Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Haziran 05, 2017 20 Comments A+ a-

Merhaba... 

Neutrogena'nın çift fazlı göz makyaj temizleyicisini senelerdir kullanırım. En sevdiğim göz makyaj temizleyicilerinin içinde yer alır. Yanlış hatırlamıyorsam 162 ml gibi garip bir miktarda satılan ürün, bir süre önce ambalajı değiştirilerek, klasik göz makyaj temizleyicileri gibi 125 ml'lik şişelerde satılmaya başladı. Eski versiyonunu sürekli yazmayı ertelediğimden, şu an piyasada satılan versiyonunu anlatacağım.
Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi, karşıdan baktığınızda homojen tek renk bir sıvı gibi görünüyor. Ancak, tüm çift fazlı ürünler gibi, üst kısmında ayrışmış olan yağ bazlı tabaka ile alt tabakasının iyice çalkalanarak karıştırılması gerekiyorHassas ciltler ve lens kullananlar için uygun olduğunu iddia eden ürün; göz çevresine zarar vermeden, suya dayanıklı makyajı dahi nazik bir şekilde temizleyeceğini söylüyor.

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Ambalajı değişen her üründe, firmanın ürünün yapısını da değiştirmiş olabileceğinden endişeleniyorum. Açıkçası, bu yüzden eski versiyonu çok aramış bulamamıştım. 
Her çift fazlı temizleyicide olduğu gibi ürünü iyice çalkalayıp, iki fazın birbirine karışmasını sağladıktan sonra, birer pamuğa döküp göz makyajımın kabasını temizliyorum. Ben makyajımı uzun süredir yağlarla temizlediğimden, bu tarz ürünleri ön temizlik için kullanıyorum. 

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi, tek hamlede göz makyajımın kabasını temizliyor. Eski versiyonuyla bu konuda, yaklaşık olarak aynı performansı gösterdiğini söylemeliyim. Ancak, Neutrogena sadece ambalaj değişikliği yapmamış; korktuğum gibi bence ürünün yapısını da değiştirmiş.Bu yeni versiyon, ilkinden daha akışkan yapıda... İki fazı karıştırdıktan sonra, fazların ayrışması ve ürünün tekrar ilk haline dönmesi gerçekten çok uzun zaman alıyor. Benim elimdeki ürün, ertesi günün akşamına hala düzgünce ayrışmış olmuyor. Orta kısmında bir tabaka kalıyor ve bu durum görüntü olarak biraz tedirgin edici. 

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Her gözüm için bir pamuk kullandığım ürün, makyajımın kabasını başarılı şekilde çıkarıyor, ikinci katı geçersem standart bir maskarayı da tamamen temizleyebilecek performansta. Suya dayanıklı makyajda muadillerinden bence biraz daha iyi performans gösteriyor ancak uğraştırıyor. Açıkçası, ben suya dayanıklı maskaraları çıkartmak için bu tür ürünler yerine doğrudan yağlardan yardım alınması gerektiğini ve bu şekilde kirpiklere zarar verilmeden temizleme yapılabileceğini düşünüyorum.
Neutrogena Deep Clean çift fazlı göz makyaj temizleyici, ilk versiyonundan farklı olarak, gözlerimi yaktı. Eski halinde bu sorunu hiç yaşamamıştım ancak, yenilenmiş olan bu halinde ürünü gözlerime kaçırdığım an yakıyor. 

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisinin yeni şişesi ilkine göre çok daha kullanışlı ve ürünü kontrollü almama olanak sağlıyor. 
Ürün paraben içermiyor. Gliserin içeren ürün, uygulama sonrası göz çevremi kesinlikle germiyor. Ben mutlaka bir temizleme jeliyle yüzümü yıkadığım için, temizleyici kalıntılarını da temizliyorum. Gözlerimi yakması nedeniyle, eski versiyonunu çok sevdiğim bu makyaj temizleyiciyi ben tekrar satın almayacağım. Ancak belirtmeliyim ki; benim göz çevrem çok hassas, ürünün bende hassasiyet yaratması herkeste olacağını göstermez. Parabensiz olması ve iyi performansıyla denenebilir bir temizleyici olabilir.

