Neutrogena Liquid The Transparent Facial Cleanser

Ekim 15, 2018 3 Comments A+ a-

Merhaba...

Neutrogena Liquid The Transparent Facial Cleanser, senelerdir kullandığım ve yeni ürün deneme hevesime kurban gitmeyen az sayıda temizleyiciden biriydi. En az 10-15 senedir kullandığım bu yüz temizleme jelini geç de olsa blogda yazmanın haklı gururunu yaşıyorum. 

Neutrogena Liquid

Neutrogena Liquid yüz temizleme jeli, en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir yumuşaklıkta bir cilt temizliği vaadediyor. Cildin doğal yağlarını yok etmeden, cildi tahriş edici kalıntı bırakmadan hızlıca durulanabilmeyi hedefliyor. Ilık suyla nemlendirilmiş yüze dairesel hareketlerle uygulanıp durulanması öneriliyor. 

Neutrogena Liquid

Neutrogena Liquid The Transparent Facial Cleanser'ı ben sabah-akşam cilt temizliğimde kullanıyorum. Akşam rutinimde makyajımı temizledikten sonra, ikinci aşama olarak cildimi temizlemek için kullanıyorum. Bir pompa ürün tüm yüzüme yetiyor ve vaadettiği gibi çok kolay durulanıyor. 
Neutrogena Liquid yüz temizleme jelinin makyaj temizleme vaadi ve iddiası yok. Ancak, hafif makyajları (bb krem ve çok az maskara gibi) temizleyebiliyor. Ürünü göz içine kaçırmamak gerekiyor çünkü, ürünü yanlışlıkla gözümün içine kaçırırsam uzun sürmese de yakıyor. 

Neutrogena Liquid

Neutrogena Liquid yüz temizleme jelinin şeffaf, pompalı ve oldukça kullanıcı dostu bir ambalajı var. Ambalajın pompası kilitlenebiliyor. 236 ml ürün içeren bu temizleyici, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip...

Neutrogena Liquid

Neutrogena içerikleri genel olarak pek iç açıcı olmasa da, Neutrogena Liquid yüz temizleme jeli içeriği ile markanın beni en memnun eden ürünlerinden biri... İçeriğinin ikinci sırasında gliserin yer alıyor. Oleic asit (zeytinyağının %70 ini oluşturan bitkisel içerik) ve hindistan cevizi asidi içeren bu ürün; SLS, SLES, silikon, parfüm, paraben içermiyor. İçeriğinde bulunan bht'ye hassasiyetiniz yoksa çok sevebilirsiniz ancak, alerjiye çok meyilli ciltlerin temkinli olmalarını öneririm. 

Neutrogena Liquid

Şeffaf, sarı renkli bu ürün; cildimi kurutmadan, germeden, hassaslaştırmadan temizleyen; parfümsüz olmasıyla sevgimi ayrıca kazanmış bir temizleyici... Uzun süredir raflarda sık karşılaşmasam da ve marka hayvan deneyi yapıyor olduğu için artık satın alamasam da hala çok seviyorum. Bu temizleyicinin yeri bende gerçekten ayrıdır, cilt bakımına ilk başladığım zamanlardan beri benimleydi. 

Neutrogena Liquid

Neutrogena Liquid The Transparent Facial Cleanser ve tüm Neutrogena ürünlerini bir çok kozmetik markette, süpermarketlerde ve online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. İçeriği baya iyi duruyor; bht'ye karşı hassasiyetim var ama denemek isterdim... tabii hayvan deneyi yapmasaydı :( Çok sevgiler canım, iyi haftalar!

    YanıtlaSil
  2. Benim cildim yazın karmaya dönüyor aklımda olsun önümüzdeki yaz buna bakayım:)

    YanıtlaSil
  3. Cok üzüldüm hayvan deneyi yapmalarina oysa benim de severek kullandigim bir marka.

    YanıtlaSil