Kiko 3D Instant Volume Lipgloss

Kasım 29, 2017 11 Comments A+ a-

Merhaba... 

Lipglossları seven az kişiden biri olarak Kiko 3D Instant Volume Lipgloss'u gördüğümde satın almadan duramadım.

Kiko dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısı

Dolgunlaştırıcı ve rahatlatıcı lipgloss vaadiyle satılan Kiko 3D Instant Volume lipglossun bendeki rengi 217 numara... Dudak rengine çok yakın bir şeftali, diyebileceğim bu renk; yarı saydam yapıda ve oldukça ıslak bitişli... Tek kat uygulamak, rengini göstermek için yetiyor. 

Kiko lipgloss
Kiko dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısı

Kiko dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısı, uygulandıktan çok kısa bir süre sonra dudaklarımda hissedilir bir yanma oluşturuyor. Naneli, mentollü bir yapısı var ve bu sayede vaadettiği gibi dudaklarımda bayaca serinlik hissi oluşturuyor. Dudaklarımı biraz daha dolgun gösterdiğini de söylemeliyim.


Kiko dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısının, dudaklarımda oluşturduğu yanma hissi; sanırım naneli-mentollü her şeye alerjim olduğu için, bende asla kaybolmuyor ve gittikçe de artıyor. Dolayısıyla, bu şahane rengi yarım saatten fazla dudaklarımda tutamıyorum. Fakat, bu durumun benim alerjimle bağlantılı olduğunu tahmin ediyorum

Kiko dudak dolgunlaştırıcı

Kiko 3D Instant Volume lipglossun kıvamlı ve yapışkan bir yapısı var. Dudakta kendini hissettiriyor. İnce yapılı, hafif glossları sevenleri, bu bakımdan memnun etmeyebilir. Klasik, ince, uzun, sünger bir aplikatörü var ve gerçekten çok kolay uygulanıyor. Aplikatöre yeterli miktarda ürün geliyor ve tek seferde lipglossu uygulayabiliyorsunuz. 

Kiko dudak parlatıcısı

6,5 ml, şeffaf bir ambalajda satılan Kiko 3D Instant Volume lipgloss, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Paraben içermeyen ve dudakları kurutmayacağını iddia eden bir ürün olduğunu da söylemeliyim. 

Kiko dudak dolgunlaştırıcı

Kiko 3D Instant Volume lipglossu ve tüm Kiko ürünlerini, Kiko mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

11 yorum:

  1. İhihi Blana ve glossları :) Bir ara senden gaza gelip bir kaç gloss almış olsam da yazın bile çok kullanamadım valla :) Ve fakat sende görünce yine hoşuma gidiyor. Bu yanma hissinin artıyor olması fenaymış, ben de seninle ilgili bir durum olduğunu düşündüm ama yine de almak istersem bir denerim öncesinde. Eline sağlık şekerim, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım bu glossun rengi şahane ama ben hiç kullanamadığımdan hediye ettim. Bendeki etkisinin, benimle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bir deneyip almak da mantıklı bir tercih olur. Glosslar özellikle rujlarla ve dudak kalemleriyle kombinlenince şahane oluyor, alıştıracağım sizi, azimliyim :D
      Teşekkür ederim canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. renk güzel ama lip gloss veya ruj ya da kalem her ne olursa dolgunlaştırıcı etkisi varsa denemiyorum bile,dudaklarımın çok dolgunluğa ihtiyacı yok diye düşünüyorum:))))
    alerjik bünyeli kişiler sanırım bu ürünleri alırken daha dikkatli olmalılar tavsiyen için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dudaklarım aşırı çizgi gibi olduğundan, belki şişer diye düşünmüştüm, çok ihtiyacım var ama olmadı. Bu tip ürünleri hep ihtiyaçtan alıyorum😂
      Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler💐

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Ben de çok beğeniyorum, sırf rengi için aldım desem doğru olur😊 Sevgiler...

      Sil
  4. Kiko ürünlerini seviyorum renk tonu güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Blana hissediyorum glossların dönüşü muhteşem olacak -ki döndü sayılır- ve herkes glossları tekrar sevecek. Ben hariç. 😂😂
    Renk olarak çok beğendim gerçekten de yakışmış; mentolle işi bozmasalarmış keşke.
    Bu arada bir gün seni mutlu etmek için makyajımda ruj olarak gloss kullanıp geleceğim buluşmamıza 😄
    Öperim kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
  6. Şu lipgloss ları bir o yapışkan yapılarından dolayı sevemedim ben..

    YanıtlaSil
  7. Glossları ben de çok seviyorum Blana'mm :)) Rengi çok güzelmiş, dolgunlaştırıcı etkisi azıcık korkuttu zira benim de alerjim var. Yazılarını okudukça kardeş ciltliyiz diye düşünmeden edemiyorum Blana'mm hehe :D Emeğine sağlık bitanemm :))

    YanıtlaSil