The Balm Batter Up Kalem Farlar

Ocak 24, 2018 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda, The Balm Batter Up kalem farları anlatacağım. Bu kalem farların bende üç rengi var; pinch hitter, shutcut, curveball.

 Batter Up Kalem Farlar

The Balm Batter Up kalem farlar oldukça yumuşak yapıdalar... Çok pigmentliler ve hafifçe dokundurduğumda bile renklerini veriyorlar. Asansörlü ambalajlara sahipler ve farları kullanmak için kalemtraşa ihtiyaç duymuyorsunuz. Yumuşak yapılarından dolayı nazik uygulama yapmanın ve uçlarını çok fazla dışarı çıkartmamanın kullanım ömürleri açısından daha doğru olduğunu düşünüyorum. 

Batter Up Kalem Farlar

Toplam 8 farklı renk seçeneği olan Batter Up kalem farlar, "long wearing" özelliğinde ürünler... Dolayısıyla gerçekten çok kalıcılar ve göz kapağına sabitleniyorlar. İyi bir makyaj temizleyicisi ile çıkartmadığım sürece de yerlerinden oynamıyorlar. Bu özelliklerinden dolayı uygulama yaparken biraz hızlı olmakta fayda var ancak, bu panik yapmamızı gerektirecek kadar kısa bir süre değil. Farları dağıtmaya ve hataları düzeltmeye yetecek vaktimiz olacaktır. 

Batter Up Kalem Farlar

Seriden ilk satın aldığım renk olan curveball, bence tam bir bakır rengi... Makyajımda kullanmayı en sevdiğim tonlardan... Serinin tüm renkleri gibi sedefli bir yapısı var ve sim içermiyor. Göz kapağımda duruşunu çok seviyorum. Sürekli günlük kullandığım makyaj malzemelerimin arasında duruyor ve özellikle vaktim olmadığında bu farı hızlıca göz kapaklarıma uygulayıp, gözümün katlanma bölgesinde bronzerım ile dağıtıp hem hızlı hem zarif bir göz makyajı elde edebiliyorum. Her makyaja ve her giysiye yakıştığı için de oldukça kurtarıcı buluyorum. 

Batter Up Kalem Farlar

Shutout ise, yeşil tabanlı bir altın rengi... Fakat, garip bir şekilde benim göz kapaklarımda daha çok bronz duruyor ve yeşilliği hiç belli olmuyor. Bu da sedefli bir renk ve bu rengi de tüm göz kapağımda kullanmayı çok seviyorum. Yumuşacık yapısıyla, bu renk de oldukça pratik ve şık bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

Batter Up Kalem Farlar

Makyaj koleksiyonuma kattığım son Batter Up far ise, Başak'cığımda görüp bayıldığım pinch hitter isimli, mor/mürdüm... Hafif altın yansımaları olan pinch hitter, hem gölge rengi olarak hem hafif dağıtılarak tüm göz kapağında hem de benim gibi mürdümlü dumanlı göz makyajı seviyorsanız bu teknikte de şahane duran bir far... Özellikle gece makyajlarımda elimin çok gittiği bir alternatif...

Batter Up Kalem Farlar

The Balm Batter Up kalem farlar, gümüş renkli asansörlü ambalajlarda satılıyorlar ve stick formdalar. Kullanımları oldukça pratik... Kremsi ve yumuşak formülleri ile hem birbirleriyle hem de toz farlarla gayet iyi anlaşıyorlar. Dağıtılmaları çok kolay... Fırçayla ya da parmaklarımla rahatça uygulayabiliyorum. Kolayca karıştırılabildikleri için de, renkler arası geçişlerde de beni zorlamıyorlar. Kat kat uygulayıp belirginlerini arttırmak ve daha vurucu bir makyaj elde etmek mümkün, göz kapağında kalın ve katman katman bir görüntü oluşturmuyorlar. İncecik uygulayarak, daha soft ve doğal göz makyajları da yapabiliyorum. Göz kapağımda çizgilenmiyorlar, gün içinde parçalanmıyorlar ve renkleri solmuyor. Bazsız kullanmak için de oldukça uygunlar ve istenirse toz farlara baz olarak da kullanılabilir. 

Batter Up Kalem Farlar

The Balm Batter Up kalem farlar, benim gerçekten memnun kaldığım ürünler oldu. 1,6 gr miktarlarıyla da uzun ömürlü olacaklarını düşünüyorum. Üç far da bir senedir elimde ve yapılarında kuruma ya da formüllerinde değişme olmadı. Bu farlar paraben içermiyorlar.

Batter Up Kalem Farlar

İndirimsiz fiyatlarını pahalı bulsam da, indirim dönemlerinde bu farlara da göz atabilirsiniz. The Balm Batter Up kalem farları ve tüm The Balm ürünlerini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. 


Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. canım bunları stantta her denememde bayılıyorum ama hiç sıra gelmeyecek daha seninle beraber aldığımız kiko kalemi bile doğru dürüst kullanamadım ben toz farcıyım anlaşıldı bu :-)) güle güle kullan sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bende de aynılarından var ekstra dugout ve moonshot renkleri de var ve çok severek kullanıyorum, tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok başarılı bir seri bu; ayrıca seçtiklerimiz de ortakmış. İçlerinden benim en farklı bulduğum ise Shutout. Gözlerinin rengine çok yakışmış yaptığın makyaj(lar) bu arada, bayıldım! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
  4. Curveball rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Blana bunlar gercekten cok guzel.. hem cok pratik hem de bitisleri ve duruslari cok guzel oluyor. Pinch hitter gercekten cok guzelmis. 😍

    YanıtlaSil
  6. Her defasında elimin gittiği sonrasında almaktan vazgeçtiğim ürünler ev far dolu deyip almıyorum.:)

    YanıtlaSil