Alışveriş 2018 - 2/2

Temmuz 27, 2018 5 Comments A+ a-

Merhaba... 

İnstagramda "Alışveriş yazısı ister misiniz?" sorusunun cevabına istinaden iki bölümden oluşacak olan bir alışveriş yazı dizisiyle karşınızdayım. Hoş, bu hafta başlayan indirimlerde aldıklarımın da fotoğraflarını çekseydim yazıyı üçlerdik ama tabi ki tembelliğimden çekmedim. Belki onları instagram hikayelerinde paylaşırım. Bir önceki yazımda okuyacağınız alışverişim ilkini paylaşmıştım, buraya tıklayarak ilk yazıma da ulaşabilirsiniz. 



Neler Aldım

Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi, alışverişim çoğunlukla yurtdışında satılan ürünlerden oluşuyor. Bu sene İngiltere, İrlanda ve Almanya seyahatlerimde aldıklarım ve daha evvelden kardeşime sipariş ettiklerim birleşince kocaman bir alışveriş torbasını doldurmuşum. İçlerinde ülkemizde satılanlar da var. Yazıları ikiye bölerken kategorilere ayırmadım, her ikisinde de makyaj malzemesi ve cilt bakımı ürünleri göreceksiniz. O zaman başlayalım.


Neler Aldım

L.O.V LOVtime 18H Long Lasting Foundation: Bu markadan ilk kez bir ürün satın aldım. Fondöten mat bitişli ve kuru cildime neden mat fondöten aldım, bilmiyorum. Ruh halim o ara hiç iyi değildi, galiba onun etkisi var. Kışa saklayacağım ve elimdeki az kalmış ten ürünleri bitmeden açmayacağım ama mağazada deneyince gerçekten çok beğenmiştim. Fiyatından tam emin değilim ama, 9-10 euro civarında olabilir. 

bareMinerals Transparan Pudra: İşte, bu bir ihtiyaç alışverişidir! Toz pudram bitmişti ve ne zamandır ne alsam diye düşünüyordum. İngiltere'den satın aldığım çok az şeyden biri de bu pudra oldu. bareMinerals çok sevdiğim bir marka, bu pudrayı da seveceğime neredeyse eminim. Fiyatı 20 pound...

Neler Aldım

dm Sun Dance Spf 30 Lip Balm: Spf'li lipbalmım bitmek üzere ve bu balmı görünce denemek için satın aldım. Özellikle deniz tatilimde hep yanımda olacak. Fiyatı 1,3 euroydu. 

Essence Super Beauty Sponge: Daha evvel Essence bir makyaj süngeri denememiştim. Yapısı biraz sert ve öyle çok şişmiyor. Bu ara Nascita fırçalardan başka bir şey kullanmadığımdan pek deneyemedim ama markanın fiyat skalası için bence pahalı ve fiyatına göre de beklentimi karşılamayan bir sünger. 3,5 euroya satın aldım. 

I Heart Revolution Goddess of Love Aydınlatıcı: Hiç aklımda yokken, birden karşıma çıkınca satın alıverdim. Markanın ürünlerini çok merak ediyordum ama ilk izlenim olarak hayal kırıklığına uğradım. Yapısı çok sert ve sanki çok simli ve parça parça duracak gibi bir izlenime kapıldım. Denedikten sonra yazısını yazacağım. 5 euroydu. 

Manhattan Kaş Farı: Elimdeki Gosh kaş farı bitince kullanmak için satın aldım. 1,2 euro ve rengi de benim kaşlarım için uygun... Koyu renkli kısmı wax ve ben onu muhtemelen hiç kullanmayacağım. Şimdilik sırasını bekliyor. 

Essence Far Karıştırma Fırçası: Yumuşak ve farları iyi dağıtan bir fırça... Buradaki standlarda da gördüm. Henüz bir kez yıkadım ama far dağıtma performansı hiç fena değil. 1,25 euroya satın aldım, ülkemizdeki fiyatını bilmiyorum. 

Neler Aldım


Le Petit Marseillas El Sabunu: Hayatımın el sabununu buldum, bal kokuyor! Söyleyeceklerim bu kadar... İndirimde 7 TL'ye iniyor ama almayın, kurban olayım. Hepsini benim almam lazım. 

