Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow - Sun Kiss

Ocak 23, 2019 9 Comments A+ a-

Merhaba...

Golden Rose Metals serisi raflarda yerini aldığında, metalik makyaj akımı hiç bana göre değil deyip koleksiyona kayıtsız kalmıştım. Bir süre sonra, serinin likit farları gözüme çarpmaya başladı. Uzun süre satın almamak için dirensem de, sonunda Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow Sun Kiss rengini koleksiyonuma katmadan edemedim. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow, ışıltılı ve parlak sedefler içeren metalik likit far olarak tanımlanıyor. Bu farlar uzun süre kalıcı olmayı, kolayca uygulanmayı, ince ve pigmentli yapıları sayesinde gözlerde ağırlık oluşturmamayı hedefliyorlar. Farları göz kapağına ince bir tabaka halinde uygulayıp parmak uçlarımızla dağıtarak kullanmamız öneriliyor. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

Golden Rose metalik likit farların 9 farklı rengi var. Seride gerçekten çok kullanışlı ve her zevke hitap edecek bir renk bulmak mümkün... Farların bendeki rengi 104 numaralı Sun Kiss ve tüm yorumlarımı bu renge göre yapacağım. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

Likit mat rujlara benzer bir ambalaja sahip olan Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow, şeffaf gövde ve gümüş aynalı bir kapağa sahip... Ürünün sünger aplikatörü yassı formda ve uç kısmı ince... Bu sayede ürünü sünger aplikatörü ile çok hızlı ve kolay şekilde tüm göz kapağına uygulayabiliyorum. Aplikatörün ucu ile göz pınarıma kadar far uygulamada sorun yaşamıyorum. Tek katta opak olan ve ikinci katı sürmeme asla gerek kalmayan bu likit far, acele etmem gereken zamanlarda tam bir kurtarıcı oluyor

Golden Rose Metals Sun Kiss

Golden Rose metalik likit farların yapısı oldukça yumuşak ve kremsi... Dokuları oldukça ince, ister parmaklarımla iyice dağıtarak göz kapağımda çok doğal ve yarı saydam bir görüntü elde ediyorum ister ürünü sadece hafif tamponlayarak daha metalik ve opak bir görüntüye kavuşuyorum

Golden Rose Metals Sun Kiss

Far uygulanırken göz kapaklarıma bir serinlik hissi veriyor. Hızlı sabitleniyor fakat, bu farı karıştırmama engel olacak kadar dar bir zaman da değil. Sabitlendikten sonra ise, bir göz makyajı temizleyici ile temizlemediğim sürece asla yerinden kıpırdamıyor. Tek başına kullanmak da, toz farlarla kombinlemek de mümkün; diğer farlarla iyi karışıyor. Hiç sorun çıkarmadan hızlıca göz makyajımı tamamlayabiliyorum. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow, Sun Kiss rengi şahane bir rose-gold!.. Tam bir Blana rengi... Bu farı raflarda aylarca aradım, kavuşmamız gerçekten uzun sürdü. Bu renk, çok çok ince simler içeriyor fakat, benim gibi simden nefret edenler bile rahatça kullanabilecektir. Simler göz kapağında belli olmuyorlar; far ışıltılı, parlak ve metalik görünüyor


Ben bu farı, özellikle acelem olduğunda kullanmayı seviyorum. Göz kapağımın tamamına aplikatörü ile yayıyorum ve mat bir kahverengi far ile göz kapağımın katlanma bölgesini dağıtıyorum. Likit farın üzerinden de parmaklarımla hafif tamponlayarak geçtiğimde 1-2 dakikada tüm göz makyajım tamamlanmış oluyor. Yukarıdaki fotoğrafta da, farın bu şekilde uygulanmış halini görebilirsiniz. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

4.5 ml ürün içeren ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü olan Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow lar paraben ve bht içermiyorlar. Yapılarını gerçekten çok başarılı bulduğum, bu zamana kadar kullandığım likit farlar içerisinde (buna yüksek fiyatlı ürünler de dahil) en beğendiğim formüle sahip bu ürünle ilgili tek sorunum, çok kötü kokması! Bendeki bozuk zannettiğim için, arkadaşlarımdan testerlarının kokularına bakmalarını rica ettim, onlar da aynı şeyi söylediler. Bu far, benzin-yapıştırıcı karışımı çok ağır bir kokuya sahip ve tüpü açar açmaz kokusunu alıyorum. Gözlerimde hiç bir hassasiyete ve soruna neden olmamalarına rağmen, bu koku yüzünden kullanmaya elim gitmez oldu. Bir de, sizin için önemliyse, ambalaj üzerindeki yazılar hızlı siliniyor; açıkçası ben böyle sorunları dert etmiyorum. 

Golden Rose Metals Sun Kiss

Golden Rose Metals Metallic Liquid Eyeshadow likit farları ve tüm Golden Rose ürünlerini kozmetik marketlerden, markanın mağazalarından, online satış sitesinden ve internet üzerinde bir çok mağazadan bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. Gerçekten çok beğendim, dediğiniz gibi bu tarz farları acele durumlarında ben de çok kullanıyorum, çok hızlı ve güzel sonuç veriyor :) Özellikle ıslak gözüken makyajlarda süper olur, toz ürünler bu etkiyi veremiyor ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu farların yapıları gerçekten çok güzel ve makyajda aşırı kurtarıcılar bence de:) Islak görünüm için de dediğiniz gibi şahane sonuç veriyorlar.
      Okuduğunuz ve yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Sitenizi yeni fark ettim ve hemen takibe aldım, benim siteye de beklerim, geniş kitleler oluşturmak daima güzeldir...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Ohaaa, akşam gidip alıyorum, yapacak bir şey yok! O renk nasıl muhteşem öyle ya, bayıldım!!!!!! Burnumuzu tutar süreriz artık, rengin hatrına :))) Çok öptüm canikom!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş gibi gelecekten yazıyorum Başak'cım, güle güle kullan :D Bu farın hem rengi hem yapısı şahane, valla başıma bir iş gelmeyecekse Armani'lerden bile iyi! Kokusunu da görmezden geleceğiz artık:)
      Çok çok öpüyorum <3

      Sil
  4. Ausem <3
    Bu farların yapısı aşırı şahane, kokuları olmasa her rengini toplardım :) Ama o koku hassasiyeti benden de kaynaklı olabilir, testerlarına bir bak sen :D
    Öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil