Nyx Cosmic Metals Far Paleti

Kasım 17, 2017 10 Comments A+ a-

Merhaba...

Bir önceki yazımda bahsettiğim Nyx Lid Lingerie (yazısını buradan okuyabilirsiniz) far paletinden sonra, bugün de o paletle olan uyumunu çok sevdiğim ve mat paletle adeta birbirlerini tamamladıklarını düşündüğüm Nyx Cosmic Metals far paletinden bahsetmek istiyorum. 

Nyx Cosmic Metals

Nyx Cosmic Metals far paleti, altı adet metalik fardan oluşuyor. Paletin renkleri bence hem gündüz hem gece makyajlarına çok yakışıyor. Farların yapıları yumuşacık ve ortadan yükseğe doğru pigmentliler... Yumuşak yapılarından dolayı bir miktar tozutuyorlar fakat, uygularken ve uyguladıktan sonra göz altlarıma dökülme yapmıyorlar. Bu, metalik farlarda benim için önemli bir özellik... Çok kolay uygulanıp dağıtılabiliyorlar.

Nyx Cosmic Metals

Nyx Cosmic Metals far paletinin en sevdiğim özelliği, farları swatchlarken gördüğüm metalik etkiyi, aynı şekilde göz kapaklarımda da görebilmem... Günlük olarak tek kat uygulama yapmak, benim için yeterli oluyor ve özellikle bazı renkler günlük makyajlarda çok zarif duruyor. Ben bazsız makyaj yapmıyorum ancak, bazla tüm bir mesai gününü çıkarıyorlar, göz kapağımda çizgilenmiyorlar ve renkleri solmuyor.

Nyx Cosmic Metals

Cosmic Metals far paletinin üstten ilk rengi, aynı zamanda paletin en sevdiğim ve en sık kullandığım rengi... Şahane bir rose-gold olan bu far, günlük makyajlarımda çok zarif ve alımlı duruyor. 
Paletin üstten ikinci rengi; panda oldukça çiğ bir renk gibi dursa da, aslında çok güzel ve net bir bakır... Paletin en sık kullandığım ikinci rengi de, kesinlikle bu far...
Nyx Cosmic Metals far paletinin üstten üçüncü rengi ise, çok şık bir leylak... Bu tonları makyajımda pek sık tercih etmezken, bu farla birlikte kullanım sıklığım bayaca değişti. Bu rengin oldukça pastel bir tonu olduğundan göz kapağında çok güzel duruyor. 

Nyx Cosmic Metals

Paletin alttan ilk rengi olan somon renkli metalik far, benim gibi aydınlık makyaj sevenler için sıkça kullanılacak bir tona sahip... Ancak, ben bu rengin tek başına biraz çiğ durduğunu düşünüyorum. Paletteki dört rengi, iki far kullanılarak yapılabilecek makyajlar için kullanışlı bulurken (göz kapağının katlanma bölgesi için bir far ve göz kapağına uygulanacak bir farla yapılan makyajlar); iki rengin ise yanlarına mutlaka bir üçüncü ve nispeten koyu renk bir fara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Bu somon rengi metalik far da, benim için, yanına mutlaka gözün dış köşelerine derinlik katacak koyu bir renk istiyor.

Nyx Cosmic Metals
Nyx Cosmic Metals far paleti-bazsız
Nyx Cosmic Metals
Nyx Cosmic Metals far paleti-bazlı

Nyx Cosmic Metals far paletinin alttan ikinci rengi, şahane bir mürdüm rengi... Günlük olarak kullanmak için bu farın rengini iddialı bulabilirsiniz ancak, ben bu kış boyu sıkça kullanacağıma eminim. Bu farın yansımasını gerçekten çok beğeniyorum.

Nyx Cosmic Metals

Cosmic Metals far paletinin son rengi ise, sarı tonlu bir altın rengi... Bu farı da göz kapağında tek başına kullanmayı pek sevmiyorum. Mutlaka mat yapılı, orta-koyu tonlarda bir farla kombinliyorum. Özellikle göz kapağının ortasına aydınlık vermek için kullanmak çok güzel bir sonuç verebiliyor.


Nyx Cosmic Metals far paleti, Lid Lingerie paletle aynı ambalaja sahip... Küçük, dikdörtgen ve şeffaf kapaklı bir tasarıma sahip olan bu far paletinin kapağı oldukça sıkı kapanıyor. Paletteki her bir far 1,37 gr ürün içeriyor. Bu farlar paraben içermiyorlar.

Nyx Cosmic Metals

İyi ki almışım, dediğim ve çok severek kullandığım Nyx Cosmic Metals far paletine, metalik farlardan hoşlanıyorsanız bir göz atmanızı rahatlıkla önerebilirim. Bu palete ve tüm Nyx ürünlerine; Nyx mağazalarından, Nyx satış noktalarından ve Nyx online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

10 yorum:

  1. renklere bayıldım güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten adının hakkını veren, şahane bir palet!! Her rengi bence de ayrı güzel. Güle güle kullan Blana'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara başka paletler denemek istesem de, bunu hep özlüyorum Başak; öyle çok sevdim! Bence de adının hakkını veriyor! Güle güle kullanalım canım, öpüyorum kocaman❤️

      Sil
  3. Bu aralar metalik ürünlere takmış durumdayım, bu da çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Nyx Lid Lingerie paletine de bayılmıştım, bu palet de çok güzel ve kullanışlıymış, özellikle mürdüm tonlu olan. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki palet bence birbirini şahane tamamlıyor ve ikisini de çok beğeniyorum😊 Çok teşekkür ederim, sevgiler💐

      Sil
  5. Bence lid lingerie palet ile bu paleti tek palet yapacakken son anda ikiye ayırmışlar; zira uyumları şahane. Ben de alırsam mutlaka ikisini beraber alacağım. Tam benim sevdiğim tonları bir araya getirmişler.
    Sen de güle güle kullan Blanam.
    Öperim çok!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum iki palet bence de, tam birbirleri için piyasaya çıkmış! Öyle uyumlular... Ve çok ısrarlıyım ki, almalısın. Şahane makyajlar çıkıyor bu paletlerden ve tam da senin tonların gerçekten😍
      Kocaman öpüyorum❤️❤️

      Sil