Golden Rose Terracotta Blush-On Allık

Ocak 25, 2019 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Golden Rose haftasının son yazısına gelmiş bulunmaktayız. Bir hafta boyunca blogda tek markanın ürünlerini okumak hoşunuza gitti mi, bilmiyorum ama ben bu mini yazı dizilerinden hoşlandım. Bugün, Golden Rose Terracotta Blush-On allıklardan bahsederek bu mini dizileri bir süreliğine sonlandıracağım ama beğendiyseniz, imkanlarım dahilinde (burada okuduğunuz tüm ürünleri kendim satın alıyorum) arada böyle tek marka yazıları yazmaya devam edebilirim. 

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Golden Rose Terracotta Blush-On allık serisi, yanaklara canlılık ve parlaklık kazandırmayı hedefliyor. İpeksi dokuları, ışıltılı ve sedefli renk seçenekleri ile gün boyu kalıcı olmayı vaadediyorlar. 

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Golden Rose Terracotta Blush-On allıkların 12 farklı rengi var. Oldukça geniş olan renk skalasından kendi zevkinize uygun en az bir allık bulmanız çok mümkün... Terracotta ürünler, pişirilmiş yapıda olduklarından hem uzun ömürlü hem de pigmentli oluyorlar. Benim çok sevdiğim bir formül olan terracottaları Golden Rose bence şahane yapıyor. Bu allıkların Stardust çeşitlerini çok sevdiğim için, bu seriden de bir renk satın alıp denemek istedim ve tercihimi kışa çok uygun bulduğum 03 numaradan yana kullandım

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Golden Rose Terracotta Blush-On 03 numara, muhteşem bir altın yansımalı kırmızı kiremit rengi!.. Yanık bir tonu var ve içerisindeki mikro simler sayesinde şahane bir yansıtıcılığa sahip. Simler yüzde asla belli olmuyor ve allığa oldukça ışıltılı bir bitiş sağlıyor. Bu renge, mağazada denerken vurulmuştum ve şu anda yazarken tekrar swatchladığımdan aynı duyguyu yaşıyorum (bir allığa karşı böyle bir tutku hissetmek normal değil farkındayım ama içinizde umarım beni anlayanlar vardır). 

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Golden Rose Terracotta Blush-On allıklar inanılmaz pigmentli ürünler ve bu yüzden uygularken çok dikkatli olmak gerekiyor. Benim, bu zamana kadar karşılaştığım en pigmentli allıklar bunlar ve eğer makyaj yapmaya yeni başladıysanız kontrol etmeniz çok zor olabilir. Bu allığı ilk sürdüğümde Heidi bile yanımda soluk kalmıştı! Abartmıyorum, fırçamın ucunu allığa sadece değdirip, elimin üzerinde fırçayı gezdirerek ürünü hafifletmezsem yüzümde tüp patlamış gibi oluyor. Dolayısı ile, çok hafif ve kontrollü uygulama yapmak şart... Fakat, nasıl uygulayacağınızı bulursanız, çok güzel dağılan, ciltle adeta bütün gözüken ve aydınlatıcıya ihtiyaç bırakmayacak ışıltıda yanaklarınız oluyor

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Ben yumuşak ve pofuduk allık fırçaları ya da duo-fiber özellikli hafif ürün uygulamaya yönelik tasarlanan allık fırçaları ile bu ürünü uyguluyorum. Kalıcılığı muazzam, Nars allıklarla yarışır durumda ve 13 saat boyunca yüzümde kalıyor. Biraz fazla uygulayayım, nasılsa solar diye düşünürseniz yanılmanız çok mümkün

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Panında kırmızı, pembe ve altın damarlara sahip olan 03 numara, far olarak kullanmak için de çok uygun bir renge sahip... Bu allık bana sorarsanız, esmer tenlerde çok güzel duracaktır. Benim çok beyaz tenim için ne yazık ki, rengi uygun olmadı. Satın alırken çok heveslenmiştim ama, bu renk bana çok çok fazla koyu geliyor açıkçası ve ben kendime uygun başka bir rengini satın alıp, bu güzel rengi esmer tenli bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyorum. 


Işıltılı yapısına rağmen benim cildimde gözeneklerimi belli etmeyen Golden Rose Terracotta Blush-On allığın açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. Bu allıklar 4 gr ürün içeriyor ve yüksek pigmentasyonları sayesinde kolayca bitmeyecek gibi duruyorlar. Paraben ve bht içermiyorlar. Minik, şeffaf kapaklı plastik ambalajları oldukça sağlam ve sıkı kapanıyorlar. Çantada rahatça taşınabiliyorlar. 

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Kalıcılıklarını ve yapılarını çok beğendiğim Golden Rose Terracotta Blush-On allıkların yüksek pigmentasyonlarının onları zor ürünler haline getirdiğini itiraf etmem gerek; allık, bronzer gibi ürünlerin bu derece pigmentli olması uygulama kolaylığı açısından bence pek doğru değil. Bendeki 03 numaranın ten rengim için çok koyu kalmasının da beni ekstra zorladığını söylemeliyim, dolayısıyla bu güzel yapı için açık bir rengine daha şans vereceğim. 

Golden Rose Terracotta Blush-On 03

Golden Rose Terracotta Blush-On allıkları ve tüm Golden Rose ürünlerini markanın mağazalarından, online satış sitesinden ve bir çok kozmetik marketten bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

6 yorum:

  1. Teşekkürler bilgilendirme için ❤

    YanıtlaSil
  2. Ben haftaya sondan başladım ama bütün yazılarını keyifle okuduğum için tek marka haftası yazılarını da keyifle okuyacağımdan eminim :) Bu allığın rengini görünce "Blana bunu nasıl kullanabildi ki?" diye düşündüm, haklı bir soruymuş :)))) Bence de açık rengine şans ver zira yapısı falan bir harika duruyor. Güle güle kullan canım, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım canımsın :) Sen olmasan zaten blogu kim okuyacak diye bazen düşünüyorum :)
      Allığın rengine bayılmıştım, hatta Nars exhibit-a gibi olacak diye de ummuştum ama bende korkunç oldu :D Açık renklerine mutlaka bakacağım çünkü yapıları çok güzel :)
      Öpüyorum ben de kocaman <3

      Sil
  3. Nasılsın Blanam? :)
    Makyaj özürlü biri olarak yine kültür seviyemi artırmak için yayının tamamını dikkatle okudum! Her zamanki gibi tüm detayıyla çok güzel anlatmışsın. Bir allık almam lazım. Ben bronz tonları seviyorum ona karar verdim. Kolunda duruşuna bakınca ve kiremit deyince ‘sanki’ dedim ama kırmızı pembe altın kafamı karıştırdı. Profesyonel olmadığım için de bu fazla pigment olayı beni zorlayabilir değil mi? :)
    Blogunda bir ‘bronz allık’ araması yapmam lazım ;)
    Heidi’ye çok güldüm :)
    Eline sağlık, özellikle benim için çok faydalı bir yayın olmuş!
    Özledim...
    Sevgiler ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık :'( Ya ne çok özlemişim... Ben iyiyim canımcım sen nasılsın asıl? Nerelerdesin?
      Çok teşekkür ederim, gözlerine sağlık :) Bronz allık istiyorsan bu olmaz ama bronzer-allık arası ürünlere bakabilirsin. Çok pigmentliler herkesi zorlar valla, ten ürünlerinde biraz hafif olanları seçmek bence en iyisi.
      Kocaman öpüyorum seni <3

      Sil