Limonian Skin Guardian Aqua 3 Step Total Facial Mask ve SkinLovers Acendrado Pure Mask

Ocak 15, 2018 1 Comments A+ a-

Merhaba...

Limonian'dan satın aldığım iki maskeden burada bahsetmiştim. Bugün, elimdeki Skin Guardian Aqua 3 Step Total Facial Mask ve SkinLovers Acendrado Pure Essence Mask'ı anlatarak elimdeki Limonian maskelerin tamamını yazmayı bitirmiş oluyorum. 

Kağıt maske

Skin Guardian Aqua 3 Step Total Facial Mask, üç aşamalı bir kağıt maske ve temizleyici, ampul, kağıt maskeden oluşurken; SkinLovers Acendrado Pure Essence Mask ise serum ve kağıt maske olarak iki aşamadan oluşuyor. 

Kağıt Maske

Skin Guardian Aqua 3 Step Total Facial Mask, cildi beyazlatmayı ve yoğun nemlendirmeyi vaadediyor. Kuru ve hassas ciltler için uygun olan bu maske söylediğim gibi üç aşamadan oluşuyor. Her bir aşamada kullanılacak ürün ayrı bölmelerde olduğu ve bölmeleri rahatça birbirinden ayırabildiğimiz için maskeyi kullanmak oldukça kolay...

Kağıt maske

Maskenin ilk aşaması olan yüz temizleme jeli; beyaz renkli, çok hafif çiçek kokulu bir ürün... Çok fazla köpürmüyor ve cildi güzel temizleyip uygulama sırasından yumuşacık bir etki bırakıyor. Buna karşılık, duruladığımda benim cildimde bir miktar gerginlik oluşturdu. 
Temizleme jeliyle yüzümüzü yıkadıktan sonra, maskenin ikinci aşaması olan ampul uygulamaya geçiyoruz. Bu ampul de, beyaz renkli fakat kokusuz, süt gibi akışkan yapılı bir ürün ve tamamı benim tüm yüzüme yeterli geldi. Ampulu önce avucuma döküp, ellerimin arasında ısıtarak yüzüme uyguladım. Bu işlemden sonra, kağıt maskeyi paketten çıkarıp yüzüme yerleştirdim. Kağıt maske oldukça ıslak ve gözenekli yapıda, oldukça da kalın... Maskeyi dikkatli açmak gerekiyor. Kore kağıt maskelerinin en sevdiğim tarafları, yüzüme tam oturmaları, bu maske de tam oturdu. Dolayısıyla büyük bir yüzünüz varsa, zorlanabilirsiniz. Maskeyi yüzüme yerleştirdikten sonra, önerildiği gibi 20 dk bekledim.
20 dakikanın sonunda, maskeyi yüzümden çıkarıp, kalan ürünü masajla cildime hafifçe vurarak yedirdim. Bu uygulamadan sonra, yüzümü oldukça nemli ve rahatlamış hissettiğimi söylemeliyim. Bu nem bir gün boyunca etkisini kaybetmedi ve sabah da yumuşacık bir ciltle uyandım. Skin Guardian Aqua 3 Step Total Facial Mask gerçekten memnun kaldığım bir maske oldu.

Kağıt maske

SkinLovers Acendrado Pure Essence Mask, hassas cildi dinlendirerek sağlıklı ve canlı olmasını sağlamayı vaadediyor. Serum ve kağıt maskeden oluşan bu ürün de, her iki içeriğini rahatça alabilmemiz için birbirinden ayrılabilir ambalaja sahip... 

Kağıt maske

Maskeyi uygulamadan önce, yüzümü temizledim ve bir termal suyla ıslattım. Maskenin serumunu ellerimle ısıtarak, önerildiği gibi 2dk boyunca cildime masaj yaparak uyguladım. Bu serum şeffaf ve oldukça akışkan yapıda bir ürün ve tamamı tüm yüzüme yeterli geldi. Bu adımın arkasından da, kağıt maskeyi çıkartarak yüzüme yerleştirdim. Bu kağıt maske de oldukça ıslak yapılı ve diğeri gibi küçük yüzlere daha uygun büyüklükte... Maskenin yoğun ama temiz bir kokusu olduğunu söylemeliyim. Maskeyi yüzüme yerleştirdikten sonra, 20 dk kadar bekledim.
Kağıt maskeyi yüzümden çıkardığımda, cildimde ilk gözlediğim şey burun kenarlarımdaki kızarıklık ve kaşıntı oldu. Cildimdeki nemlendirme etkisi ise, hiç fena değildi. Fakat, ertesi sabah cildimde birkaç tane kırmızı nokta ve hassasiyetle uyandım. Bu maske benim cildimle hiç anlaşamadı. 
Maskenin içeriğinde gliserin, cadı fındığı suyu, salatalık, artubin isimli bitkisel leke giderici içerik ve hyaluronik asit içeriyor. Bunlarla birlikte, iki çeşit PEG, alkol, iki çeşit paraben ve parfüm içeriyor. Skin Guardian maskenin ise, içeriğini Kore'ce olmasından ötürü okuyamadım.

Skin Guardian ve SkinLovers kağıt maskeler Limonian online sitesinde satılıyorlar. Sitenin kargo süresi de oldukça hızlıydı diye hatırlıyorum.

Sevgilerimle...

1 yorum:

  1. bir kaç ürün denedim markadan çok etkilendim diyemem o yüzden yeni ürün alıp deneme hevesim de kalmadı... güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil