1 Koleksiyon 3 Yorum: Mac x Nicki Minaj Nude Ruj Koleksiyonu - Among The Fireflies

Ekim 09, 2017 19 Comments A+ a-

Merhaba...

Yılın yarıdan fazlasını nude rujlarla geçiren biri olarak, Mac'in Nicki Minaj'la işbirliğinden çıkarttığı nude ruj koleksiyonuna elbette kayıtsız kalmayacaktım. Neyseki, koleksiyondan tek bir seçim yapmayı başarabildim (gururluyum) ve elimdeki renklere benzemeyen Among The Fireflies ruju seçtim. Koleksiyon satıştan kalkmadan, bu rujlarla ilgili düşüncelerimizi yazmak istediğimiz için; bugün üç arkadaş elimizdeki koleksiyon rujlarından bahsediyoruz. Ben Among The Fireflies rengini anlatırken; Mmmmmm rengini canım Başak'cığım, Baby's All Right rengini canım Zeynuş'um anlatıyor.


Among The Fireflies

Mac x Nicki Minaj nude ruj koleksiyonu; beş farklı yapıda (mat, lustre, cremesheen, satin, amplified) 20 nude ruj ile, 6 lipglass dan oluşuyor. 20 rujdan sadece ikisi Nicki Minaj imzasını taşıyan, rujun kendi renginde tasarıma sahipken; on sekiz tanesi klasik Mac ruj tasarımında üretilmiş. Keşke, koleksiyondaki tüm renkler imzalı tasarıma sahip olsaydı.



Among The Fireflies
Among the fireflies

Benim bu koleksiyondan seçimim olan Among The Fireflies, cremesheen yapıda bir nötr sütlü kahve... Nötr tonlu olduğu için, hem sarı alt tonlu olan bende hem de lila alt tonlu Zeynep'te gayet güzel duruyor. Dolayısıyla, bu rengin herkese yakışabileceğini düşünüyorum. Among The Fireflies, klasik Mac ruj kokusuna sahip... Kendimde, en çok kahveli-bakırlı makyajlara yakıştırıyorum ve tam bir sonbahar-kış ruju olduğunu düşünüyorum.



Among The Fireflies

Mac cremesheen rujlar, yarı şeffaf ve kremsi yapıda formüle sahip oldukları halde; Among The Fireflies elimde swatchladığımda yarı şeffaf bir görüntü verse de, benim dudaklarımda tek katta opak görüntüye sahip oluyor. Bu renk, parlak bitişli değil; klasik bir ruj görüntüsü var ve kremsi yapısı sayesinde çok kolay sürülüyor. Dudaklarımı asla kurutmadığı gibi, lipbalm sürmüşçesine nemli bırakıyor. Dudak kusurlarımı belli etmiyor, kuruluklara çok fazla tutunmuyor. Açıkçası, umduğumdan da fazla severek kullanıyorum.


Among The Fireflies

Mac Among The Fireflies, açıkçası umduğumdan daha kalıcı bir ruj... Bir şeyler içtiğimde bardakta çok hafif iz bıraksa da, dudaklarımdan silinmiyor. Yemek yediğimdeyse, homojen olarak siliniyor ve geride hafif bir gölgesi kalıyor. Ruju tazelemesem bile, o görüntüyle dahi güne devam edebiliyorum. Sandviç tarzı bir şeyler tüketmediğim sürece tamamen çıkmıyor. Ruj tazelemek benim için zaten sorun olmadığı için de, rahatça kullanıyorum. Bu ruju dudak kalemiyle birlikte kullanarak, kalıcılığını arttırabilirsiniz. Fotoğrafta ben tam duruşunu gösterebilmek için kalem kullanmadım ama, benim gibi dudak kenarlarınız silikse dudak kalemiyle hafif çerçeve yapmak ruju çok daha güzel gösteriyor.