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Ürünü çeşitli kozmetik ve bakım marketlerde bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

20 yorum:

  1. hiç denemedim bunu ama anlattıklarından sonra almayı pek düşünmüyorum benim favorim Loreal, yves rocher ve bulabilirsemde bebak .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim ben Bebak'ı hiç denemedim, bir ara çok merak ediyordum. Artık yağlarla devam etmeyi planladığımdan bu tarz temizleyici almayacağım. Yves Rocher benim de ilk üç favori temizleyicime girer kesinlikle... Çok sevgiler <3

      Sil
  2. arkadaşım lens kullanıyor dün bu ürünü almış tavsiye üzerine bir de gözenekleri sıkılaştırıyormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz makyaj temizleyicinin gözenek sıkılaştırdığını ilk kez duyuyorum. Güle güle kullansın, sevgiler...

      Sil
  3. Ben makyajı doğrudan yağlar ile çıkarıyorum; hiç kabası olayına girmiyorum :))) Neutrogena'nın eski versiyonunu kullanıp beğenmiştim; yenisinde formül değişikliği hiç şık olmamış :/ teşekkürler yorumun için Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de artık yağlarla devam ediyorum Başak'cım, bu yazıyı yazalı bir sene olmuştur valla taslaklarda unutmuşum :D Elimdekileri bitirince zaten yağ hariç makyaj çıkarıcı almayacağım :) Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  4. deneyim ve paylaşım için teşekkürler, bu ürünü kullanmamıştım genelde bu markanın hep el kremlerine elim gidiyor....

    YanıtlaSil
  5. Blana'mm eski ve yeni formülasyonu karşılaştırarak ele alman merakımı giderdi. Ben de yeni olanını kullanmıştım ve göz çevremi yakmıştı. Emeğine sağlık güzel gözlümmm benimmm <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im ilk versiyonu muhteşemdi, favori temizleyicimdi. Yapısını değiştirmişler, kötü olmuş yani :-/ Bu yeni hali göz yakıyor feci halde. Çok teşekkür ederim canım benim, öpüyorum <3

      Sil
  6. Ben de eski halini kullanıp beğenmiştim. Şişesindeki değişiklik çok iyi olmuş. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişedeki değişiklik iyi olmuş ama keşke formülle oynamasalardı. Sevgiler...

      Sil
  7. Makyaj temizleme sularını kullanmayan bi kaldim galiba 😄 ıslak mendil sonrası temizleme köpügü favori ikilim. Bu tarz sıvılar cildimde hassasiyet olusturuyor her nedense...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak mendillerin içerikleri pek iyi olmuyor genellikle, ben her gün kullanmak için sert buluyorum çoğunu ama tamamen kişisel tercih meselesi... Temizleme köpüğüyle yıkadıktan sonra bence en iyi yol kendi alıştığımız zaten... Sevgiler...

      Sil
  8. benim bu tarz ürünlerde mutlaka gözüme kaçırıyorum :)) ve sonra da yakıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünler göze kaçsa da yakmıyor. Yine de gözlere kaçırmamaya çalışmak en iyisi... Sevgiler...

      Sil
  9. Ben de kullanmıştım bu ürünü gözaltımda beze yaptı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun Yeliz'cim, bu yeni formül hiç birimize yaramamış anlaşılan :-/ Sevgiler...

      Sil
  10. Blana'm aylar önce bu yeni şişeli halinden almıştım sırf çok göz yakıyor yorumlarından denemedim öylece bekliyor :)) Sevmiyorum göz yakan ürünleri, çok rahatsız ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm malesef yakıyor yeni versiyonu :( Umarım sende olmaz. Öpüyorum <3

      Sil