Le Petit Marseillas Deniz Tuzu Kokulu Duş Jeli: Tatil kokuyordu, evde bir koli duş jeli vardı ama bu tatil kokuyordu. Fiyatı da çok uygundu. 

Neler Aldım

Nascita Oceans Serisi Fırçalar: Bu fırçalar %60 indirime girdiler. Göz fırçaları 10 TL'ye, yüz fırçaları 20 TL'ye Gratis'te satılıyor. İnstagramda da paylaştım, bence bulursanız kapın! Nascita fırçalardan elimde olan hiç birini öyle çok beğenmiyorum ama bu fırçalar yumuşacık, şahane uygulama yapıyorlar ve sapları da sağlam. Henüz yıkadıkça ne olacağını bilmiyorum ama sizin için deniyorum, yazılarını yazacağım. Bulursam yüz fırçalarını yedeklemeyi düşünüyorum, performanslarını çok çok beğendim. Bu fiyata iyi fırça artık zor buluruz bence. 

Neler Aldım

Balea Q10 Göz Maskesi: Ben sürekli Rival de Loop'un göz maskelerini kullanıyorum. Bunları da, benim için alternatif olur mu diye düşünerek satın aldım. İçinde 6 kullanımlık maske var, fiyatı 3-4 euro gibiydi. 

Balea Anti Polution Maske: Cildi yenilemeyi ve temizlemeyi vaadeden bir maske... 1 euroydu.

dm Sun Dance Maske: Bu maske güneş sonrası kullanmak için üretilmiş bir ürün, tatile giderken yanıma alacağım. 1,23 euroya satın aldım.

Balea Süt ve Ballı Maske: Bilin bakalım, neden almış olabilirim?! Dünyadaki tüm ballı şeyleri alabilirim ve bana alabilirsiniz. Evet, Zeynuş haklı, balın kokusunu bir arıdan daha çok seviyorum. 1,25 euroydu, gerçekten bal kokuyorsa feda olsun!

Neler Aldım

Balea Dallı Güllü Kağıt Maskeler: Limitli üretim maskelerdendi. İkisi de cildi nemlendirmeyi vaadediyor. Tanesi 2 euroydu.

Balea Aqua Tuch Maske: Başak'cığımın çok beğendiği bu maskeyi, gözüm kapalı aldım. Kızlara da kaptım birer tane. Tanesi 1 euroydu. 

Benim son bir kaç aydır yaptığım alışverişler bu şekildeydi. En son indirim alışverişimi hiç konuşmasak mı, acaba? Ballı sabunumu yedekledim, evet. 

Hepinize kucak dolusu sevgiler... 

5 yorum:

  1. Blanam hepsini güle güle kullan, çok güzel şeyler almışsın!
    Goddess of Love konusunda ön izlenimler konusunda haklısın fakat İnan ki kabında ya da swatch’unda durduğu gibi durmuyor; kendisi benim en sevdiğim aydınlatıcı! Swatch yaptığımda hayal kırıklığı yaşamıştım ama cildimde şahane duruyor!
    Bence bal şirketleriyle anlaşıp deli bal üretirlerse tedarik ederek cilt bakım serisi yaratmanın vakti geldi; piyasada bir fark yaratman ve bal aşkınla para kazanmak için en süper yol!
    Öperim çok!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuşum, Goddess of Love hakkında, seninle konuştuktan sonra heyecanlıyım :) Bu hafta kendisini denemeye başlayacağım.
      Ballı cilt bakım serisi yaparsam hayatta satamam, hepsini ben sürerim ihihihi, yine fakiriz :D
      Teşekkür ederim canımcım, kocaman öperim <3

      Sil
  2. İhihihih öncelikle maske için teşekkür ederim, bu çeşidi şapşahane!!! O Nascita fırçaları çok pis aklıma soktun Blana, mecbur indirimde alcam artık :)))) Güle güle kullan her şeyleri, kocaman öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullanalım Başak'cım maskeleri, içerikleri de çok iyiymiş :)
      Başak, o Nascita fırçaları al bence, gerçekten çok şahane çıktılar, ben yedekleyeceğim.
      Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Güle güle kullan hepsini Blanacim 🤗

    YanıtlaSil