Among the fireflies


Among The Fireflies

Mac x Nicki Minaj Nude ruj koleksiyonu, Among The Fireflies 3 gr ürün içeriyor. Nedense, Mac rujlar bana kolay bitiyormuş gibi gelmiyor, dolayısıyla gramajı benim için yeterli. Bu rujlar silikon ve paraben içermiyor



Among the fireflies
"
Mac x Nicki Minaj Nude ruj koleksiyonu şu anda Mac mağazalarında ve Mac online sitesinde 69 TL'ye satılıyor. Ben mağazada baktığımda çoğu rengi tükenmişti, dolayısıyla aklınızda bu seriden bir ruj almak varsa, elinizi çabuk tutmanızda fayda olabilir.


Among The Fireflies

Mac x Nicki Minaj Nude ruj koleksiyondan,

Mmmmmm rengini Larcenciel Blog Başak'cığımdan okumak için buraya
Baby's All Right rengini Glamsight Zeynep'ten okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu güzel işbirliği yazısı için de, canım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 




Sevgilerimle... 

19 yorum:

  1. kızların yazılarını okudum iki rengi de beğendim ama ben kendime seçsem herhalde bu rengi alırdım canım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem'cim :) Seçimimizin aynı olmasına sevindim. Çok öptüm <3

      Sil
  2. tam sonbaharlık bir renk.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu mevsime çok yakıştırıyorum. Teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  3. Blana'cım, harika bir kahveymiş bu renk, bayıldım!!! Sende çok hoş durmuş; Zeynuş'taki duruşunu da merak ettim doğrusu! Bende buna çok benzer bir kahve olmalı, dediğin gibi, sonbaharda kullanması çok keyifli oluyor. Güle güle kullan şekerim! Çok güzel bir işbirliği oldu, daha nicelerine diyorum, kocaman da öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım elimde bu tonda bir kahve olmayınca ve çok da beğenince kaçırmadım :) Fakat, Zeynuş'ta da şahane durdu. Bence herkese yakışabilecek bir renk bu... Bu mevsimde kullanması da cidden keyifli...
      Bence de şahane bir işbirliği oldu :) Daha daha nicelerine...
      Teşekkür ederim canım, kocaman öpüyorum <3

      Sil
  4. Harika bir renk, çantayı nereden aldın canım bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantayı H&M mağazalarında bulabilirsin Yeliz'cim. Sevgiler...

      Sil
    2. Teşekkür ederim bakacağım :*

      Sil
  5. Renkler oldukça joker bence aklımdaydı bu seri sonunda biri yazmış neyseki ^^ Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç farklı rengi, üç farklı kişide göstermek çok güzel oldu bence de, fikir vermesi açısından. Bu koleksiyonda herkese göre bir nude ruj bulunabilir. Çok teşekkürler, sevgiler... <3

      Sil
  6. Blanam kesinlikle çok güzel bir seçim yaptın, bence 3ümüz de serinin en güzel renklerini aldık! Bu ruj dediğin gibi herkese yakışacak şahane bir sonbahar rengi 🍁
    Yapı olarak da çok beğendim ve mac Çok güzel bir koleksiyona imza atmış. Kendisinin performansını takdir ediyorum bu sene :)
    Nice ortak çalışmalara ,
    Kocaman öpüyorum!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum sana da çok çok yakıştı, ilk defa ikimize de yakışan renk bulduk galiba :D Özellikle bu ara, mevsimin de etkisiyle elimden düşüremiyorum.
      Cremesheen olmasına karşın kalıcılığını ve örtücülüğünü de çok beğendim. Gerçekten Mac güzel yapmış.
      Nice güzel çalışmalarımız olsun.
      Kocaman kocaman öpüyorum <3

      Sil
  7. Ben bi kredi çekip gelcem. Üçünüz yüzünden. Haiiinnnğğlerrr

    YanıtlaSil
  8. tam sonbaharlık bir renk çok hoşmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Revlon 'un siyah ambalajlı seneler önce aldığım rujuna çok çok benziyor renk + yapı olarak. Ama gönül isterdi her rujun imzalı özel ambalajlı olmasını :/ Diğerlerine de yazdığım gibi günah faturalarımı size yollayacağım haftasonu tenk yu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa'cım bence de, keşke her ruj imzalı ambalajda olsaydı. Ama bunun yapısı şahane!
      Sorry, not sorry :))
      Öpüyorum <3

      Sil