La Roche-Posay Anthelios Spf50 Sprey

Ekim 08, 2018 6 Comments A+ a-

Merhaba...

La Roche-Posay Anthelios Spf50 sprey, bu yılın son güneş koruyucu yazısı olarak bugün blogda yerini aldı. Güneşten koruyan ve özellikle şehir hayatında makyajımızın üzerine sıkarak koruyucumuzu tazelememize imkan tanıyan spreyler gerçekten çok kurtarıcı ürünler... Ben de bu tarz ürünleri yazın çantamdan ayırmıyorum. 

La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios Spf50 sprey, ferahlatıcı etkiye sahip güneş koruyucu krem olarak tanımlanıyor. Yüzden minimum 15cm mesafeden sıkılarak uygulanması öneriliyor. Aynı yere 3 sn'den fazla sıkılmaması gerekiyor ve dudaklara bulaşması halinde temizlenmesi öneriliyor. Uygularken gözlerimizi ve dudaklarımızı kapalı tutmamız gerekiyor. 
75 ml, basınçlı bir şişede satılan Anthelios güneş koruyucu spreyi ben yaz boyu çantamda taşıdım ve gün içerisinde güneş koruyucumu tazelemek için kullandım. Bu tarz spreyler tek başına güneşten korunmak için bana göre yetersiz fakat, şehir hayatında gün içinde kullanmak için de şahaneler... Hafta içi hemen her gün makyaj yaptığımdan, krem şeklindeki koruyucumu 3-4 saatte bir tazelemem mümkün değil. Bunun yerine güneş korumalı bir yüz misti kullanıyorum. 

La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios Spf50 sprey, gün içinde makyajımı bozmadan güneş korumamı yenilememi sağladı. Püskürtme mekanizması çok iyi tasarlanmış, ürün yüzünüze toz gibi uygulanıyor ve varlığını hiç hissetmiyorsunuz. Tıpkı deodorant sıkmak gibi, diyebilirim. Beyaz tabaka oluşturmuyor, yüzünüzü su içinde bırakmıyor, uygulama sonrasında cildiniz hala kuru kalıyor ve makyajınızı bozmuyor. Benim bu tarz bir mistten beklediğim her şeyi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Bununla birlikte, güneş koruyucumu sürmeyi unuttuğum bir günde de, beni tek başına oldukça iyi idare ettiğini söylemeliyim. 

La Roche-Posay Anthelios

Anthelios spreyi kullanırken bence dikkat edilmesi en elzem nokta, ürünü çok yakından uygulamamak... 15 cm'den daha fazla yaklaştırdığınızda beyaz tortu bırakabiliyor, mesafeye gerçekten dikkat etmek lazım. Buna dikkat ettiğim sürece beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı ve bugüne kadar kullanıp da en memnun kaldığım güneş korumalı sprey oldu
Aktif güneş koruyucusu homosalate olan La Roche-Posay Anthelios Spf50 sprey, hem UVA hem UVB koruması içeriyor. Spf 50 korumayı sağlamak için octocrylene kullanılmış. Gliserin ve silikon ihtiva ediyor. İçeriğindeki eser miktar bal oranı keşke yüksek olsaydı. Parfümlü bir ürün olduğunu da (yoğun miktarda değil) eklemeliyim, güneş kremi gibi kokuyor. Paraben, bht içermiyor

La Roche-Posay Anthelios

Son kullanma tarihini şişe altında okuyabildiğimiz Anthelios spreyi kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor. Bir şişesi bana tüm yaz yetti, dolayısı ile miktarının gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. La Roche Posay hayvanlar üzerinde test yapıyor olmasaydı, seneye de satın alacağım mist kesinlikle bu olurdu. 

La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios Spf50 sprey ve tüm La Roche-Posay ürünlerini anlaşmalı eczanelerden ve dermokozmetik satışı yapan internet sitelerinden bulabilirsiniz.

Sevgilerimle... 

6 yorum:

  1. Ya bu spreyi biri hiç beğenmemişti, nedense ben de ondan etkilenip hiç almaya yeltenmedim. Ama seneye yazın kesin alırım artık. Bir önceki sene Bioderma'nın spreyini kullanmıştım; seneye de LRP denerim. Çok teşekkürler yazın için şekercim, öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım aynı "çok ünlü blogger" arkadaş yüzünden ben de uzun süre almamıştım. Sonra beynimde bir ışık yandı :))) Bence LRP, Bioderma'dan çok daha güzel... Bioderma yüzümü ıslatıyordu, LRP de bir şey sıktığını hissetmiyorum bile! Ve makyajı o yüzden asla oynatmıyor, koruması da çok iyiydi. Seneye için aklımızda olsun.
      Öpüyorum kocaman <3

      Sil
  2. Güneş koruyucu sprey deyince aklıma ilk bu ürün geliyor :) Deneme fırsatım olmadı ama çalışırken ben de makyaj yaptığımdan gün içerisinde güneş kremimi yenileyemiyorum. Gelecek yaz için aklımda olacak ^_^ Çok sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehir hayatı için gerçekten çok kurtarıcı oldu benim için :)
      Çok sevgiler <3

      Sil
  3. Çok ünlü blogger arkadaş yerine çok ünsüz blogger Zeynuşu dinlememene çok içerledim! 😂😂
    Bu ürünü çok severek kullandım ben de, umarım cf bir alternatif buluruz zira tam bir kurtarıcı.
    Ayrıca benim için yeri özel çünkü ilk konuşmamızı bu ürün üzerinden yapmıştık, heyhat, nereden nereye 😄
    Artık dayanamadım Batman değil Bruce Wayne olarak yazdım! 😂😂
    Kocaman öperim!
    Zeynuş

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu ürünü bu yaz kullandım. Gayet de memnun kaldım. Yazına katılıyorum. Bu sprey tek basına yeterli olmaz, yeterli olacak sekılde kullanılırsa iki günde biter :) ama güneş kremini tazelemek için ideal bir ürün.

    YanıtlaSil