Caudalie Gentle Cleansing Milk (Makyaj Temizleme Sütü)

Ocak 29, 2018 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Temizleme sütlerine cilt bakım rutinimde yer vermeyi seviyorum. Bence kuru ciltler için konforlu ürünler... Caudalie Gentle Cleansing Milk, hassas ciltler için bir temizleme sütü ve bir süredir sürekli elimin altında bulunduruyorum.

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Temizleme sütlerinden bahsettiğim tüm yazılarımda belirttiğim gibi, bu ürünleri özellikle sabahları cildimdeki geceden kalma nemlendirici kalıntılarını temizlemek için kullanıyorum. Özellikle kışın, çok soğuk sabahlarda cildimi suyla temizlemek istemediğimde, cildimi temizleme sütleriyle temizletip günlük makyajımı yapıyorum. Dolayısıyla, kullandığım yüz temizleme sütlerinin içeriği benim için git gide daha da önemli hale geliyor. Yüzüme uygulayıp bırakmak istediğim ürünün mümkün olduğunca temiz içerikli ve dermokozmetik klasmanında olmasını istediğim için  Caudalie Gentle Cleansing Milk'i satın aldım.

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Caudalie makyaj temizleme sütü, kadifemsi yapısı ile cildi yumuşakça temizlemeyi ve makyajı arındırmayı hedefliyor. Ciltte temiz, yumuşak bir his bırakmayı vaadediyor. Hassas ciltlerde ve göz çevresinde kullanıma uygun... İstenirse pamukla uygulanıp ciltte bırakılabildiği gibi, istenirse parmaklarla cilde masaj yapılıp, cilt temizlendikten sonra durulanabiliyor. Ben genellikle pamuk ile cildime uygulayıp bırakmayı tercih ediyorum. Makyaj temizliğinde kullanacaksam parmaklarımla uygulayıp duruladıktan sonra, ardından bir temizleme jeli ile ikinci temizleme adımını uyguluyorum. 

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Caudalie makyaj temizleme sütünü, sabahları kare bir pamuğa alıp yüzümü sildiğimde cildimi rahatlatıyor; yumuşak bir bitiş sağlayarak geceden kalan nemlendirici kalıntılarını temizliyor. Acelem varsa, hiç beklemeden cilt bakım rutinime geçebiliyorum. 
Caudalie Gentle Cleansing Milk'i makyaj temizlemek için kullanmak istediğimde de, hem yüz hem göz makyajımın kabasını çok başarılı bir şekilde temizliyor. Gözlerimi yakmıyor ve rahatsız etmiyor. Tek kat maskara ve hafif ten makyajını çok başarılı bir şekilde tek başına temizleyebiliyor ve ardından sadece yüz temizleme jeli ile yüzünüzü yıkayarak cilt temizliğini bitirebiliyorsunuz. 

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Caudalie Gentle Cleansing Milk 400 ml ve 200 ml olarak iki boyda satılıyor. Ben pompalı olmasını çok pratik ve kullanışlı bulduğumdan 400 ml olan büyük boyunu tercih ediyorum. Plastik, yeşil renkli yarı şeffaf şişesi sayesinde kalan ürün miktarını gözlemleme şansı veriyor. Bu ürün, beyaz renkli bir losyon kıvamında ve çok hafif bitkisel bir kokusu var. 
Caudalie makyaj temizleme sütü; tatlı badem yağı, mısır çiçeği, gliserin, mavi kantaron, üzüm çekirdeği yağı, shea yağı ve soya yağı gibi nemlendirici içeriklere sahip ve bu içerikler organik kökenliler. Paraben, mineral yağ,alkol ve hayvansal kaynaklı maddeler içermiyor; içeriğinde parfüm var ama kokusu çok çok hafif. 

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Açıldıktan sonra 9 ay kullanım ömrü olan Caudalie makyaj temizleme sütü, yağlı/karma ciltlerin kullanımı için çok konforlu olmayabilir ancak kuru ciltlerin seveceğini düşündüğüm bir ürün... İçeriği sayesinde de gönül rahatlığıyla kullanıyorum. 

Caudalie Makyaj Temizleme Sütü

Caudalie Gentle Cleansing Milk ve tüm Caudalie ürünlerini ezanelerden ve dermokozmetik satan online sitelerden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Ay Blana'cım ya, aslında ayaz Ankara sabahları için çok iyi bir yöntemmiş söylediğin; ama ben yüzümü yıkamadan adeta ayılamıyorum!! Başım falan ağrıyor yani o derece :) Ama maske yaptığım gecelerin sabahında su üstüne bu yöntem iyi olabilir cidden :) Caudalie beni hiç yanıltmayan bir marka; bu temizleme sütü de aklımda olsun o zaman. Öperim!

    YanıtlaSil
  2. temizleme sütlerini severim bunu da deneyeceğim sevgiler canım :-)))

    YanıtlaSil