Nars Pro-Prime Instant Line&Pore Perfector

Ocak 27, 2016 19 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, iki aydır sürekli kullandığım bir bazdan söz edeceğim. Nars Instant Line&Pore Perfector, çizgi ve gözenekleri doldurarak ciltte pürüzsüz bir zemin hazırlamayı vaadeden bir ürün. A, C, E vitaminleri içeriyor ve yağsız bir baz.





Nars'ın denediğim ilk bazı bu... Instant Line&Pore Perfector'u çok büyük beklentilerle satın aldım. Markaya güvenmemin de sanırım bunda etkisi var. Fakat, bu ürünle ilgili o kadar kararsızım ki!.. Bir gün, bittiğinde tekrar satın almaya karar veriyorum; ertesi gün çok gereksiz olduğunu düşünüp vazgeçiyorum. Düşüncelerimi okudukça, ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı tahmin ediyorum.

Baz; oldukça küçük, stick şeklinde, ince ve uzun bir ruj görünümünde, renksiz ve kremsi yapıda... Tamamen bölgesel uygulamalar için tasarlanmış. Tüm yüzünüze uygulamanız mümkün değil, zaten amacı sadece gözenek ve çizgileri ihtiyaç olan yerlerde doldurmak...

Benim gözenekli bir cildim yok. Bu ürünü satın almaktaki tek amacım, aşırı takıntılı olduğum göz altı çizgilerimi olabildiğince gizlemekti. Peki, ürün bunu başardı mı? Hayır!


Line&Pore Perfector'u satın aldığım günden bu yana neredeyse her gün kullandım. Ara ara, kullanmadığımda oluşan farkı görebilmek için uygulamadım. Farklı kapatıcılarla, renk düzenleyicilerle denedim. Mac Select Moisturecover kapatıcıyla (nemlendirici özellikli), Loreal True Match kapatıcıyla (göz altlarımı daha da kurutan bir kapatıcı), Note bb concealer ile, Bobbi Brown corrector ile defalarca denedim. Sonuç: Göz altlarımdaki o iki çizgi hep duruyor!


Line&Pore Perfector'ı makyaj çekmecemin demir başlarından yapıp yapmama konusunda ikileme düştüğüm özelliği ise, göz altıma uyguladığım ürünlerin, o çizgilere dolmasını engellemesi!.. Göz altlarımdaki iki çizgi, hangi ürün olursa olsun, uyguladığım tüm kapatıcıları adeta birer drenaj kanalı gibi içlerine toplar. Pudrayla sabitlemek, parmaklarımla kontrol etmeye çalışmak gibi herhangi bir yöntemle baş edemiyorum. Göz altlarıma ikişer kanal açılmışçasına topak topak bir görüntü oluşuyor (çok mutsuzum). Bazı uyguladığımda, bu kesinlikle olmuyor. Çizgiler apaçık belirgin kalarak beni deli etmeye devam etseler de, kapatıcım içlerine dolmadığı için çirkin gözükmüyorlar. Hatta, kapatıcıyı içlerinde ve etraflarında toplamadıklarından eskisinden az belirgin oluyorlar, bile diyebilirim. Aynaya baktığımda kendimi daha rahat hissediyorum. Çünkü, gün içerisinde milyon kere göz altlarımı kontrol etmek gibi bir takıntı oluşturdum. İşte bu noktada, bu baz bana çok mu gerekli, sorusunun cevabını veremiyorum. Belki, üründen beklentim fazla yüksek olmasaydı, tamamen memnun kalacaktım.


Bu baz yağ içermediği için, yağlı cilde sahip olanlar da kullanabilir. Kesinlikle nem vermiyor, zaten ürünün böyle bir iddiası yok. Fotoğrafları ürün elime ulaştığında çekmiştim; ancak şimdi biraz azaldı. Ben sadece göz altlarımda kullandığım için, uzun süre gidecekmiş gibi duruyor. Silikonumsu, ağır bir his bırakmıyor. Bu bakımdan yapısını beğeniyorum, bir ürün uyguladığımı hissetmiyorum bile.

Nars Line &Pore Perfector'u Sephoralarda, Nars mağazalarında bulabilirsiniz. Ben mümkün olduğu kadar Sephoralardan alış veriş yapmama kararı aldığım için Makyaj Trendi'nden satın almıştım.

Ürün 1.7 gr ve 85 tl fiyatla satılıyor.

Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Kucak dolusu sevgiler...

19 yorum:

  1. çok karasız kalmışsınız, bende hiç anlamam bu işlerden ve maalesef ki gözenekli cildim var, yanak kısımlarım özellikle bu tarz bazlarla kapatıldığını yeni öğrendim desem :) silikon işlevini anımsattı bana ;) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok kararsızım. Bu baz silikon hissi vermiyor, ancak işlevi benziyor haklısınız :-)
      Hoşgeldiniz bu arada :-)
      Ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. bak bunu hiç denemedim mağazada bir bakayım nasıl duracak bende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneseniz ne güzel olur :-) Sizin görüşünüzü de almış olurum :-)

      Sil
  3. merhaba canım takip etkinliğinden geldim 32. takipçinim bende bloğuma beklerim bloglaşalım :) sevgilerle

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Hoşgeldiniz :-) Ben sizi takip ediyorum zaten :-)
      Sevgilerimle...

      Sil
  4. Nars ürünü hiç kullanmadım ama bu ürünü merak ettim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars ürünlerini ben çok beğeniyorum genel olarak. İlk denenmesi gereken allıkları olabilir belki ;-)

      Sil
  5. Nars en sevdiğim markalardan. Kullanıp da memnun kalmadığım ürünü olmadı. Blog keşiften geliyorum blogunuzu takibe aldım. Bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :-)
      Ben de bu üründen memnun değilim diyemem aslında ama ikilemdeyim hala :-) Nars ürünlerini ben de çok seviyorum.
      Ben de geliyorum bloğunuza...

      Sil
  6. Nars'ın ten ürünlerini hiç bilmiyorum ama far bazı haricindeki tüm bazlara karşı bir önyargım var benim.Şimdiye kadar ne denesem pek bir değişiklik gözlemlemedim.Son olarak Smashbox'a şans verip baz sayfasını kapatacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazlar konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Çok fazla yüz bazı denemedim ama bugüne kadar denediklerimde çok bir fark gözlemlemedim. Benim de aklım Make up Forever'ın nemlendirici bazında, merak çok kötü bir şey :-)

      Sil
  7. Merhabaaa! ^-^ blog keşif etkinliğinden geliyorum, sizi gfc ile takip ettim, banada beklerim :*
    sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :-)
      Hoşgeldiniz. Ben de geliyorum hemen ;-)

      Sil
  8. Çok güzeller. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  9. Çok fazla beklenti olmuş, bence de ondan kararsizliginiz ben de göz altı kisminda probleme sahibim ve anlattığımız bakılırsa epey derde deva :) takipteyim sizi de benim bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  10. Çok fazla beklenti olmuş, bence de ondan kararsizliginiz ben de göz altı kisminda probleme sahibim ve anlattığımız bakılırsa epey derde deva :) takipteyim sizi de benim bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz... :-)
      Benim beklentim çok fazlaydı, o yüzden böyle oldu. Kötü, işlevsiz bir ürün değil kesinlikle...
      Ben de geliyorum hemen :-)

      Sil