kesinlikle yolum katılacak kendisi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa'cım üç kat maskarayı tamamen çıkaran misel su var mı, emin değilim ama bunun performansı cidden iyi. :) Sevgiler, öpüyorum <3

      Sil
  5. Gözleri de yakmıyorsa kesinlikle bir şans verilmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözünün içine direk kaçırmazsam benim gözlerimi yakmıyor Gül'cüm :) Çok öptüm :)

      Sil
  6. HC Care markasını sın zamanlarda iyice merak ediyorum Blana'mm ve artık deneyimlemek istiyorum. :) Performansı gayet iyiymiş, listeme ekledim bitanemm <3 :)

    YanıtlaSil