Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening Far Paleti

Ocak 16, 2019 1 Comments A+ a-

Merhaba...

Wet n Wild en sevdiğim uygun fiyatlı markalardan biri... Özellikle far kalitelerini fiyat-performans olarak çok başarılı buluyorum ve denemekten tereddüt etmiyorum. Bugün, Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening far paleti blogun konuğu olacak; marka bu paletleri bir süre önce yeniledi. Bendeki ilk çıkardıkları versiyonu ancak, yeni ambalaj da renk hikayesi bakımından aynı olduğu ve Wet n Wild tutarlı formüllere sahip olduğu için blogda yer vermekte sakınca görmedim. 


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Wet n Wild, AU Naturel paletlerin iki çeşidini piyasaya çıkardı: Nude Awakening ve Bare Necessities. Bunlardan Bare Necessities rengi, Wet n Wild'ın global sitesinde, bir setin içerisinde hala satışta bulunuyor. Bu yazının konusu olan Nude Awakening ise, ambalaj tasarımı yenilenerek Color Icon serisinde tekrar satışa sunuldu. 


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Nude Awakening far paletini, canım Başak'cığımın şuradaki yazısında okumuş ve Urban Decay Naked 3 isteğime biraz olsun gem vurur düşüncesi ile ülkemize gelir gelmez satın almıştım. Bu palet, benim göz makyajımda kullanmayı en sevdiğim tonlardan oluşuyor. Genel olarak sıcak tonlar içeren bu palet, Naked 3 gibi pembe-gül kurusu tonlarda bir renk hikayesine sahip... 10 renkten oluşan bu palet, 5 mat-5 ışıltılı/simli far içeriyor


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti
Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening far paletinin mat renkleri genel olarak çok pigmentli değiller; yapıları tebeşirimsi değil fakat çok yumuşak da değiller. Bir miktar tozutuyorlar. Çok pigmentli ve kremsi formülde olmamalarına rağmen, rahatça dağıtılıyorlar ve uygulama esnasında zorlamıyorlar. Kat kat arttırılarak istediğim renk yoğunluğunu elde edebiliyorum ve istediğim renk geçişlerini sağlayabiliyorum. Karıştıklarında renklerini kaybedip çamurlaşmıyorlar, tek renk gibi durmuyorlar. Matların arasında bulunan krem rengi farı astar rengi, siyah farı ise eyeliner ve sert gölgeler için kullanabiliyorum. Kiremit rengi mat far ise, palette en sevdiğim farlardan biri; bu renkle şahane gölgeler ve geçişler oluşturulabiliyor. 


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Nude Awakening far paletinin ışıltılı/simli renkleri ise; pigmentli, yumuşacık, kremsi yapıya sahipler... Sondan üçüncü sıradaki acı kahve hariç, tüm renkler göz kapağında oldukça yansımalı ve metalik duruyor. Bahsettiğim acı kahve far ise, göz kapağında saten bitişli duruyor. Işıltılı renkler çok ince simler içeriyor ancak, bu simler göz kapağında hissedilmiyorlar; dökülme yapmıyorlar. Hem parmakla hem fırçayla rahatça uygulanabiliyorlar. Baştan dördüncü sıradaki bakır rengi ve hemen yanındaki rose far paletteki favorilerim!..


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening farların kalıcılıkları, altlarına bir krem far uyguladığımda ya da far bazı kullandığımda oldukça iyi... Tam bir mesai gününü kurtarıyorlar. Göz kapaklarımda gün içinde çizgilenmiyorlar ve silinmiyorlar. 


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti
Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Plastik, siyah-şeffaf bir ambalajda satılan Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening far paleti toplam 8.1 gr ürün içeriyor. Paletin ambalajı oldukça sağlam ve kapağı sıkı kapanıyor. Bendeki ilk versiyonunun arkasında, bu paletle farklı stillerde yapılabilecek göz makyajlarının reçeteleri bulunuyor. Paletteki farların isimleri yok, numaralandırılmışlar. Paletten çıkan çift taraflı sünger aplikatör benim için kullanışsız ama böyle aparatlar yokluk zamanlarında yine de iş görebiliyor; dolayısıyla atmıyorum. Paletin açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var; farlar paraben ve bht içermiyorlar


Wet n Wild Nude Awakening Far Paleti

Wet n Wild hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka... Ülkemizde sadece Gratislerde satılıyor, fiyatları oldukça uygun ve sıkça da indirime giriyor. Wet n Wild Au Naturel Nude Awakening far paletine, bu tonları seviyorsanız uygun bir indirimde bakabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

1 yorum:

  1. Bu gerçekten baya başarılı bir palet, ve senin göz makyajların da bir harika olmuş!!! Ben elimdeki benzer renkli far paletleri nedeniyle başka bir arkadaşıma hediye etmiştim ama uygun fiyatlı alınabilecek en iyi paletlerden biri olduğunu düşünüyorum hala. Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil