Bitirdiklerim: Ağustos-Eylül 2017

Ekim 02, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Temmuz ayındaki beni bile şaşırtan biten ürünler performansımdan sonra, Ağustos ve Eylül ayları sönük geçti gibi düşünüyordum. Ancak, biten ürünlerimin fotoğraflarını çekip, onları çöpe gönderirken hiç de fena performans göstermediğimi görüp sevindim.

bitirdim

Ağustos-Eylül aylarında biten ürünlerimden bahsederken, her zamanki gibi, yazılarını yazdıklarımın linklerini de ekleyeceğim. Böylece ayrıntılı okumak istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Renkli kozmetik bitenlerim ise, her zamanki gibi yıl sonunda huzurlarınızda olacak.

bitirdim

Rituals... Ritual Of Sakura Duş Jeli: Mis gibi kokan ve temizlerken aynı zamanda nemlendiren bu duş jelini severek kullandım. Peelingiyle birlikte yazısını burada yazmıştım.

Yves Rocher Hindistan Cevizli Duş Yağı: Eşimin favorisi... Sanırım her bitenler yazımda bu duş yağlarından bir tane olacak çünkü, eşime alerji yapmayan yegane duş ürünü bu.

Cosmed Kepeğe Karşı Etkili Şampuan: Bu şampuanın fotoğraflarını çekmediğime ve yazısını yazamadığıma pişmanım. Aslında eşim için satın almıştık ancak, kendisi kokusundan hoşlanmadı (nane kokmasını istiyordu). Dolayısıyla şişenin yarısından itibaren ben kullandım. Bu şampuana başlamadan evvel saç derim delirmişti, sanırım daha öncesinde kullandığım şampuan alerji yapmıştı, saç derim kıpkırmızıydı ve feci kaşınıyordu. Cosmed daha ilk yıkamamda saç derimi rahatlattı ve kaşıntısını geçirdi. Bir haftada da saç derimi tamamen kendine getirdi. Açıkçası, ilk fırsatta tekrar alıp sürekli elimin altında bulundurmayı düşünüyorum.

Bitirdim

Nivea Fresh Natural Deodorant: Alüminyumsuz olduğu için satın almıştım, performansını da beğendim açıkçası. Fakat, alkol denat içerdiği için tekrar satın almayacağım.

Bioderma Sensibio Deodorant: İçeriği temiz, alüminyumsuz, parabensiz bir deodorant... Fakat, o kadar feci bir koku oluşturuyor ki, terlesem daha iyi. Ben çok terleyen ve ter kokan biri değilim ama bu deodorantı duştan sonra bile kullansam yarım saat içinde rezil bir koku saldı hep. Bana bozuk ürün mü sattılar, bilemiyorum. Bitiremeden atıyorum.

Kalyon Oje Temizleyici: Performansı gayet güzel, koyu renk ojeleri bile başarılı çıkarıyor. Gerçi, benim bu oje çıkarıcıyı alma sebebim, pompalı şişesi... Çok pratik, içindeki ürün bitince de farklı marka asetonlarımı doldurarak şişeyi kullanmaya devam ediyorum. Yenisini satın aldım, bu şişeyi o yüzden atıyorum.

The Body Shop Narlı Oda Kokusu: The Body Shop'un bu oda kokularını tavsiye ederim. Kumaşların üzerine de sıkılabiliyor. Bu narlısı da gayet güzel kokuyordu. İndirim zamanlarında gerçekten çok komik fiyatlara düşebiliyor, ben geçen sene 5 TL'ye satın almıştım. Bir sene boyunca da sürekli kullandık, oldukça bereketli.

Bitirdim

Yves Rocher Hydra Vegetal Yüz Temizleme Jeli: Yaz boyu kullandığım ve çok beğenince doğum günü indiriminde büyük boyunu satın aldığım temizleme jelim... Cildimi kurutmamasını çok sevdim. Yazısı gelecek.

Nuxe Altın Işıltılı Duş Yağı: Tam yazlık bir ürün, kokusu şahane, güzel nemlendiriyor. Oldukça da bereketliydi. Yazısı burada

Splat Sensitive Diş Macunu: Sevdiğimiz Splat çeşitlerinden... Yedeği de var.

Bitirdim

Solante Gold Güneş Koruyucu: Plaj kullanımına çok uygun, güneş koruma performansı çok iyi olan fiziksel filtresi baskın bir kremdi. Her Solante çeşidi gibi, bundan da çok memnun kaldım. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

Solante İrrita Güneş Koruyucu: Bu zamana kadar kullandığım Solante çeşitlerinin en iyisiydi. Güneş alerjiniz varsa ve hassas bir cilde sahipseniz denemenizi öneririm. Yazısını burada bulabilirsiniz. 

Bioderma Hydrabio Spf 30 Yüz Misti: İki senedir sürekli çantamda bulundurduğum ve memnun olduğum bir mist... Makyajımı bozmadan güneş koruyucumu tazeleyebilmemi sağlıyor. Seneye yaza tekrar satın alırım. 

Bitirdim

Miniso Peach El Kremi: Ofiste kullanıp bitirdim. Oldukça hafif, benim için nemlendirmesi çok da iyi olmayan ama yapış yapış his bırakmayan bir el kremiydi. Yazısını yazacağım.

Clinique Moisture Surge Nemlendirici (Tester): Bu yaz, bu testerdan 4 tane bitirdim, sanırım 28ml ürün kullanmış oluyorum. Nemlendirmesi gerçekten çok güzeldi ve incecik yapısıyla da makyaj altında güzel duruyor.

Boş tester kaplarında, Sheida Gündüz ve Gece Kremi: Bu testerları bana Başak'cım vermişti, sayesinde bu yaz tatillerimde başka bir şeye ihtiyacım olmadı. Her iki kremin nemlendirmesini de bayaca beğendim. 

Phyto Phytocyane Saç Serumları: Temsili olarak 2 taneler ama bunlardan onlarca bitiriyorum. Özellikle mevsim geçişlerinde, saç dökülmelerimi normal seviyeye getiriyorlar. Senelerdir değiştirmeden kullandığım, çok memnun olduğum ampuller... Bir ara yazılarını yazacağım. 

Bitirdim

Rituel de Beaute ve Cettua Burun Bantları: Bunları daha çok eşim kullanıyor. Fakat, Cettua'lar benim burun derimi cidden soyup yara yaptı. Cildiniz benimki gibi çok hassassa, aklınızda olsun. 

Thalia Keep Fresh Nemlendirici Testerları: Bu testerlardan elimde 5-6 tane var. Şu ara, gündüz kremi olarak kullanıyorum. Havalar soğuyunca bana yetmez ama içeriği temiz ve hafif yapıda bir nemlendirici. Seneye yaza tam boyunu satın alabilirim.

Thalia Oil Hair Care: Bu testerı haftasonu deniz tatilimde kullandım, bayaca da beğendim. Saçlarım sanki hiç tuzlu suya girmemiş gibi, yumuşacık oldu ve pırıl pırıl parladı. Elimdeki saç yağları bitince, tam boyunu alacağım. 

Bitirdim

Sephora Lotus Yüz Maskesi ve Green Tea Göz Maskesi: Sephora'nın doğum günü hediyeleriydi. İki kağıt maskeyi de baya beğendim, üstelik içerikleri de iyi. Denk geldikçe alabilirim. 

Beauty Formulas Yağ Emici Kağıtlar: Bu kağıtları, bu yaz terlediğimde kullandım. Makyajımı bozmadan yüzümü silebildim. Yağ kontrolü için, bir şey diyemiyorum çünkü; benim cildim kuru ve yağlanma sorunum yok. 

Bitirdim

Pure Beauty White&Bright Kağıt Maske: Bu maskeleri 5li paket halinde bayaca önce satın almıştım. Düzenli kullanmadığım için vaadlerini gözleyemedim ama arada kullanıp azaltıyorum. Benim cildime uzun süreli nem vermiyor, bir kaç saat idare ediyor.

Timeless Truth Apple Collagen Maske: Zeynuş'un çok sevdiği bu maskeye ben de bayıldım. Yazısını yazacağım. 

