Miniso Peach Hand Cream

Ekim 30, 2017 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Miniso ilk mağazasını açtığında, İrem'ciğimle birlikte bir mağaza turu yapmış ve bir kaç ürün de satın almıştık. Bugün, o alışverişten payıma düşen ürünlerden biri olan Miniso Peach Hand Cream hakkındaki düşüncelerimi anlatacağım.

Miniso el kremi

Miniso Peach Hand Cream, cildi nemlendirip yumuşatmayı ve nazikçe bakım yapmayı vaadediyor. Uçuk pembe renkli, oldukça ince yapılı ve kolay emilen şeftalili bu el kremi; uygulandıktan sonra yapış yapış, yağlı bir his bırakmıyor. Uyguladıktan hemen sonra işinize devam edebiliyorsunuz. Bu özellikleriyle de, ofiste kullanmayı tercih ediyorum.


Miniso el kremi

Miniso şeftalili el kremi, hayal ettiğimin aksine şeftali kokmuyor; zaten çok hafif, varla yok arası bir kokusu var. Parfüm içermiyor

Benim ellerim, tüm cildim gibi çok kuru... Miniso Peach hand cream, uyguladığım anda ellerimi rahatlatıyor fakat, etkisi uzun süreli değil. Benim ellerimde, yarım saat sonra etkisini yitiriyor. Ellerimi yeniden gergin ve kuru hissediyorum. Dolayısıyla da, kremi tazeleme ihtiyacı duyuyorum. Gün içinde normalden sık kullanmak zorunda kaldığım için de, kısa zamanda kremin dibine geldiğimi söylemeliyim. Nemlendirme etkisi, benim için yeterli değil, anlık olarak bile ellerimi neme doymuş hissetmiyorum. 

Miniso el kremi

İkili pakette satılan Miniso şeftalili el kremi, günlük olarak çantada taşıyıp, yolda vs ellerinizi anlık rahatlatmak isterseniz oldukça ideal olabilir. Normal ve/ya yağlı ciltler de, benden daha iyi performans alabilirler
50 gr, ince metalik bir ambalajda satılan Miniso Peach hand cream, ambalajı sayesinde ürünü zahmetsizce sonuna kadar kullanmamızı sağlıyor. Ürünün arkasında son kullanma tarihini de okuyabiliyoruz. Mineral yağ, petrolatum, silikon ve bir çeşit paraben içeren Miniso şeftalili el kremişeftali ekstratı, shea yağı ve gliserin de içeriyor. Garip bir şekilde SLS de içeren bu el kremi, oldukça uygun bir fiyata satılıyor. 

Miniso el kremi

Miniso Peach hand cream ve tüm Miniso ürünlerini, markanın mağazalarından bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. Ay Blanacım unutmuştum ben bunu iyi ki hatırlattın bulup kullanayım :-)) sen söyleyince şimdi ne kadar çok olmuş görüşmeyeli görüşelim bir ara :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki seni, benden daha çok memnun eder İrem'cim😊 Evet ya görüşmeyeli baya oldu, ayarlayalım bir ara😊 Öpüyorum💐

      Sil
  2. Miniso'nun kozmetik dışı ürünlerini seviyorum (ojelerini de seviyorum gerçi); ama kozmetik ürünleri içerik olarak fecaat... Bu krem aslında pek şirin görünüyor, bir Body Shop havası da sezdim sanki. Fakat bana da kışın pek yaramaz. Öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miniso'nun ürünleri hakkında tamamen aynı fikirdeyiz Başak'cım. Zamanında ilk hevesle bir kaç ürününü aldım ama kenarda duran bir yüz misti ve bir toniğe elim gitmiyor. Bu kremler TBS ambalajlarını hatırlatıyor gerçekten ama bana yazın bile yaramadı ki, kışın zaten hiç anlam ifade etmez😕 Kocaman öpüyorum❤️

      Sil
  3. bende bunun lipbalmini aldim ama memnun kalmadim sadece anlik bir nemlendirme yapiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miniso'nun kozmetik ürün içeriklerinden dolayı, bu skalada (zamanında aldığım iki ürün daha var elimde) başka bir şey almam sanırım. El kremi de aynı lipbalmı gibiymiş zaten.
      Okuduğun için teşekkürler Şebnem'cim, öpüyorum💐

      Sil