Bitirdim

Miniso Pamuklar: Ben mi bu pamuk dizaynına alışamadım bilmiyorum ama açıkçası bu pamukları pek beğenmedim. Bir daha almam.

Lilibe Makyaj Düzeltme Çubuğu: Rossmann'larda satılan bu çubuklar, bence gayet güzel ve uygun fiyatlılar... İhtiyacım oldukça satın alıyorum.

Sleepy Lavantalı Islak Mendil: Ben bunlara bayıldım, tamamen tesadüfen ve bilinçsizce satın almıştım ama artık başka ıslak havlu alır mıyım bilmiyorum. İçerikleri tertemiz, mis gibi kokuyorlar, yapıları ıslak... Bir ıslak mendilden tüm beklentimi fazla fazla karşılıyorlar. Hamam çeşidi de şahane!

Benim iki aylık bitenlerim bunlardı. Bence hiç fena değilim. Umarım sıkılmadan, keyifle okumuşsunuzdur.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. Balanacım baya bereketli 2 ay geçmiş tebrik ederim .-)) son aylara doğru benim de biten ürünlerim artacak gibi bu ay performansıma ben de inanamadım .-))) sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de performansımdan memnunum İrem'cim :) Temmuzda da ben senin gibi, kendime inanamamıştım ama uzun süre kullandıklarımız bir anda bitiyorlar sanırım :) Senin yazını da bekliyorum. Öpüyorum <3

      Sil
  2. Kesinlikle kendine haksızlık etme Blanacım, harika bir performans olmuş.
    Cosmed şampuanın bu denli etkili olduğunu bilmiyordum, anneme almalıyım 1 tane...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur'cum :)
      Cosmed bana beklemediğim şekilde iyi geldi, aklınızda olsun. Sevgiler...

      Sil
  3. Performans gayet iyi bence; ben neredeyse hiçbir şey bitiremedim bu ay :)))) Sheida'ları beğenmene sevindim, bence de baya başarılı bir marka :) Yenilerini güle güle kullan Balan'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de performansımın hiç de fena olmadığını fotoğrafları çekerken fark ettim Başak'cım :) Sheida'ları gerçekten beğendim, başarılı nemlendiricilerdi gerçekten, tekrar teşekkür ederim canım <3 Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  4. Blanam çok güzel performans, benle 1ay yaşasan kendini şampiyon bile ilan edebilirsin 😂😂
    Tbs oda kokuları aklımda olsun mutlaka, bir de yastık parfümü varsa benden mutlusu olmaz.
    Timeless truth maskeyi beğenmene çok sevindim, onun üstüne maske bulamadım henüz; zaten serumu da alınacaklar listemde biliyorsun.
    Thalia saç yağı benim de aklımda olsun, merak ettim. Elimdeki banyo sonrası saç bakımı ürünü azalınca hemen alayım 🤗
    Burun bantları için ben çıkartma yöntemi geliştirdim; böylece hem daha derin temizliyorum hem de morartmasan (?!) çıkartıyorum. Belki sen de öyle kullanabilirsin ihtiyacın olursa. Görselli anlatım yaparım 😂
    Öptüm kocaman!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum dürüst olmam gerekirse, geçen senelere kıyasla bu sene hem cilt bakımında hem renkli kozmetikte ürün bitirmekte zorlanıyorum. Halbuki, düzenli de kullanıyorum ürünlerimi, alışkanlıklarım mı değişti, bilemiyorum.
      Tbs oda kokuları mutlaka aklında olsun, indirimlerde şahane ötesi oluyor. Yastık parfümü dedin de, Sephoralarda satılan lavantalı bir parfüm var, o bir harika! Huzursuz gecelerimizin dermanı olabilir ama fiyatından korkuyorum.
      Thalia saç yağı, evdeki min. 5 saç ürünüm bitince benim olacak, kesin bilgi! Çok beğendim. :)
      Burun bantlarına aslında pek ihtiyacım olmuyor, siyah nokta sorunum çok nadir oluyor çünkü ama gerektiği zamanlar için görselli anlatımı bekliyorum :D
      Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil